Varje år ändras min stil. Det är inget jag personligen gör med flit det bara blir så. Exempelvis när jag började företa året på gymnasiet äskade jag indie musik. Då kläde jag mig i konstiga kläder, nästan lite punkigt... När jag tittar tillbaka på det håller jag bara händerna för ansiktet. Andra året blev jag förälskad i blusar och kontors byxor, ja tyvärr. Hade blusar i alla former och färger. Tredje året insåg jag att jag vill vara snyggt chill och jag antar att jag har kvar den stilen i år med. Jag älskar Nike och Adidas. Men kläderna ska vara originella för att jag ska kunna ha på mig dem. Jag avskyr att ha samma kläder som alla andra har, jag tycker att det är sjukt tråkigt och oinspirerande. Min stil är något jag är nöjd med, är du det med din?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det händer så mycket just nu... Kom in på universitet vilket jag är glad över men det är sjukt mycket plugg. Jag har sjukt mycket jobb, sjukt mycket plugg och sjukt lite pengar. Dock blir dagen lättare med dessa på fötterna.Likes

Comments

Nu är det dags. Nu är det dags att visa vad jag kan. Är jag duktig det får du själv avgöra, men jag tror att jag tycker om detta.

Trevligt att råkas


Natalie

Likes

Comments