Köpte nya solbrillor och en schal när jag var hos killen i helgen. Men sen nu kom ju vintern igen.. Usch!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var ute på promenad igår med Marcus, och som vanligt blir det typ 10000 bilder. Så tänkte bjuda på några bilder iaf. Min snygging 

Likes

Comments

Kom nyss hem från tandläkaren, gick mycket lättare än vad jag trodde. Första gången jag laga hål utan bedövning, men var bara två små hål och var klar på 15-20 min, och kändes knappt någonting. Så nu slipper jag vara bedövad resten av kvällen och kan träna ikväll. :D

Likes

Comments

Skulle städa rummet lite snabbt när jag kom hem, men det blev mera en storstädning.wink Började flytta på alla smycken så det skulle se mera stilrent ut, och det lyckades jag med. Så nu har jag städat klart och tänt lite ljus. 
Men snart blir det mat och byta om till träningen. 


Likes

CommentsVarför blir kläder alltid fulare på bild för ?  Haha, det stör mig.wink

Köpte denna jacka igår när jag var hos älsklingen. Älskar den verkligen, synd bara att det börjar bli kallare igen så att jag inte kan använda den utan att frys sönder.  

Likes

Comments

Fick ju massvis med pengar när jag fyllde år, så då passa jag på att köpa massa jag har velat ha ett tag nu istället för att pengarna ska försvinna på små skit saker. Fyllde ju ändå år.wink  Ska bara köpa en skinnjacka nu till våren som börjar komma som att mina vårjackor är trasiga och nu slängda. 

Likes

Comments

(Usch, Skäms lite över den dåliga bilden, den uppdateras snart från systemkameran, dock utan 500:- som jag bytte och fick in på kortet)

Har firat mig idag med halva släkten, ska snart iväg och fira faster och bli firad, sen blir det nog farmor och farfar imorgon, familj och pojkvän på måndag då jag egentligen fyller år. 

Likes

Comments

Har sätt att många har gjort sånt här hjärta på väggen, och tycker det är riktigt snyggt, så jag tog och skrev ut några bilder i A5 format och klippte ut och satt upp på väggen. :) ser finare ut i verkligheten är på bilden ;)

Likes

Comments

 25/2. Min födelsedag + Studentkryssning! 
25/3. Studentskiva
5/6. STUDENTEN

Likes

Comments