Header

Om ni inte redan har förstått det så älskarrrrr jag food!!!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Likes

Comments


För ungefär en vecka sedan var jag och familjen upp på landet. Åh vilken härlig helg vi hade! Kantarellplockning, skogspromenad och svala havsbrisar, vad mer kan man önska?  

Likes

Comments

Jag är ingen morgonmänniska. Inte för att jag är på dåligt humör utan för att jag älskar att snoza, vilket ofta leder till att jag går upp alldeles försent. Men idag var allt lite annorlunda. Jag vaknade av solens varma strålar innan klockan ringde och när jag drog upp rullgardinen  var gatan utanför fylld utav röd/orangea blad. Sedan blev allt lite halvstressigt i sista sekund men jag var ändå på väldigt gott humör när jag satte mig på cykeln och satte på one republics låt "I lived". Att höra knastret från gula torra löv under cykeldäcken sprider myskänsla genom hela mig. Höst dagar med varmchoklad, nybakta bullar, stora halsdukar och sprakande färger vart man än tittar slår banne mig det mesta.

 

Likes

Comments

..och regnet bara öser ner. Hösten har anlänt. Det gör inget för jag har haft en fantastisk sommar och ser fram emot en fantastisk höst. Jag gillar hösten. Älskar att tända massor av levande ljus, höst- shoppingen, alla filmer och bio, mys fika med vänner och alla koppar med varmt te. Jag gillar promenaderna i höstsolen och den svala luften, att somna till det smattrande ljudet från regnet på mina fönsterrutor och att bära farmors stickade raggsockar framför den öppnaspisen.

Under den senaste veckan började jag andra året på gymnasiet. Det känns bra. Toppen faktiskt. Jag känner mig riktigt taggad inför skolan, plugget, vännerna och träningen.

Idag blir det filmkväll hos pinglan, vilket kommer bli super kul! Antagligen mestadels prat och skratt istället för filmtittande, men det är väl så det ska vara? Eller?

Bild från Kreta utanför vårt hotell. Fler bilder kommer!

Likes

Comments

Hemma igen. Det är läskigt hur fort dagarna går. Redan den 3 augusti och sommaren på landet är troligtvis slut. Lite vemodigt känns det faktiskt. Självklart är det skönt att vara hemma igen. Att sova i min egna säng, sitta i mitt rum på kvällen med mina favvo doftljus tända och någon serie är igång på datorn och att duscha hur länge jag vill utan att varmvattnet tar slut.

På landet lever man ett annat liv. Där är det bara att bada i havet om jag är varm, åka ut med båten om jag har luts, äta smarrig mat och inte bry mig så mycket om alla andra. Jag älskar att åka upp till landet. Jag älskar också att åka hem till Göteborg (nästan Göteborg i alla fall).


Likes

Comments