Header

​Tiden den går och går. Jag hinner inte med längre... Redan mitten på maj och det finns massor av saker kvar att få gjort. Min stressnivå är så hög som den kan vara.

I veckan hade jag min sista foto lektion och det betyder 4 timmar mer fritid i veckan, finally. Sista uppdraget var att fota streetfoton och här kommer några av mina, enjoy!

 

Likes

Comments

Ännu en måndag. En höst grå måndag, då solen fått kämpa sig igenom himlens tjocka moln. En måndag som däremot betyder att det bara är en kvar i november. Åh! Tänk vad mycket det finns att se fram emot! En hel månad med förberedelser, dofter, ljud, och mysfaktor i hela kroppen.Likes

Comments

Här har det varit dött länge. Men nu är det nya tag som gäller.

Ungefär för ett år sedan gjorde jag en resa som jag kommer ha med mig hela livet. Det är en resa som sitter djupt i mitt hjärta. Möjligheten att få ta del av ett utbyte med en indiskskola hade kommit till sin sista del och det var nu dags. Dags att få resa till Bangalore, i södra Indien. Staden med lika många invånare som hela Sverige. Staden med extrem rikedom. Staden med extrem fattigdom.


Likes

Comments

Om ni inte redan har förstått det så älskarrrrr jag food!!!!


Likes

Comments


Likes

Comments


För ungefär en vecka sedan var jag och familjen upp på landet. Åh vilken härlig helg vi hade! Kantarellplockning, skogspromenad och svala havsbrisar, vad mer kan man önska?  

Likes

Comments