Kod för att importera min blogg till Nouw: 6567050192


"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6567050192"6567050192

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Goals


Igår tog jag ledigt från skolan för att gå på "inspirationsdagarna" på Lunds Universitet. Jag är Kär. Jag måste gå här, det kvittar vad jag än ska läsa, jag måååååste gå här. Det finns inga andra alternativ helt enkelt. Därför måste jag plugga nu, just här och nu för att antagningspoängen är sååå otroligt höga att jag somnade med ångest igår och vaknade med ångest i dag.

***

Gårdagens schema såg i alla fall ut som så att jag åkte själv till Lund C med tåget. Väl där missade jag min buss fick panik, men hittade som tur var några killar i min klass som också skulle till LTH som visste vilken buss man skulle ta. Väl där så lyssnade jag på en ingenjörsföreläsning.

Efter det så åkte jag tillbaka till Lund C och mötte upp min kompis Tilde och vi gick tillsammans bort till Eden (efter att vi halvt gick vilse) och lyssnade på psykolog föreläsningen. Väldigt intressant.

Efter det gick vi bort till LUX byggnaden och vi mötte upp Ellinor och gick på en allmän information om hur det är att studera i Lund. Mycket bra information får jag säga.

Efter det gick vi tillbaka till Eden för att lyssna på någonting om reklam och pr tror jag, kommer inte riktigt ihåg eftersom jag inte var intresserad av den.

----

Likes

Comments

Bild från gårdagen 

​Nu är det bara två dagar kvar av höstlovet. Dessa kommer vara så fulla av plugg och jag kommer inte ha tid för att göra någonting annat över huvud taget i princip.
​Love life </3
---

En sak som jag har tänkt på de senaste dagarna är att jag har det väldigt kämpigt att hinna med i skolan mycket mer än vad jag har haft innan. Detta skulle kunna bero på att jag faktiskt har mer "liv" nu än vad jag har haft innan? I nian och ettan spenderade jag mina fredagar och helger med att vara hemma och plugga. Nu är jag ute, träffar kompisar ganska ofta och gör saker. Mitt "liv" förstör för min skolgång. Så, borde jag lägga mer tid på att vara hemma och plugga och få sämre kontakt med mina vänner, eller ska jag umgås med mina vänner och spendera mindre tid på skolarbetet? 

Det är frågan det. För vad är egentligen ett framgångsrikt liv utan vänner? Det måste vara en balans mellan de båda och den balansen kan jag inte hitta. 

---

Likes

Comments


Idag har jag haft en heldag med Ellinor! Hur mysig som helst. Den inleddes med min synundersökning, (om ca en vecka får jag mina nya glasögon ), den fortsatte med en standard fika på ES vid Davidshall och avslutades med skräckfilm hos henne. Helt perfekt höstdag alltså.

---


Likes

Comments

- Inspiration inför det kommande höstlovets mysiga pluggdagar -

---

Hejsan!

Jag har som ni kanske vet haft väldigt många prov de senaste veckorna och de har så smått börjat rättas. Idag fick jag mitt resultat på psykologiprovet och blev glatt överraskad. A i provbetyg och näst bäst resultat av alla på hela skolan som hade gjort provet. Så glad jag blev alltså! Jag har verkligen behövt ett bra resultat alltså för att boosta självförtroendet angående skolan.

En annan rolig sak som har hänt är att vi treor på skolan har provat och beställt studentmössor! Jag har designat min enligt en "klassisk" modell och är så taggad på att få hem den haha. Man känner verkligen att studenten börjar närma sig, även ifall det är långt kvar. Jag har även insett att jag vill börja plugga direkt efter skolan och inte ta ett sabbatsår. Helst vill jag läsa på Lund. Det hade helt klart varit drömmen.


Puss, nu måste jag plugga vidare!

Likes

Comments

I fredags bjöd jag en liten del av mina vänner hem till mig för en 18 års middag. Efter det drog vi vidare ut till nattklubben Kb i Malmö. Det var jättebra musik att dansa till, och jag hade väldigt kul.

 LOVE LOVE <3

Likes

Comments

Idag har varit en ganska seg dag med tanke på att jag började 8.10 med fysiklabb för att sen ha håltimme i 3 timmar och sen ha en lektion och sen sluta. Men sånt är livet. Under håltimmen borde jag egentligen pluggat till mitt biologiprov som jag har imorgon och verkligen inte är klar med. Istället satt jag vid mina samhällare och gjorde annat. Sånt är livet. Nu ska jag i alla fall plugga.

Ha det gött!

Likes

Comments

Jag har äntligen, efter ca 1 och en halv vecka hämtat mig från en hemsk förkylning, jag var tvungen att stanna hemma från skolan, och jag mådde riktigt dåligt. En av dagarna jag var hemma, fyllde jag faktiskt 18! Jag fick fina presenter, och många fina gratulationer av mina underbara vänner.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har nu efter två dagar äntligen orkat nig upp ur sängen för att göra något "vettigt". Jag har spenderat hela helgen och denna dagen i min säng eftersom jag har blivit smittad av ett förkylningsvirus. Lite passande med tanke på att mitt biologiprov ska handla om just immunsystemet. Jag har mått riktigt dåligt och trodde typ jag skulle dö. Nästan i alla fall. Dock så passar inte en förkylning speciellt bra denna tid eftersom jag har ca 8 miljoner prov de kommande veckorna + flertalet läxor som jag måste få gjorda.

Jag ska föröka läsa lite i Life of Pi eftersom det är min läxa till onsdag. Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Idag hade jag en redovisning i svenska och den gick riktigt dåligt. Jag har försökt skratta bort det med mina kompisar, men jag känner verkligen att jag har gjort ett jättedåligt jobb och att jag skäms över hur lite tid jag lade ner på detta arbete. Jag orkar inte ta tag i saker så bra som jag måste för att ta mig dit jag vill i livet. Jag klarar inte av att balansera skolan, livet, träning och piano. Det går inte och jag vet inte riktigt hur vad jag ska göra åt saken. Anstränga mig mer kanske? VI får se hur det blir helt enkelt, man kan ju inte göra mer än sitt bästa.

Nu ska jag göra läxorna till imorgon, spela piano och förhoppningsvis övningsköra med mamma. På engelskan har vi börjat läsa denna boken och jag hoppas den är bra! 


Puss och Kram!

Likes

Comments