två månader i Italien, vi har haft ett väldigt fint varmt väder. Vi har åkt över 1000 mil lite kors och tvärs över landet. Wiola och Petunia har det fungerat bra för, även om Petunia bara är 1 år och har mycket spring i benen. Något som inte fungerar är deras internet som man hela tiden får leta efter och hittar är det inte säkert att det fungerar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Det blir långt mellan inläggen allt beror på att vi inte alltid hittar internet. Nu har vi varit några dagar på en camping utanför Rimini. Det har varit fint väder blå himmel och hav och en enorm sandstrand. Nu åker vi till nästa mässa i Bastia Umbra!

  • 28 Readers

Likes

Comments

I Holland har vi varit nu! Imorgon åker vi vidare.

Det har varit lite kallt här de sista dagarna, men eftersom vi legat på hotell har vi det varmt och skönt. Nu åker vi till Italien i tre veckor.

  • 30 Readers

Likes

Comments

Av förkylning en vecka som var menad för ledighet för oss, lämnade vi Pescara tog oss genom Florens och Pisa upp till Lyon, där vi stannade på en camping så vi tillfriknade!

Vi åkte vidare efter 4 dagar då vi kände oss bättre, vi var på väg norröver till Utrecht där vi har vår nästa mässa. Nu lyxade vi till det efter en månad i husbilen, bor vi nu på hotell!

  • 38 Readers

Likes

Comments

Inget internet på flera dagar orken har inte heller funnits då vi har varit störtförkylda. Vi har tagit oss från Pescara förbi Florens och Pisa upp till Frankrike här har vi varit i några dagar nu.

  • 38 Readers

Likes

Comments

​Ska försöka få i oss lite mat innan vi ska sätta upp montern här Montesilvano. Hittade en trevlig restaurang.

  • 46 Readers

Likes

Comments

​Nu har vi varit i Italien i några veckor och har upp att nästa alla campingar stängde i mitten av september. Igår kväll hittade vi en som stänger sista oktober. Campingplatser och internet är det stora problemet här. En liten utmaning varje kväll att veta vart man ska övernatta.

  • 52 Readers

Likes

Comments

​Den här damen fyllde 1år den 18 oktober, en lite dam med mycket vilja, kaxighet, energi en stor personlighet. Hon är fortfarande liten väger ca 5 kilo.

  • 48 Readers

Likes

Comments

Abilmente är en stor mässa i Vicenza med många företag, med många inriktningar om man gillar att arbeta med händerna.


​Vi fick även se lite av Vicenza som är en gammal stad vad vi förstår. 

  • 52 Readers

Likes

Comments

​några mil ner till Milano. Behövde lite internet och få lite tvätt gjord! Stannar tills imorgon då åker vi till Vicenza där vår nästa mässa är.

  • 57 Readers

Likes

Comments