Känns jätte konstigt att på måndag vaccinera, chippade och besiktiga valparna.. Nu flyttar de första om bara tre dagar 😨
8 veckor har flugit förbi med ilfart! Kommer att sakna allt gos och all utveckling som sker varje dag! Men det är ju detta alla nya ägare längtat efter. ☺
Men det är inte en dans på rosor att ha valpar hemma heller som springer runt fötterna och som biter på det mesta, men gud vad roligt det är! 😊

Kommer att sakna dom så! Så nu dessa dagarna blir det mängder med gos innan det är dags att låta dom flytta hemifrån! ❤

Kram Nina ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår blev det en dag av återhämtning från helgen!

I lördags så var jag hos min storasyster och åt mat och sen gick vi på bio, tror det var den bästa filmen jag sätt på länge! Briget Jones's Baby! 😂 Så jäkla rolig! Satt och skratta genom nästan hela filmen! 😂

Sen i söndags så var min "lillasyster" här och det blev lite sent 😊

Sen i måndags så var Nova och klippte sig och under tiden så träffade jag min saknade mormor som vart på semester i två veckor, så vi drack kaffe ☺ efter det så gick vi hem till min mamma så alla hundarna fick leka av sig i hennes trädgård 😊
Och det slutade med att vi stannade och kollade på idol hos henne, så jag var hemma vid halv 11 😊

Så igår var det en slappis dag! 😄

Idag blir det till att städa lite och sen så kommer Angels nya matte och hälsar på 😊
Och min kära sambo är ledig idag med så ska ta vara på det i eftermiddag och umgås med honom 😘

Hoppas ni har en bra dag i det fina vädret!

Kram Nina ❤

Likes

Comments

Att älska är en konst.
När man älskar någon så kan man inte bara älska de bra delarna utan man måste även lära sig att älska de sämre med. Kan man inte älska båda sidorna av an person så älskar du inte den.
Alla har en fram och baksida, det går inte att komma undan.
Men min fråga är hur ni ser på på att älska?
Man älskar ju inte bara sin partner utan även sina föräldrar, sina vänner och även djur.

Jag anser att man inte kan urskilja dessa, självklart älskar man dom på olika sätt då de inte är samma relationer, men kan jag anser också att man inte kan älska någon mer än någon annan och inte heller prioritera bort någon man älskar bara för att man hittat någon ny att älska.

Men som sagt hur ser ni på detta?

Likes

Comments

Idag har valparna fått lite miljöträning i form av att få gå till stranden, vilket bara ligger några minuter från hemmet 😊 De älskade det! De sprang runt på klipporna och i sanden och vågade även gå och känna lite på vattnet! 😀
En underbar terapi för min del blev det! Havet är min största källa för att få koppla av och tänka, men sen även att få vara med alla vovvarna!
Det är så oerhört roligt att se valparna utvecklas för varje dag som går! 😊

Hoppas ni haft en bra dag i det fina sensommar vädret! 😁

kram Nina ❤

Likes

Comments

Som ni redan vet så är jag en ADHD person(vilket jag är stolt över). Men det finns så många andra utomstående faktorer som gjort att jag fått kämpa i alla år och kommer att få kämpa resten av mitt liv.
Jag kommer inte att gå in på detaljer vad jag vart med om, för det är jag inte redo för.. Men en stor del i det hela har att göra med mobbning att göra, redan som liten, nu pratar vi om innan skolåldern, så blev jag retad för att jag var längre än alla andra och även rätt så mullig.. Då förstod jag inte varför, men idag så förstår jag att jag var längre än alla andra på grund av att jag utvecklades mycket snabbare än andra(hormonellt). Idag är jag relativt kort(165cm).
Redan som liten sänktes mitt självförtroende och det höll i sig ända tills jag gick ut nian.
När jag började gymnasiet så var jag på uppgång med mitt självförtroende, men insåg inte varför jag fortfarande mådde så fruktansvärt dåligt.

Det senaste året har jag gjort en hel del förändringar i mitt liv. Den mannen som en gång var min "pappa" finns inte längre i mitt liv(mitt eget val), jag har funnit en ny fadersfigur, vilket stärkt mig väldigt mycket! Denna man kallade mig redan från början för "solstrålen" vilket gjort att jag uppskattar mig själv mer.

Jag har funnit mitt framtida yrke under sommaren, det kanske låter fånigt, men att jobba i hemtjänsten är fantastisk roligt och givande!

Jag studerar till USK, jag har fått ihop pengar till körkortet och i två veckor till så lever jag med fem underbara valpar.

Detta är en liten sammanfattning av vad som gjort att jag stärkt mig själv, en dag så kommer jag att dela med mig av mer av mig själv och mitt inre.

Kram Nina ❤

Likes

Comments

Nu är våra valpar snart 6 veckor och livet med valpar är fantastiskt roligt och mysigt! 😊
min underbara Nova fick fem fantastiska valpar den andra augusti, tre pojkar och två flickor.
Wille, Loki, Pi, Angel och Luna😍❤
Alla förutom Luna är tingade, så nu hoppas jag på att någon där ute kam finna intresse för lilla Luna! 😘

Kram från hela hund familjen ❤

Likes

Comments

Tyckte denna kortfilm var skit kul! 😂 men även så sann! Det är så det är att leva varje dag 👍

http://www.expressen.se/omtalat/7-saker-som-den-som-har-adhd-far-kampa-med-varje-dag/

Likes

Comments

Nu tror ni säkert att jag fått flipperspel som använder "damp" som rubrik, men så är inte fallet. Jag har ju lovat att jag ska skriva om hur det är för mig att leva med ADHD/ADD. Och jag hoppas att de flesta vet att damp är den gamla befattningen på ADHD.

Positiva saker med att leva med ADHD:
Jag är väldigt kreativ, så som att jag tycker om att hålla mina händer sysselsatta, och de har lett till att jag virkar.
Jag har ett väldigt läshuvud för sånt som JAG tycker är intressant, tex att läsa på om hund psykologi.
Har jag bestämt mig för något så ska jag få det att bli så på ett eller annat sätt.
Jag blir inte glad när något är bra, jag blir överlycklig! Ett exempel är när Nikke kommer hem och har blommor eller liknande med sig så kan jag leva på rosa små fluffiga moln i flera dagar.
Bra på att läsa av kroppsspråk.

Negativa saker med att leva med ADHD:
Dålig koncentration.
Att helt plötsligt bli helt orkeslös.
Svårt för att läsa av lägen, så som att ta när någon låter irriterad, då tar jag åt mig det som om att det är jag som gjort något fel.
Och precis som jag sa med det positiva att jag inte blir glad, jag blir överlycklig, så är det med alla känslor.. Jag blir inte arg, jag blir fly förbannad, jag blir inte ledsen, jag blir förkrossad.

Detta var bara en kort sammanfattning av hur det är för mig i lite olika situationer. Ni kommer definitivt att få veta mer efter tidens gång! ☺

Hoppas ni haft en bra måndag, för det har jag! Jag fick sova ut, har fått ordning på mitt kök, vart nere vid havet med Nova och sist men inte minst, så har min efterlängtade barndomsvän Mergime vart på besök ikväll! 😘

God natt!
kram ❤
Mvh Nina

Likes

Comments

Oj, nu var det ett bra tag sedan jag skrev något.. Det har hänt en hel del saker den sista tiden, dock är jag inte redo för att dela med mig om detta än. Men jag kan berätta att jag sökt utbildning (igen) dock denna gången så ska jag ge mig tusan på att klara det!

Det är nu lite över 3 veckor sedan som Nova parade sig och vi hoppas fortfarande på att det tagit sig! 😁 Hon har förändrats i beteendet en hel del och är spänd över magen och hennes tuttar har svullnat upp mer 😄 Så nu håller vi alla tummar och tår! 👍

Förberedelserna inför jul är i full gång och det mesta verkar falla på plats gällande det iallafall ☺

Imon så har kommer jag att berätta lite mer för er hur det är för mig att leva med min ADHD/ADD, både positiva och negativa ☺

kram ❤
Mvh Nina

Likes

Comments

Att vara där för mina vänner är en självklarhet för mig. Men som jag sagt tidigare så har jag väldigt svårt för förändringar.. Jag har inom 6 månader hjälpt två av mina vänner att finna kärleken och är oerhört glad för deras skull.. Men jag har svårt att förstå att så fort någon träffar en kille/tjej så blir man "utbytt", men det kanske bara är jag som upplever det så?
Jag har själv blivit påhoppad i mina dar om att jag försummat mina vänner för en kille.. Och allt efter som så har jag kommit till insikt med att om killen jag är med är viktigare än någon av mina vänner så är killen inget att ha, och då har jag avslutat det.
Idag är jag tillsammans med mannen i mitt liv, han är inte viktigare än mina vänner och mina vänner är inte viktigare än honom, och så har jag alltid upplevt det att det vart sedan jag träffade honom.
När jag träffade Nikke så var hans hem det viktigaste för mig, för då kom jag hemifrån, ingen av mina vänner hade då egen lägenhet, så att åka hem till dom mitt i veckan och sova där var inte någon möjlighet.
Allt eftersom tiden gick så flyttade jag in på "riktigt".

Men tillbaka till ämnet igen, iom att jag själv inte fungerar så att man bara ser killen och väljer han framför sina vänner finns inte för mig, så jag kan verkligen inte förstå att det är så för andra..?
Men det kanske bara är så att jag får infinna mig i det?
Någon som har något bra svar på detta? För det har då inte jag. Så som jag tänker tycker jag är rätt, men det kanske finns andra som tycker annorlunda, eller?
Så har bi några svar åt mig så var inte rädda för att yttra er, jag bits inte 😉

Kram
Mvh Nina ❤

Likes

Comments