Igår åkte vi till Göteborg för bokmässa med några ifrån klassen, mh den bokmässan såg vi inte mycket av ;-) nordstan var mer intressant tyckte vi hehe... Men vi hade verkligen jättekul, vi kom hem runt 10 tiden och jag somnade direkt när jag kom hem. Fick med min 2 fina blusar från götet så jag är kanon nöjd. 
Just nu sitter jag på askelyckan och fikar med Erica, Bellan och Amanda, ha en go fredag folket! Puss  

Fredagsfika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

precis som rubriken lyder, så sitter jag o käkar kebab och ska fortsätta med mitt pluggande idag :-) vaknade upp och mådde fett jävla bra idag :) regnet förstörde humöret lite dock.. finns inte så himla mycket att göra på söndagarna heller, så lär sitta hemma o glo på film och plugga hela dagen! 
Imorgon är de skolfoto - kill me pls. bye  

mina allra bästa!


Likes

Comments

i torsdags var jag hos Lang med mina tjejer, vi åt supergod mat och bakade paj minsann! vi satt o skrattade och pratade på som vanligt, kollade på tv och tillslut drog oss till kojs, sov dock ingenting den natten pga snarkande vänner och bella försökte typ mörda mig i sömnen :-) 
Igår hade jag tusen olika grejer på gång på kvällen men de slutade med att jag stannade hemma och kollade på idol med min kära mor, så det var trevligt det också! Ikväll ska jag träffa isabelle, astrid och linn, så vi får väl se vad vi hittar på. Chiao.  

Likes

Comments

hola amigos! 
det har ju hänt endel sen jag skrev senast, vilket var 10 dagar sedan.. men inget sådär jätte speciellt som jag tänker ta upp här :-) 
men annars mår jag delvis bra och ibland mindre bra! skolan rullar väl på, och vore de inte för mina tjejer där hade jag nog inte överlevt.
Igår var jag hos Rönn med mina girls, hur kul som helst som vanligt.. 
Ikväll åker jag till Lang för en sleepover med bells, bellan o sepideh, mysiiii <333 

Likes

Comments

palla att jag aldrig bloggar, orkar inte ens berätta vad jag gjort för de skulle ta sidor och ingen skulle palla läsa ens, men har fett mycket i skolan nu, och kom precis på att jag har spanska läxa till IMORGON:-) jag äger. ändå ligger jag i sängen o glor på BB pga orkar ej spanskan.. men ah ska försöka plugga nu, men ärligt.. vet att jag kommer suga på att blogga men ni får ta de som de kommer ;-) hoppas ni hänger kvar iallafall, några trogna läsare har jag ännu<333 pöss  


Likes

Comments