Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu är livet otroligt bra! Började skolan för någon vecka sedan och allt går förvånansvärt bra. Har energi att orka göra något varje dag + plugga. Blir aldrig heller trött på samma sätt som jag blivit tidigare. Kan till och med gå ut på promenader varje dag?! Detta har varit omöjligt det senaste året på grund av att jag blivit så trött av minsta lilla ansträngning.
Förstår ni livsglädjen? Från att nästan endast ligga sängliggandes och vara så hemmabunden som jag faktiskt varit de senaste två åren, till att faktiskt orka vara med och leva? Tackar gudarna för min medicin som motverkar mina infektioner. LIVET ÄR BRA!

Är så fylld med inspiration just nu och lyckas fånga det mesta på bild. Älskar Instagram och älskar att vara så inspirerad! Kanske får bloggen vara med om alla bilder, eller inte. Vi får se helt enkelt! Men just nu ska ni få några bilder från gårdagen. PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

God förmiddag! Klockan är bara 12.10 i skrivande stund och det tycker jag låter helgalet eftersom jag hunnit med så mycket redan! Har både skruvat ihop en garderob till garderoben på egen hand (?!?), samt varit och handlat. Tiden har gått så långsamt men även bara flugit iväg. Gillar sådana dagar! Men att man har ställt fram klockan gör nog att tidsuppfattningen känns lite konstig antagligen.
Aja! Nu ska jag gå ner och ta något till lunch och sen vet jag inte. Later!😘

Likes

Comments

Hej på er och glad påsk!🐣

Hoppas allt är bra? Allt är iaf bra med mig, tack och lov är det mycket bättre än när jag skrev mitt förra inlägg.

Idag har jag varit i Hässleholm på H&M för att köpa foundation (typ det tråkigaste att lägga pengar på?!?), samt Rusta för att köpa tapet till min "walk in closet" som vi håller på att renovera om. Ikväll ska jag mysa med familjen och äta påskmiddag! Imorgon blir det ytterligare en myskväll fast med ytterligare 4 favoriter. Längtar!

Hörs snart igen! 

Likes

Comments

Hjärtat slår så hårt när jag försöker resa mig upp. Allt blir suddigt och det tjuter i öronen. Svimningskänslorna är här och trots att jag aldrig svimmat, känns det som att jag ska göra det minst en gång varje dag.
Jag hukar mig på golvet tills det känns bättre, går sedan till köket för att hämta det jag skulle och när jag kommer tillbaka till soffan andas jag så häftigt, hjärtat slår i 190 och det känns som alla organen skakar.

Så har min dag sett ut. Har varit placerad i soffan från klockan 9.00. Vet inte vad som är mer fel än vanligt? Visst att jag har min me/cfs och visst att jag återigen fått min bältros. Och jag vet att när jag får herpesinfektionen får jag antagligen en lättare hjärninflammation, men ändå. Har gått på långtids dos mot den i snart 4 månader, så bör inte få en infektion överhuvudtaget. Men tror jag sakta håller på att bli immun mot medicinen. Vill skrika och gråta av trötthet, frustration och ilska. Varför kan jag inte få bli frisk? Varför kan inte läkarna hjälpa mig? Varför fungerar inte medicinen? Varför ska jag vid 17 års ålder behöva ha en sjukdom så många vet så lite om? Trött på skiten, trött på att ligga hemma, trött på att folk inte förstår, trött på att förklara, trött på att spela pigg, men främst så jävla trött på att vara trött.

Likes

Comments

Likes

Comments

Kreativ och tedrickande kind of gal.

Likes

Comments

Idag var jag med mamma på en utställning i Malmöhus Slott så kallad "Välkommen till Sverige". Utställningen handlar om när Malmö Museum år 1945 förvandlades från att vara ett museum, till en flyktingförläggning för de människor som överlevt nazismens koncentrationsläger.
Utställningen visade korta filmer om de överlevande, samt hur deras liv har påverkats av nazismen. Även så berättades det även om hur offernas barn och barnbarns liv sätt ut.

Hela utställningen gick ut på att uppmärksamma flyktingkrisen som pågår nu. Att det som hände då, händer nu igen- att man inte kan döma en person utifrån deras religion eller ursprung. Inte heller stänga några dörrar, för dem behöver vara öppna mer än någonsin. Att välkomna alla som kommer till Sverige med öppna armar. Ge ett extra leende mot dem nyanlända som kommer, dem har gått igenom mer än vi någonsin skulle kunna förstå. Visa framförallt respekt och kärlek och säg "Välkommen till Sverige".

Likes

Comments

Igår var jag och min bästa kompis Ida i Lund. Hon hade dagen ledig, och det var ju en hemmaströvare som jag väldigt glad över! Det blev en kort tur. Men vi hann med att gå i några mysiga butiker och en snabb fika, sen satt vi på tåget tillbaka igen.

Glömsk som jag är hade jag glömt ta mina mediciner under både söndagen och måndagen, så jag mådde ju inte super. Darrade i hela kroppen och kände mig (mer än vanligt) som en död zombie. Tyvärr har jag inte återhämtat mig ännu och idag har jag varit så trött att det känns som jag blivit överkörd av en truck. Ni med ME/cfs (är det någon av er som har det därute så skriv till mig!!!) vet. Men man kan ju alltid hoppas att morgondagen blir en bättre dag!

Likes

Comments