Long time no see.
Mina anteckningar i telefonen har varit men terapi senaste tiden.


lite mer än en månad har gått sedan jag såg honom, klämde på honom & föll handslöst.
Jag kan absolut inte neka att jag är kär, hur det gick till vet jag inte, men all kärlek jag bara vill visa & ge denna människa är obeskrivlig. Jag älskar att vara i hans närhet ,hans leende, hans sätt att vara & den människan jag blir när jag är med honom, jag tycker om den personen. Igår kom en såndär jobbig känsla som jag tydligen bar med mig tills idag med.
tänk om jag kommer tycka om den här människan mer än vad han någonsin kommer tycka om mig?
han visar mig kärlek var dag, jag har aldrig känt mig så omtyckt förut men ändå , på det ena eller andra sättet, vrider jag och vänder jag fram min känsla. Är det fel på mig.
Gusch jag vill bara pussa på honom nu.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att man kan känna sig så trygg i en främmande famn, att man kan ge allt av sig själv till en ny människas hand. Att jag tillåter mig falla djupare ner i nån fantasivärld. Att jag trivs i tanken om oss, Att jag alla dagar i veckan hellre hade legat bredvid dig än att göra något annat. Vad har du gjort med mig.

& nu kommer dendär jobbiga känslan, 3 veckor utan pussar & din närhet
Det kommer bli den sjukaste resan jag kommer vara med om, det kan jag nästan lova mig själv.
& ingenting kommer hindra mig från att köra all in, förutom att din famn på nätterna hade varit pricken över iet.Likes

Comments

Ditt leende får mig att smälta.
Att somna i din famn igårkväll va guld i mun.
Din närhet gör mig knäsvag.
Du får mig att känna mig omtyckt.
Du får mig att känna mig fin.


När jag såg dig sitta där barbröstad med ett så charmigt leende kunde jag inte sluta lee inombords
Du är ju fantastiskt fin.Jag vill hela tiden sitta nära,röra vid dig och titta på dig i smyg.

Så där otroligt cheeese.❤️

Likes

Comments

Det har gått lite mer än ett dygn sen jag fick hålla dig i handen,titta på dig i smyg & kyssa dig.
Jag kan inte se fram emot något annat än att träffa dig imorgon. Hålla om dig, vara sådär jobbigt cheese.Bara för att jag inte kan få nog utav dig.Vad har du gjort med mig? Jag får inte ur ditt namn ,ditt leende och kyssar ur mitt huvud.

Likes

Comments

hur kan du bli en så viktig person i mitt liv på denna korta stund ?
Varför bryr jag mig om dig som om du vore hela min värld ?
varför slår mitt hjärta ett extra slag var gång du passerar mina tankar ?
vem är du ens ?

jag hade ju byggt upp min mur från att bli sårad, utnyttjad och förglömd.Jag har gråtit mig till sömn så många gånger för att jag är trasig efter kärlek.Ändå gav jag dig min hand, mitt hjärta & förtroende efter vårt första möte.Min rädsla är större än någonsin nu, du är för bra, det här är för bra..Jag ler samtidigt som jag är skräckslagen..
vem är du ens?

Jag tittar på dig med ett leende var gång, jag älskar att titta på dig när du inte ser, samtidigt som mitt hjärta slår hårdare för var gång som en varning att inte falla. Hur kan jag känna mig så hel bredvid dig, hur kan jag låta mig själv snubbla , jag klättrade inte ens över min egen mur när jag träffade dig, jag gick rakt igenom den.. Du får mig lugnast på gatan,
du får mig att slappna av. Hur gör du?

Mina tankar snurrar så jag har svårt att sova. Det är i din famn jag som jag lyckas somna.Hade jag fått önska & drömma mig bort hade jag somnat i din famn var dag, vaknat upp en titt ifrån dig. Att hela tiden veta att du finns där.Din hand på mitt lår, dina läppar mot min panna får mig att rysa till, existerar du?
Vem är du ens ?

Jag skrämmer mig själv, Jag vill bara berätta för dig hur jag känner..Rädslan att mista dig får mitt hjärta sluta slå.Jag kan inte sluta fundera, jag kan inte placera mina tankar.. Jag förstår inte.
Hur hände detta?

Likes

Comments

Det gjorde så ont.
I både kropp och skäl när såg dig sätta dig i bilen & körde iväg, att känna så mycket på så kort tid att det gör ont gör mig förvirrad. Att jag levde i någon förfalskad tid när du inte var hemma , att jag gick runt i någon bubbla av fakat leeende skrämmer mig.
När du var 50 mil ifrån mig för att träffa henne.
Förvisso mot din vilja.. tror jag iallfall.
Att du 2 dagar innan berättar att du fallit för mig..
men ändå se dig köra iväg. Min ovishet vad du tyckte och tänkte dödade mig långsamt.Det va nog det värsta jag varit med om.Jag önskade du kunde stannat kvar ,tittat mig i ögonen och bara kysst mig.
Pausat tiden i all evighet.

Lättnaden i min kropp när du skickade att du var påväg hem kan jag inte förklara. Ruset i min kropp när det knackade på min dörr, mitt leende när jag såg att det va du, mitt hjärtslag när du tar tag i mig och kysser mig utan ens stänga dörren bakom dig, det är en känsla jag kommer bära med mig. Du är allt jag önskat.

Likes

Comments