Header

För första gången på fyra månader åkte jag hem till Sverige igen och hälsade på. Inte speciellt länge, knappt två veckor, men tillräckligt för att det skulle bli lite konstigt att åka tillbaka. Hur fantastiskt London än är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här kommer en bildbomb från Brighton! Väldigt snygg stad det där.

Likes

Comments

Yoga, café och salongfixade naglar, kan det bli mer hemmafru??

Jag älskar verkligen hur fritt det är att vara au pair, i alla fall för mig som bara har barnen och inget i huset. Att bara kunna vakna upp på morgonen och känna hmm vad ska jag hitta på idag och göra det första man tänker på, utan massa måsten och deadlines som i skolan liksom. Men det kan vara otroligt märkligt också allting. Just nu till exempel är jag i huset tillsammans med en städare, en privatlärare och en nio-åring som pluggar sönder sig själv för att komma in på en tjusig pojkskola. Kolla bara omslaget vilken cringe attack!

Likes

Comments

Igår följde jag med familjen här ut på Bonfire Night, eller Guy Fawkes Night. Det är en ganska skev tradition, men påminner lite om Valborg med brasa och fyrverkerier. Förutom att de bränner en docka som ska föreställa Guy Fawkes i brasan. Hur brutalt?? Detta för att han försökte bränna ner London 5 nov 1606 men misslyckades. Så de firar misslyckandet antar jag haha.

Testade även ett danspass på Pineapple studios igår. Min plan var att gå på contemporary jazz intermediate level men gick till fel studio och hamnade på advanced och dog nästan. Just nu är jag lite för ärrad men nästa vecka när jag hunnit smält det hela tänker jag försöka ta mig tillbaka och köra en klass på en medium nivå istället. Stället var en labyrint av trappor och speglar kan jag säga och det var så förvirrande att ta sig ut. Även om mitt pass nästan tog livet av mig så var ledaren svinbra, kanske 40 och skulle gissa på att hon var pensionerad proffsdansare. Ligger precis vid Covent Gardens tunnelbanestopp om någon skulle känna sig sugen. :*

Likes

Comments