Sportlovet var förbi alldeles för fort! Fredagen blev det fika på jungman med Jenni, Cajsa och Sissi. Pratade och hade det trevligt, gick också runt i stan ett bra tag. Söndagen bestämde jag, Ida och Cecce för att träffas under kvällen. Var och köpte glass och pratade några timmar, mys. Annars under sportlovet har jag också övat inför teoriprovet, kollat mello, gjort milkshake osv. Idag slutade jag redan 13.15 efter en lätt skoldag, for då till Carmela ett tag vilket var kul när det var längesedan sist!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag blev det lite tidigare väckning än vanligt eftersom jag och resten av familjen hade bestämt oss för att åka iväg till ikalis under dagen. Simmade några timmar och åt mat + glass hehe. Riktigt mysigt! Kom hem några timmar sedan och har hittills läst rätt mycket i en bok som jag ska skriva om sedan i engelskan och funderar nu på att söka upp någon film på Netflix. Gårdagen var en ganska lugn dag, läste även då en hel del i boken och så städade jag lite. Såg också sista avsnittet av Gilmore Girls och under kvällen var jag en stund och testade att köra haha. Måndagen bestod av tandläkarbesök, handlade med mamma och besökte momma.

Likes

Comments

Äntligen är sportlovet här, så härligt med en ledig vecka. Hade en riktigt kort dag i fredags, endast två lektioner så var hemma redan före 12. Gjorde inte något riktigt speciellt den dagen, målade om naglarna och var ute ett tag med Z. Lördagen bestod mestadels av att städa, dammsög huset och städade i mitt rum och så. Mot kvällen gjorde jag en god smoothie och kollade en del av mello. Sedan före jag gick och sov kollade jag även film och somnade sen rätt så sent. Idag vaknade jag ändå tidigt, så kollade ett avsnitt Gilmore Girls före jag började göra mig i ordning. Var nämligen till stallet och red idag tillsammans med N & J. Kul var det! När jag kom hem därifrån tog jag en dusch och har kollat lite yt och mycket mer har jag inte hunnit med.

Likes

Comments

Igår hände det mycket! Firade att vi blivit äldst i skolan genom att ha på oss gammaldags kläder och på morgonen var vi först ner till högstadiet och kastade godis, sjöng osv. Sen dansade vi igenom vår dans och efter att ha ätit så åkte jag iväg till frissan för att fixa balfrisyren. Klockan 18.00 började balen och dansen gick bra! Mycket fotografering blev det också. Efter att balen slutat åkte hela klassen iväg till Jungman och åt god mat. När vi ätit klart och tagit några foton började det bli dags för efterfest! Gjorde oss i ordning och begav oss sen iväg, kom fram där lite efter halv 10. Riktigt lyckad kväll blev det med mycket skratt och dans. Allt som allt var det en riktigt rolig dag!

Likes

Comments

Jullovets sista dagar var jag ute, kollade filmer och testade en ansiktsmask som jag fått. Tyckte att första veckan tillbaka i skolan kändes lång och var rätt trött efter att ha blivit van vid att vara uppe länge under jullovet... Var på teorilektion inför körkortet både måndag och torsdag efter skolan och på fredagen kom Tammerfors eleverna på besök till vår skola. Vi var bl.a och åt till Jungman, fotograferades och var till lokalgrottan.

Lördagen var jag hemma och lite senare på kvällen gick jag ut med Z, vandrade längs elljusspåret och besökte momma. När jag vaknade idag var det soligt ute och jag var ute någon timme för att sen när jag kom in läsa vidare i Therése Lindgrens bok. Hann läsa ut den och den var verkligen superbra! Definitivt en ny favorit. Nu har jag nyss varit i duschen och ska göra läxor och se på Grey's Anatomy ikväll.

Likes

Comments

I måndags var mamma och jag till affären och när vi kom hem gjorde vi pizza som blev riktigt god, beställde också hem några böcker som jag kanske visar senare när jag får dem. Igår var jag ute ett tag, gick bland annat i skogen och fy vad kallt det var. Mot kvällen kollade jag film med Z och somnade rätt sent. Idag vaknade jag lite tidigare än vanligt för mamma och jag hade bestämt oss för att åka till halpin en sväng och före vi for hem var jag och gjorde ett till hål i örat. Nöjd blev jag!

Likes

Comments

En del av jullovet är redan över och har inte skrivit på evigheter. Före jullovet inleddes hann vi med att laga pepparkakor, åka och julhandla och även göra kransar i skolan som vi sedan var och sålde. Julen firades med familjen och fick bland annat två parfymer, en golvlampa och några böcker. Under jullovet har jag läst två av böckerna som var riktigt bra, kollat på mina favoritserier och såklart firat nyåret genom att gå ut och äta och ha fest med tjejerna. Hoppas att 2017 blir ett bra år! Annars idag har jag varit ute i skogen, kollat ett avsnitt Gilmore Girls och gjort jultårtor.

Likes

Comments

Måndag- och tisdagskvällen gick mestadels åt till att läsa på hälsokunskapsprovet vi hade i onsdags. Kändes nog som att det gick rätt bra. Torsdagen åkte min klass till Tammerfors eftersom vi ska ha ett tidningsprojekt med elever från en skola där. Blev att stiga upp rätt tidigt och klockan sju steg jag på bussen. När vi kom fram planerade vi bl.a projektet. Sedan for vi och åt pizza, var till Aamulehti på studiebesök, drack smoothie och åt lite på ett café och efter det gick vi runt på stan. Hann också gå runt i ett par affärer men köpte ingenting, förutom en slags choklad från en butik som sålde massa olika sorter av det. Före det närmade sig att åka hem där 17 tiden, så var vi först upp till högsta våningen i Torni Sky Bar. Efter det åkte vi hem och det var nog en lyckad dag!

Likes

Comments

Som jag nämnde tidigare, så hade jag tid till frissan igår. Klippte närmare 10 cm ungefär och slingade även håret med en mörkbrun/kopparröd färg. Blev riktigt nöjd! När jag kom hem försökte jag få klart en uppgift i psykologi, och mot kvällen gjorde jag mig i ordning för en kväll med tjejerna. Åt tacos och pratade, en bra kväll var det. Idag blev det att fira farsdag och även att fara och fira Carmelas 18-årsdag, blev bjuden på massa gott där också, bland annat halloncheesecake. 👌🏼

Likes

Comments

Här har det stått tomt ett tag, och vi är redan inne i november månad. Tiden går sjukt fort! Har under den senaste tiden firat mammas födelsedag i måndags med att äta smörgåstårta, skrivit några prov och sett en del Grey's. Ska också inleda en ny period imorgon, och kommer inte ha en enda håltimme. Känns tungt när jag alltid haft rätt många håltimmar... Men men. Perioderna efter jul blir det mycket bättre! I helgen är det frissabesök som gäller, ska bli härligt för känner att det verkligen behövs.

Likes

Comments