Hey Beautyful!

Idag är det dags för 5 tips på vad man kan göra på en helt ledig söndag då man vill sysselsätta sig med något enkelt men man inte riktigt vet vad.

1. Gå en morgon promenad
Det är hur bra som helst att gå ca 30 min på morgonen direkt efter man vaknat. Se då också till att du inte vaknar allt för sent så har du tappat den härliga morgontiden.


2. Organisera i garderoben
Städa är inte det roligaste vi gör men det måste göras och när det är klart så blir det super fräscht. Varför inte städa upp garderoben och ta bort plaggen som man aldrig använder som bara ligger och skräpar


3.Hemmaspa
Lyxa till det för dig själv det förtjänar vi alla någon gång. Testa att ta en härlig lång dusch och använda en härlig ansiktsmask.


4.Online shoppa. När man bara känner att man måste införskaffa sig något nytt är onlineshopp


5 Laga en speciell middag. Ta dig tid och laga din favorit middag eller en middag som tar mera tid än vanligt. Sedan är det bara njuta av den lyckade matenBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hey Beautyful!

GUESS YOU ALL KNOW WHAT CITY I'M TALKING ABOUT!
New York, New York, New York.       

Allas stora dröm en resa till New York. Eller kanske inte allas dröm men mångas dröm.
Senaste gången jag var där var i februari. Om du har hört någon som säger "det är som att uppleva en dröm" när man är där kan jag säga att det stämmer.
Har du aldrig varit i New York men länge drömt om det så ge inte upp drömmen. Istället uppfyll den för du kommer förmodligen inte ångra dig eller bli besviken.

Men det finns en problem som många stoppas av och det är att det är ganska dyrt och man kanske inte vet var man ska man börja spara till alla utgifter som det kostar?

Jag skulle säga att det smartaste man kan göra är att hitta olika sätt att spara pengar. Om du har svårt med att spara pengar så kan du alltid söka runt lite på nätet om hur man smart spara pengar.

Men mina 5 snabba enkla tips är:

1.Lägg upp en smart sparbudget.
Se till så att du inte har en massa småutgifter som går till onödiga saker t.ex. Små inköp, där kan man spara en hel del på. (Något som vi alla redan har hört men man kan aldrig upprepa det för många gånger)
2.Spendera inte en allt för stor summa på hotellet/ boendet.
Du kommer förmodligen inte spendera mer tid på boendet än när du sover så du behöver verkligen inte alls lägga ut en allt för stor summa på det.
3.Har du inte jobb skaffa ett.
Något som vi alla säkert hört många gånger. Men för att uppnå målet så måste du skaffa dig en inkomst om du inte redan har en.
4. Åk inte ensam.
En "respartner" skadar aldrig speciellt om man inte varit på platsen förut.
5. Välj en bra årstid.
Välj den årstid som du själv gillar bäst. Själv skulle jag nog rekommendera åka dit på sommaren då är det väldigt vackert och varmt. Och att det är varmt skadar absolut inte så man kan spendera tid utomhus utan att frysa allt för mycket.

Likes

Comments

Hey Beautyful!

Alla har vi nog säkert hört att om man äter mycket frukt och grönt så ska kroppen påverkas mycket positivt men frågan är om det verkligen stämmer?

Jag har nu gjort en liten sökning på hur frukt och grönt ska påverka oss. Tänkte att det kanske kunde vara lite intressant att veta hur det påverkar kroppen.

För det första så är det ju sjukt gott och jag har då aldrig varit med om att det är någon som hatar äta all sorts frukt, för det finns verkligen mycket att välja på vilket gör att det finns en frukt/frukter eller något grönt som var och en gillar.

För det andra så är det enkelt att äta och går snabbt att tillaga. Vilket gör att det är super enkelt att byta ut mot alla onyttigheter t.ex. kakor och istället äta frukt.

För det tredje så innehåller de till stor del en massa vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibrer och vätska. Vilket leder till att det stärker immunförsvaret och minskar risken till att hamna i depressioner.

För det sista så är frukt och grönt himla inspo och man kan ofta fota fina bilder som man sedan kan dela på sina socialmedier vilket alltid är ett stort +.

Hoppas att ni lärde er något nytt och blev lite förståndigare. #hälsa #frukt #måbra #goals #inspo

Likes

Comments

Hey Beautyful! 

Snabb uppdatering och träning och hälsa.

Träna måste vara en av de bästa sakerna som finns. Särskilt när man tränar för att det är så himla kul och inte ett måste. Många tror jag tänker att träna är ett måste och att det är det som gör att de tappar intresset.

 Träna är något som vi ska tycka är kul och motiverande. Det som ofta händer när jag tränar som jag har märkt är att jag alltid sätter för höga mål. Mål med träningen är absolut jättebra men inte när man känner att man måste prestera. Så nu på senare tid så har jag börjat med att göra träningsprogram som är mindre ansträngande men med mer repitioner. Det funkar super duper. Vilket också gör att musklerna blir mer "avlånga" om ni förstår vad jag menar vilket faktist var något som jag fick lära mig av min kompis idag på gymmet. 

Nu så ska jag börja varva ned kvällen med en kopp vanilj te och bara mysa framför någon bra serie. 

Likes

Comments


Nike eller Adidas. Adidas Nike?

Frågan som jag ställer mig nu när man verkligen behöver nya skor för att klara våren och sommarens skobehov. Jag har alltid varit svag för vita skor men egentligen hur smart är det med vita skor som blir gråa så himla fort. Från början med nya vita skor så lyser dem nästan lite för vitt skorna är helt klart som snyggast efter typ en vecka eller två och efter en månad eller två kan man nästa tro att man har gått i samma skor hela sitt liv... Hahaha eller det kanske bara är jag som tycker det!

Kanske man ska satsa på att köpa ett par svarta skor med vita detaljer ändå?

Likes

Comments

Hey Beautyful!

Hoppas att din kväll är lika mysig som min är. Så härligt när solen börjar visa sig och man känner att våren är här. Men ni vill nog inte höra mig prata om väder och vind. Så jag tycker att vi startar denna blogg med att vara motiverade och dämpa måndagsångesten som man kan känna med att inleda bloggen.

Nya starter är dem bästa eller vad brukar man säga... Nä men jag är en väldigt mode medveten person som älskar att vara aktiv med olika saker en av anledningarna att jag startar en blogg. För att sysselsätta sig med att skriva om det jag lever för mode och skönhet. Det bästa som finns när jag känner mig nedstämd är att starta en grymt bra låt och läsa ELLE fashion magazine. Mitt motto är att alltid känna sig motiverad och inspirera andra människor. 

Vi får höras senare för nu ska jag nämligen nätshoppa nya plagg till min garderob inför sommaren.Likes

Comments