Jag kan verkligen inte sova. Jag vet att jag verkligen behöver och borde sova, men det går helt enkelt inte. Jag kollar runt på sängar och kläder. Mitt liv e lite kaos. På killfronten har allt ordnat upp sig och känns bra. Det har varit skit jobbigt på den fronten länge nu. Det känns som att jag har fått kontroll över det, superskönt.

När det gäller skolan så är det tufft. Gymnasieantagningen stänger på fredag. Jag vet vad jag vill gå typ men måste höja mina betyg. Vilket är svårt i mitt nuvarande läge. Jag ska göra så gott jag kan och verkligen försöka. Sen får det bli som det blir.

På träning & hälsofronten så går allting rent ut sagt käpprätt åt helvete. Jag har skjutit upp mitt mål flera gånger, och jag har nästan börjat tvivla ibland. Jag MÅSTE gå ner i vikt!! Det är jätteviktigt. Både för min kropp och själ. Tills den 15 Mars så SKA jag väga max 55 kg kan till och med extenda det till min födelsedag den 24 Mars men annars blir det jävligt tajt. Jag ska ju ha bal till sommaren då vill jag ju vara fin. Jag vill kunna känna mig bekväm och snygg. I sommar vill jag inte skämmas. Jag vill kunna träffa min "kille"s kompisar. Jag vill kunna träffa på folk och inte skämmas. Framför allt så vill jag må bra psykiskt. Då måste jag gå ner i vikt. Jag försöker ta mig till gymmet VARJE dag. Träningskläderna och allt packas alltid ner varje dag till skolan. Men jag är psykiskt trööt och orkar inte. Det är nog också mycket lathet.


Jag måste börja prioritera anorlund. Jag måste sätta mig först. Jag måste gå till gymmet och inte åka ch träffa min "kille" istället bara för att det e mer bekvämt. Lixom Hallå jag älskar ju att träna. It gives me life! Jag vill vis aför migsjälv att jag kan. Jag vill visa för alla andra att jag kan. Jag vill göra min "kille" stolt över att ha mig. Att hans kompisar ska tycka att jag e snygg och att han e lyckligt lottad. Folk ska vara avundsjuka på mig, Jag vill visa alla som valt bort mig hur korkade dem e. Jag vill fking vara stolt över mig själv!


Nä nu får jag fan gå och lägga mig!!

Godnatt underbaringar!

Likes

Comments

Hej Hej!

Det får bli ett litet snabbt inlägg nu. Jag skulle haft NP i svenska imorse, men det blev inställt. Så just nu har jag skapande. Vi har jobbat med nåt program som heter Canva.com. Jätteroligt faktiskt. Testade bara det lite. Får väl se om jag använder det i framtiden.Likes

Comments

Betygen är satta. Jag kan inte göra nått mer. Dem har gått i botten, betygen alltså. Mitt hjärta bankar som fan. Ångesten hänger över mig som ett täcke. Jag har svårt att andas. Hur ska jag ta mig ur det här? Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Allt känns hopplöst.

Likes

Comments

Jag mår jättedåligt. Jag är på botten. Men jag klarar av detta. För man måste dö några gånger innan man kan leva.

Likes

Comments

Min träning har varit nerlagd sen några veckor tillbaka. Jag har smått börjat igen men det ör svårt, kämpar med den psykiska delen.
Vill springa idag, varje dag men återigen det är svårt. Till Beach 2017 och när jag börjar gymnasiet vill jag ju vara liten, tight och fit. Jag vill verkligen det! Jag vill väga Max 45 kg. Det är en bra vikt för min längd. Vet ni vad? Jag ska fan kämpa röven av mig för detta!

Likes

Comments

Fan asså. Trodde inte att allt skulle bli såhär jobbigt, aldrig. Nu sitter jag här, chockad över att jag ens lever. Den senaste veckan har nog varit den värsta i mitt liv. En av dem värsta iallafall. Jag har blivit anklagad för att ha tagit en väns smink, mycket smink. Har även blivit anklagad av flera vänner. Men jag har inte hennes smink. Jag har inte tagit det. Ja vet att allt pekar på mig, och om det hade varit omvända roller så skulle jag också tro som det gör.

Det stora problemet är väl egentligen att vännen vars smink e borta tycker att jag ska ersätta ALLT. Vi pratar smink för flera tusen kronor. Om jag hade haft sakerna så skulle jag bara gett tillbaka dem och så skulle allt vara löst. Men jag har inte grejorna! Jag önskar so bad att jag hade haft dem men det har jag inte. Är det verkligen rätt att jag ska ersätta saker som jag inte tagit. Jag har sagt att jag ska köpa en ny primer, foundation och en RT borste. Mer kan jag inte fixa. De sakerna ligger på ca 750 kr. 750 kr som jag inte ens har. Men visst jag ersätter det. Mer kan jag dock inte ersätta. Jag förstår att dem inte tror mig. Vad skulle annars hänt med sakerna?? Men med handen på hjärtat kan jag ärligt säga att jag inte har dem.


De säger att de inte är arga, men vill ha ett erkännande, förlåt och tillbaka grejerna. Hur ska jag göra det?


Igår va en av de jobbigaste kvällarna. Jag åkte tåget hem från Kba gråtandes, skakandes och helt förstörd. Kom till centralen. Hade skickat ut lite avskedshälsningar. Jag skulle ta mitt liv. Folk ringde, sa att de skulle ringa mina föräldrar, De försökte övertala mig att inte göra det. På nåt mirakulöst sätt så tog jag mig hem, hoppade inte framför nått tåg. Hemma tänkte jag skära sönder mig. Armar, ben, axlar, bröstkorg allt skulle bli sönder skurit. Jag skulle överdosera osv. Men pappa han stoppa mig och vi kollade på serier. Min älskling (han jag gillar, ska kalla honom älskling) säger om och om igen att jag inte ska ge dem nåt, köpa nåt. Han har rätt. Jag vet dock inte vad jag ska göra. Jag har redan allt för mycket på mina axlar just nu. Jag mår redan så jävla dåligt. Varför detta?? Jag orkar inte mer. Det gör jag inte. Jag orkar inte. Jag vill inte.


Likes

Comments

Underligt allt e nu. Donald Trump har vunnit president valet. Men aja det är inte det jag tänkte prata om nu.
Jag tänkte prata om gymnasiet, suprise. Jag har pratat lite med mina kompisar som vill gå på DGBY de ligger på drygt 200 merit poäng så det är inte helt säker att dem kommer in om dem it jobbar upp sina betyg. Jag är säker på att jag kommer in. Jag har mycket högre än vad antagningen är till skolan o programmet. Detta känns faktiskt lite skönt om jag ska vara ärlig.

Likes

Comments

Ska ha soc samtal nu. Är så nervös och rädd. Jag hoppas att det iallafall inte blir värre än vad det är just nu. Snälla låt detta samtal hjälpa mig. Jag behöver stöd. Kan soc ge mig stöd? Eller kommer dem göra allt värre? Tänk om allt blir värre. Tänk om det kommer fram saker som jag inte vill.
Aja får la försöka ta mig igenom detta bara..

Likes

Comments

Hej bloggen!
Jag ska egentligen göra ett spanska förhör på mobilen nu, men jag gör ett blogginlägg istället. Idag kommer vara en jobbig dag, det vet jag. Jag har soc samtal. Asså orkar inte, vet inte vad dem kommer säga. Jag vill att alt ska gå bra och att en del av min ångest kommer försvinna. Det vore skönt. Jag ska gå tidigare från skolan för att ha soc samtalet. Kommer att missa halva svenskan och hela slöjden, att missa slöjden ger mig sån sjuk ångest. Jag vill inte.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig. Jag ska söka hjälp. Jag vill få hjälp, få hjälp med att må bättre. Jag vill må bra, bättre än vad jag gör nu iallafall. Om jag inte får hjälp snart så kommer jag ta livet av mig. Jag menar det. Jag orkar inte mer. Jag vill dö, och har velat det i flera år.
Så nu gör jag ett sista försök...

Likes

Comments