​vissa är fortfarande kvar här ser jag, men har börjar blogga på forme.se 
Så klicka HÄÄÄÄÄÄR för att komma dit. PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

försvinner från nattstad, och flyttar över till forme framöver.. men man vet ju aldrig, kanske kommer tillbaka hit någongång i livet. 

Klicka in på min nya blogg   HÄR


Likes

Comments

ojojoj, här var de dött.. läget med er då ? med mig är det kanon. Höstlov nu och det är jag värd.
Innan höstlovet var jag samt min klass på en studieresa i Stockholm, bästa på länge.. inte haft så kul på ett bra tag! Vi besökte riksdagen, gick stadsvandring, kollade idol och shoppade i mängder. 
Lovet går mot slutet men än är det inte över, jag har hunnit träffa en hel del människor, shoppat, fikat osv.. Imorogon är det halloween-fest på grace och jag o mina brudar tänker dra dit en sväng :) de lär bli kanon bra! ha de fint. puss

Likes

Comments

fredag.. hade erica och isabelle hemma hos mig, kollade lite film åt godis oså, bara mysigt, sen somnade dem i min säng o jag fick sova i en extra säng :-) :) :)))::)) 
lördag... åkte till Linn o hjälpte henne passa hennes lille kusin (vincent) . Lugnaste ungen i världen <333 vi åkte till honom, lekte, klädde ut oss o hade skit kul, vi sov där den natten och åkte hem runt 1 dagen efter.
Igår tog jag de bara lugnt, pluggade lide och fick feber :) kul att få de nu sådär lagom innan jag ska till Stockholm!! så idag stannar jag hemma från skolan och tar igen lite plugg samt försöker bli frisk fort som fan.  Likes

Comments

hello!
jag lever, än sålänge... Alltså dagarna är åt helvete nu innan lovet, prov och inlämningar varannan dag känns det som!! men ska bli så skönt att äntligen komma till Stockholm nästa vecka!! Åker ju dit med klassen på onsdag och kommer hem fredag natt, där ska vi kolla på idol, shoppa, käka och kolla in riksdagen! Är supertaggad verkligen.
I helgen har jag tänkt att ta de lugnt bara, ha mina tjejer hos mig imorgon och sleepover med Linn på lördagen! De blir nog kanon.
Nu ska jag sova faktiskt... Godnatt vänner<3


Likes

Comments

igår jag var på fest i blädinge, fyfan vad kul det var! roligaste på länge, cp mycket folk och jag o bella blev DJs för en kväll och allt var så jävla bra bara! imorse var man lagom trött, så chillat hela dagen fram tills 6 tiden då jag och Eleni bestämde oss för att kolla på FAME, o den var riktigt bra! så duktiga allihopa verkligen. Sedan tog vi en fika på condeco och kom i princip nyss hem.
Nu har jag degat ner mig i sängen och ska sova, godnatt!  Likes

Comments

äntligen fredag och det firas med pizza i skolan, CHIAO 


Likes

Comments

jag vill ha snö, glögg, pepparkakor & lussekatter, jag vill ha julskyltning, julgran och paket ,tomten, julmat och julmusik.. jag vill ha det nu. Likes

Comments

aha, så idag blir hon tonåring.. min lilla lilla syster som alltid varit så liten.. Vi var och firade henne på 4 krogar i eftermiddags och det var lika gott som alltid där! 

Nu sitter jag och skriver klart mitt CV och ska inom kort söka jobb! annars överlevde jag väl skolan och även provet.. fastän jag kände att de gick sådär.. men vad gör de om 100 år :-) vet inte riktigt vad jag mer ska berätta.. men ah HADE.  

älskade syster

älskade maten

Likes

Comments