Hej hej!
Nu var det fredag igen. Skulle ha spanska prov men det blev inte så. Jag är fortfarande super stressad inför religonsprovet idag. Fuck sen har jag ju 2 st discon direkt efter varandra. Gick för övrigt till rektorn under spanskan. Jag och hela gänget. Har bild nu och tittar på Dagny Carlsson :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har såå mycket att göra! Har super mycket prov och inlämningar den närmaste tiden, borde egentligen plugga just nu.
Allt vill jag hinna med. Skola, träna, sociala medier, kompisar, familj och även ha lite ledig egentid. Sova tidigt etc. Men får väl helt enkelt prioritera. Tyver så tar nog sociala medier och kompisar stryk. Har inte tid att ta bilder till Instagram, och att träffa kompisar så mycket. Dock så har typ alla jag umgås med också massor att göra, de har ju knappt tid själva. Vi kanske kan försöka plugga eller något sånt tillsammans. Vill inte lägga undan träningen då det är den som gör att jag orkar med all stress och press.

För att helt byta ämne typ så har jag en tanke.
Jag har en vision/ en drömsommarjobb mitt liv och mig själv, som andra har. Har haft denna länge, ska jag berätta om den? Vill ni det? Jag ska nämligen nu en gång för alla ta tag i detta och göra den verklig. Tänkte ni kanske skulle få följa med mig på min resa!

Men nu måste jag faktiskt plugga till de 2 prov jag har Imon, har 2 discon att hålla i också

Likes

Comments

​På gymnasiet vill jag nog gå stylist på Drottning Blanka, här i Göteborg. Jag får egentligen inte på där för pappa. Han tycker att jag ska gå på nån av de finaste skolorna med högst intagningspoäng. Drottning Blanka har inte intagningspoäng alls. Pappa vill att jag går natur eller samhälle inte stylist. Men jag kanske ska ta moddet till mig och gå emot vad pappa säger.

Har två kompisar som också vill gå stylist på DBGY. Jag tror detta skulle vara bra för m ig. Jag orkar inte plugga hur mycket somhällst och särskilt inte göra det på nån linje jag inte äns tycker om. Jag vill göra nått som jag faktiskt tycker är roligt, för en gångs skull. Detta är ju ett program som innehåller saker som jag brinner för
Jag kommer välja högskoleförbredande så jag kan fortfarande “bli” nått som många hade sagt.
Men det är svårt för kanske inte kan läsa till allt. Det är jobbigt. Jag vet inte äns om jag kan gå där då! Asså dethär är så svårt och jobbigt!
Den tjejen som mitt ex var otrogen mot mig med och hennes bästa kompis som hejade på allt ska tydligen också gå där. Det kommer ju att bli jättejobbigt. Det känns också som att jag inte är välkommen där av en utav mina kompisar. Jag trodde att gymnasiet grejen skulle vara jättekul. Men jag har ju bara grov jävla ångest och mår fett jävla dåligt. Jag vill ju må bra för en gångs skull i mitt liv. Jag har trott att gymnasiet skulle vara det bästa i mitt liv, att det skulle bli min friplats, att jag skulle må så bra av gymnasiet. Men nu vet jag inte längre. Jag vet ju inte ens om jag kan få högskoleförberedande. Vad ska jag isåfall gå då? Vad vill jag ens bli? Mår så jävla dåligt av det här. Kan allt bara lösa sig? Snälla.

Likes

Comments

Jag har på mig en sport top, Linné, mjukiströja och lös sittande jeans. Har satt upp håret i en tofs. Skiter i att sminka mig till skolan, tycker bara att det är jobbigt. Är både psykiskt och fysiskt trött. Jätte jobbigt verkligen.

Likes

Comments

Jag är så jävla trött. Jag är frusen och vill bara krypa ner under ett stort varmt täcke och mysa och sova. Gärna med någon annan hihi. Asså gud va mysigt!
Typ andra dagen på nästan 2 veckor i skolan. Va inte i skolan igår. Nu ska jag försöka ta tag i skolan och vara här varje dag, fixa alla prov etc.
Jag har sååå mycket ångest över gymnasiet. Jag mår faktiskt väldigt dåligt just nu. Mår dåligt varje dag, mycket dåligt varje dag. Det är en kamp att ta sig upp ur sängen varje dag, och många gånger misslyckas jag.
Fuck psykisk ohälsa!

Likes

Comments

Hej folket!

Mår inte så bra. Jag orkar inte skriva så mycket. Jag ska sova snart. Jag e värdelös.

Godnatt

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Jag är hemma idag igen. Har varit hemma sen i onsdags. Igår gjorde jag inget åt pizza och massa annan mat.

Idag orkade jag inte heller gå till skolan. Jag hatar psykisk ohälsa!! Den förstör verkligen mitt liv! Missar massor idag! Prov inlämningar och viktig information! Nu sitter jag min soffa hemma hos pappa. Pappa e hemma cirka 14:30 så senast 14:00 måste jag vara borta för att han inte ska få veta att jag inte varit i skolan. Pappas tjej kommer också idag.. Hon är jättesnäll och har inget ont att säga om henne. Jag e dock rädd att hon ska nämna nått om polisen och det som hände i lördags för snart en vecka sen.

Jag sitter faktiskt och försöker bleka mina tänder haha. köpte både ntandkräm och nån gel penna från samma märke från Ullared. Hoppas verkligen dem funkar! kan ge en liten recension om typ 14 dagar. D skulle väl vara kul? Har också en likten idè om ett roligt litet ptojekt som jag lägger ut senare idag. Så spännande.

Nä, nu måste jag gå och vara med min katt haha. Hon e så himla på! Älskar henne!

Hörs sen!

Likes

Comments

Hej hej!
Förlåt för dålig uppdatering idag! Jag har varit ledig idag. Jag och mamma var på Ullared hela dagen. Jag köpte liiite för mycket saker. Skulle Max köpa för 800kr men efter hela dagen har jag handlat för minst 1500kr.
Har haft en bra dag, det behövdes. Har inte mått så bra alls. Kanske är ledig imon också. Fast kommer ju må dåligt av det också...
Pappa åker iväg imon, ska sova hos mamma då.
Usch mår dålig nu...
Ska försöka träna lite och plugga innan jag lägger mig♡

Likes

Comments

Jag stod emot att äta kladdkaka på hemkunskapen. Vilket jag är stolt och nöjd över. Nu så körde jag ganska så light på lunchen. Ät ett stort jävla lass med sallad, gurka och pizza sallad. Jag ör ganska nöjd med det. Åt lite för mycket pizza sallad men det kunde varit värre.
Jag vill ha min drömkropp! Jag vill ha den så jävla mycket!
Kände att jag ville ha kladdkaka etc hemma sen men jag ska försöka stå emot👊
Det är både svårt och jobbigt att välja mellan min dröm och dem starka cravingsen jag får efter dålig mat.
Men ska försöka göra detta till en bra dag!

Likes

Comments

Heej!
Nu e jag ute på en liten prmenix innan spanskan. Gick till utkiks platsen, jättefint❤️

Likes

Comments