San Francisco

Efter tre månader i USA blev det dags för Peter att åka hem. Tina stannar kvar tills i December och troligtvis blir det lite fler inlägg här på bloggen igen i Februari då vi åker på nya äventyr. Hej så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bakersfield

Idag åkte vi ifrån Bakersfield och vidare tillbaks till San Francisco. På vägen stannade vi för lunch i den "svenska" byn Kingsburg där vi träffade på en och annan Sverige fantast.

Likes

Comments

Mexico

Dagarna i Mexico gick snabbt när de var varvade med sol, bad, mat drinkar, shopping och turistande. Ingen av oss har nog ätit så mycket fisk och skaldjur på en och samma vecka i hela våra liv!

Sista bilden är från vår promenad över mexikanska gränsen, kan man bli mer mexikan?

Likes

Comments

Mexico

Snorkling, fiske, kajaking och segling ute på den Mexikanska kusten med lite våra vänner ifrån Mexiko.

Likes

Comments

Mexico

Stranden, bad och besök är i princip vad dagen bestått av och Peter fick äran att välja ölen tills ikväll. Det blev såklart en i XL format.

Likes

Comments

Mexico

Högst upp ser ni bilder ifrån gårdagens middag som kan har varit den bästa middagen som vi haft under hela vår resa. Det bestod av en mexikanskbuffé med allt vad man skulle kunna önska sig i Mexikansk väg grönsaker, såser, sallader, grytor, skaldjur, sushi. ostar, frukt och även efterrätt på det som toppades av en vitchoklad fontän. I samband med allt detta gick det ständigt runt servitörer med stora spett av olika sorters grillat kött och skaldjur som de serverade borden om man tackade ja till det dom kom med. Det var så fruktansvärt gott och alla blev proppmätta!

Kollade in lite tequila tidigare idag, här spetsar man drickan med mask!

Idag åkte vi lite söder om Tijuana och hamnade i Rosaritos kust med havsutsikt ifrån lägenhets/hotellets fönster. Här känner vi alla att vi hamnat rätt.

Likes

Comments

Mexico

Man skulle kunna tro att detta var Peters hemland...

Likes

Comments

San Diego

Idag mötte vi upp några gamla klasskamrater till Tina i Fashion Valley och efter det åkte vi iväg till Baseball matchen i Old Town. Kändes lite som ett måste när man varit i USA i två månader. Imorgon åker vi vidare till MEXICO !!

Likes

Comments

San Diego

Det har funnits lite delade tankar och åsikter kring Seaworld sedan det släpptes en dokumentär som menade på att djuren blir misskötta. Väldigt synd då många tycks glömma att SeaWorld jobbar för att hjälpa djur, inte skada dem. Vi hade i alla fall en jättebra dag och hann med både djur och karuseller!

Likes

Comments