Bilderna får tala för sig själva. Peter var i vilket fall riktigt nöjd imorse!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trots det varma vädret har vi inte bara spenderat dagarna i solen denna helg utan vi tog oss ytterligare ett besök till Cold Stone, gick till kyrkan på lördag eftermiddag och avslutade dagen med riktigt god mexsikansk restaurangmat .

Glassen på Cold Stone var dock helgens höjdpunkt. ena med smak av Äppelpaj (smulpaj, colasås, äppelpajsfyllning, kanel) och den andra som innehöll pekannötter, brownie, colasås och fudge. Supergott!

Likes

Comments

Ännu en grej av checkat ifrån Peters bucket list!

Likes

Comments

Shopping, strand, marknad, mission och ett underbart klimat hade Santa Barbra att bidra med igår då vi tog en dags tur dit. Vi åkte två timmar öst med bilen över bergen och sedan ner mot kusten.

Likes

Comments

Den här lilla filuren står utanför fönstret och tigger mat varje morgon. Han är lite för söt för att säga nej till...

Likes

Comments

Idag tog vi oss en morgon promenad i det soliga vädret till Foster's Donuts, för att överraska farfar Mike med lite gott på Farsdag. Sedan blev det vår vanliga dags rutin - frukost ute i värmen, gym, bad och sol. Det är 41 grader ute just nu så poolen blir nästan ett måste.

Likes

Comments

Lite exklusivare men absolut ett måste när man är i USA.

Likes

Comments

Igår var vi och åt på restaurangen "Guild House" vilket förövrigt är Farmor Irenes favorit lunchställe här i Bakersfield. Personalen består av volontärer (de flesta är "hemmafruar" ) och pengarna för maten går till välgörenhet. Lunchen består av en trerätters meny som varierar från dag till dag och det har varit supergott båda de gångerna som vi varit där. De har även lagt ner sig väldigt mycket på inredningen, något som de gör på många andra lite "bättre" restauranger här.

Likes

Comments

De senaste dagarna har sett ganska likadana ut restauranger, träning, shopping... Inget det kan bli för mycket av! Vi har även varit på marknad och på lördagsmässa i kyrkan, något Peter inte var allt för van vid vilket gjorde det hela lite roligt!

Annars har det varit guacamole och (för Peters del) hamburgare i mängder. Man skulle nästan kunna tro att han var född amerikan...

Likes

Comments

I Söndags tog vi tåget ner till Bakersfield till Tinas farföräldrar och sedan dess har vi inte behövt lyfta ett finger förutom på gymmet där vi befunnit oss en del. Vi har ätit riktigt god mat som till mesta dels varit mexikanskt och även svalkat oss med pool och glass då det legat runt 35 grader varje dag. "Cold Stone" glass café som vi var till igår hade även något som vi aldrig tidigare har testat. Man väljer sin glass och även alla tillbehör som man vill ha i den som de sedan blandar ihop till en enda stor glasskula. Det fanns allt möjligt som man kunde välja bland, jornötssmör, choklad, nötter, kakdeg, smuldeg, fudge, grädde, marshmallows, godis, bär och en himla massa mer! Slog nog t o m B&J!

Vi har inte haft något wifi på ett tag och därför lär det inte bli riktigt lika mycket bloggande under de resterande två veckorna som vi stannar här i Bakersfield. Små uppdateringar kommer dock med jämna mellanrum!

Likes

Comments