De senaste två veckorna hat faktiskt varit ganska lugna.
Förra torsdagen käkade jag middag med Simon, Swang, Nelly och hennes syster. Detta var nämligen vår lilla hejdå middag för Simon då han flyttade tillbaka till Sverige på lördagen. Efter middagen gick vi till en takbar som jag velat besöka innan jag åkte hem, och den va lika bra som jag hade förväntat mig, bara väldigt ont om platser.

På fredagen var jag ledig, eller aa kanske inte helt ledig. Vid 14 mötte jag min dagis chef Katie och tillsammmans åkte vi ut till Waldsieversdorf. Här spenderade vi hela helgen tillsammans med en del barnfamiljer ur församlingen. Vi gick till en by i närheten, käkade glass, hade workshops med tema Frälsarkransen, grillade och hade därefter en lägereld, firade gudstjänst och tog det lugnt. Helgen var helt okej, jag hade en ganska positiv inställning till det hela och jag vet inte om det var det som gjorde det helt okej eller om det var för att det faktiskt var ganska mysigt. Stället vi var på låg ute i skogen och uppkopplingen var förfärlig så att komma tillbaka till Berlin var ren lycka!

Måndag till fredag denna veckan har inte varit speciella på något sätt. Jag har tagit det lugnt och inte direkt hittat på något utanför jobbet.
I helgen hade vi dock en till ungdomshelg tillsammans med alla studenter från Chemin Neuf som bor i Berlin. Denna helgen var mycket lättare och roligare än de andra två som jag varit på. Men ett problem kvarstår dock, och det är att majoriteten av alla deltagare talar franska, antingen för att de kommer från Frankrike eller för att de har varit volontär i gemenskapen där. Och eftersom alla kan franska och många av dem förstår tyska ganska dåligt så övergår samtalen ganska lätt till franska. Men i alla fall, jag hängde med en massa olika människor och hade det lätt med att prata, det kändes liksom som tyska flöt på utan problem :)

Idag hade jag min avslutningsmässa här i församlingen. Jag blev avtackad av min chef och fick även en liten present.
På eftermiddagen åkte jag till svenska kyrkan och var med på grillkvällen som de hade. Väldigt mysigt men så konstigt, för detta var sista ung i Berlin för denna terminen och några av dem kommer jag aldrig att se igen... Jobbigast var ju så klart att säga hejdå till Emmi, tyvärr kommer jag inte att se henne på (troligtvis) ett långt tag och det var bara så sirligt och konstigt att säga hejdå till henne...

Men eftermiddagen/ kvällen med svenskarna var super mysig!

  • 55 Readers

Likes

Comments

Så förra veckan var det Kirchentag här i Berlin - vilket för mig betydde en hel del jobb och långa dagar.

Kirchentag drog i gång på onsdagar kvällen, men mitt arbete började redan tisdag kväll då vi förberedde våra grillspett som vi skulle sälja, tillsammans med korv och dricka, under onsdagen.
Onsdagen började allting som sagt. Onsdagen var för mig ett rent helvete. Började 9 med att bära ner allting från ungdomsvåningen ner till lastbilen som skulle transporter alla saker till gått tält som stod på Glinkastrasse, en sidogata till Unter den Linden. Vi bar saker som en gasolgrill, en kyl, 250 st korvar, 300 grillspett, runt 400 drickor, 2 flyttkartonger med bröd samt en massa andra onödiga saker som behövdes.
David och jag åkte runt 11:30 från Lankwitz och var en timme på plats. Vi gick och hämtade ut vårt tält, våra bord och alla annat som vi behövde och började bygga. 5 timmar senare var vi klara med allting. De 5 timmarna skulle kunnat vara 2 om David inte hade tyckt det va lämpligt med små pauser hela tiden.
Vid 18 satte vi i gång grillen och 19 drog alltihop i gång. Abend der Begegnung, AdB, var liksom det som drog i gång hela kirchentag. Under kvällen var Unter den Linden och närliggande gator avstängd och fyllda med folk och tält som sålde saker. Jag slutade 01:00 denna dag. Och hade det inre varit för mina kära vänner hade jag inre klarat det. Jag hade under dagen inge fått någon paus och därför inte heller haft möjlighet att köpa någon mat. Men då kom Swang förbi och överraskade mig med en falafel, har aldrig varit så glad som jag var då!

Jag fick inre mycket sömn natten mellan onsdagen och torsdagen, för på torsdagsmorgonen ringde klockan strax efter 7, och kl 9 stod jag och väntade på Nelly vid Friedrichstraße. Vi gick tillsammans mot Brandenburger Tor där vi mötte Simon.
Vi var nämligen där för att höra Obama och Merkel prata. Så sjukt mäktigt att höra de två prata, och väldigt intressant var det oxå!
Haha Emmi la upp en mystory där hon satt och kollade på talet på jobbet, fast på tv hade de dubbat Obama med tyska. Asså tysk tv i ett nötskal!

På fredagen var jag "ledig", aka jag jobbade inte med min församling. Utan. Var i stället på Berliner Missonswerk och träffade ett par svenska ungdomar från Göteborg som var här under veckan. Ungdomarna var andra volontärer som gjorde ung resurs hemma i Sverige och ungdomar från bibelskolan Luther. På kvällen hängde jag med mina kära vänner och kom inte hem förrän 3:30, vilket kanske inte var det smartast med tanke på att jag började 10 dagen efter, men det va det värt för vi hade det väldigt roligt!

På lördagen började ejag som sagt kl 10 och befann mig i Zentrum Jugend där vi ungdomar i församlingen tillsammans skulle arbeta med ett par blinda personer i ett café.
Vår uppgift var att förbereda tallrikar med mat och sedan ställa ut de på borden. Sedan släcktes allting ner och de blindas arbete började. De ledde in en grupp på 20 personer i 5 mindre grupper och placerade dem vid borden. Sedan serverade de gästerna dricka. Efter 20 min ledde de ut gästerna igen och då hade vi en paus på 10 min att förbereda allting igen.
Detta var nog första gången jag arbetat med blinda, och det var väldigt coolt och imponerande att se hur de arbetar!

Min söndag spenderades i Wittenberg. Vi lämnade Berlin kl 7:30 och har inte tillbaka förrän 19:30 - alltså återigen en lång dag. Med trots att den var lång, varm (33 grader) utan skugga och att jag inre fått så mycket information om dagen (typ att vi skulle ha stor picknick där alla skulle bidra med någonting osv) hade jag det väldigt bra!
Vi lekte lekar, körde vattenkrig, hade picknick. Jag träffade även på Emmi och vi gick runt i området lite och kollade på allting.

Drt var alltså en väldigt lång vecka. Men överlag ganska rolig. Jag är väldigt glad att jag fick vara en del av det hela. Kirchentag infinner sig vart annat år och i år var det ännu större för att man firade 500 Reformation, så att jag fick vara med just detta året var väldigt roligt!

  • 123 Readers

Likes

Comments

Förra helgen, alltså från 19-22.05, hade jag några av mina favorit personer på besök. Nämligen min kära mamma och underbara syster.
De kom efter jobbet på fredagen, och kvällen spenderades vid Alexanderplatz med lite shopping och middag.

På lördagen började vi vid Friedrichstraße och köpte lite kaffe och gick bort mot Ritter Sport butiken där vi så klart köpte lite choklad. Vissa mer än andra... *Host host, Johanna*
Vi gick därefter bort mot Gendermarkt och Fassbender & Rausch och kollade på alla fantastiska chokladstatyer.

Vi gick längst Unter den Linden till Berliner Dom och tog en liten paus där innan vi fortsatte till vår tur, som slutade vid Alexanderplatz, där vi återigen utförde lite shopping. Efter det åkte vi till en av mina favorit restauranger, sisaket. Nelly och jag är där konstant, känns det som... Personalen känner nämligen igen oss o jag tror de vart lite förvånade när jag kom.dit med två nya personer

Eftersom att allting är stängt i Berlin på söndagar så fick vi roa oss med lite andra saker. Därför drog vi under förmiddagen till Mauerpark och gick på söndags marknad, hade picknic och åkte därefter till East Side gallery och gick runt och kollade på muren.
Vi drog oss hem en snabbis och käkade middag innan vi åkte tillbaka in till stan, denna gången riksdagshuset för att åka upp i kupolen.

Det var på måndagseftermiddagen som de åkte tillbaka till Göteborg, men innan att de åkte hann vi med ännu lite mer shopping längst Schloss Straße. Vi skyndade oss hem och de hann med god marginal med sitt flyg som så klart blivit försenat.

Helgerna här i Berlin är ju helt klart höjdpunkterna, hittar alltid på något. Och denna helgen var minst lite bra den! <3

  • 127 Readers

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit väldigt härlig. Jag känt mig bättre än vad jag gjort på länge, gladare och piggare.

Söndagen efter att jag varit i mallorca låg jag dock helt död i min säng och bara tog det lugnt och kollade på lite serier, och tvättade. Mer klarade jag inte. Kanske var det vad jag behövde, för mådde som sagt mycket bättre efteråt.

På måndagen va jag tillbaka på jobbet, och möttes av att alla barnen satt i entrén i en ring med en stol och ett litet bord med ett ljus i mitten av ringen. Jag hängde av mig och fick gömma mig i ett annat rum och fick inte komma fram förrän att barnen skrek på mig. När barnen ropat satte jag mig på stolen och de sjöng massa låtar för mig, och efter det återgick dagen och arbetet som vanligt.
Herr Popp, kom även förbi under förmiddagen för att gratulera mig.
Tisdagen och onsdagen var som vanligt, och efter jobbet på onsdagen drog jag in till stan för att möta mig kära Berlin vänner för att fira min födelsedag. Vi käkade burgare ich gick sedan till en av våra favoritbarer.

Efter jobbet på torsdagen skyndade jag mig hem och bytte kläder och sprang till bussen för att åka till flygplatsen och ta flyget till Wien, där jag spenderade mig helg plus måndag.

Som de andra gångerna jag varit där så hittar vi inte på något speciellt utan tar för det mesta saker som det kommer.
På fredagseftermiddagen åkte vi till Raphaels kollega en snabbis där de skulle spela in en video till sin Facebook sida för att ge en förklaring vad HandsOn (deras startup) handlar om.
Efter att vi varit där drog vi och handlade, lagade mat och gick sedan på en promenad och satt i parken ett tag.

Vår lördag spenderades till största delen på Donauinseln. Raphael hade nämligen tidigare köpt en våtdräkt som han ville prova. Efter att spenderat några timmar i solen åkte vi till Stadtpark och gick på en slags mat festival. När vi var färdiga där åkte vi till en av Raphaels kompis, där senare fler av hans kompis även kom för att käka middag tillsammans.

Söndagen var nog min favorit dag under helgen i Wien.
Vi åkte på förmiddagen till ett naturreservat och gick runt, gick vilse, satt och fikade, blev dränkta av regnet som kom i samband med åskan och njöt av naturen.
På kvällen var vi på en konsert på Musilvereint. Så otroligt mäktigt. Jag tror att det var första gången som jag varit på en riktig klassisk konsert. Jag gillade det verkligen!

På måndagen mötte vi återigen Raphaels kollega på universitetet där en "volontär mässa" hölls. De pratade med folk och så vidare. Eftermiddagen spenderades hemma hos Raphael där vi lagade mat och låg och pratade fram tills att det var dags att åka till flygplatsen igen.

Som vanligt har ejag en underbar helg, gillar Wien mer och mer för varje gång jag åker dit!

  • 152 Readers

Likes

Comments

Eftersom farfar tidigare fyllde 70, bjöd han ner Johanna, Pappa, Lucas och hans barn, mig och så klart sig och farmor ner till Mallorca en vecka för sol och bad.

Jag landade (väldigt trött efter att gått upp kl 2:30) kl 8:30 på lördagen och mötte upp de andra på flygplatsen i Palma en timme senare. Vi åkte tillsammans till hotellet, checkade in, fick våra rum och åt därefter lunch. Det va ganska molnigt dagen vi kom ner så Johanna och jag bestämde oss för att ta en promenad runt hotell området och ner till supermarketen som låg i närheten.
Då jag inte mådde så bra, gick jag och lade mig ganska tidigt under måndag kvällen - gick och lade mig tidigt gjorde jag även de andra dagarna.

På söndagen var tanken att vi skulle in till gamla Alcudia direkt efter frukosten, men på grund av att jag hostat så underbart kvällen och morgonen bestämde jag mig för att gå till läkaren. Där fick jag antibiotika för halsfluss och lunginflammation... Roligt...
Därefter åkte vi in till alcudia och gick på en marknade. Asså de hade de finaste skålarna och liknande där, ville packa hela väskan med det!

Under eftermiddagen låg vi vid poolen och njöt av solen!

I Alcudia regnade de på måndagen, så i stället gick pappa och hyrde en bil och vi (pappa, Eva, Johanna och jag) åkte in till Palma och gick runt där ett tag och kollade på en del av staden.
Vi mötte på eftermiddagen upp med Lucas och hans barn, och åkte upp på ett berg och kollade på utsikten! Så mycket cyklister hsr jag nog aldrig sett som jag såg under denna resan!

Tisdagen och onsdagen låg vi på var sin solstol och njöt av solen och värmen.
Klagar inte på det!

På torsdagsförmiddagen var vi inte i gamla Alcudia igen, men denna gången inte för att gå på en marknad, utan bara för att gå runt i gamla staden. Och denna gången fick jag köpt en av mina älskade skål!
Därefter åkte vi tillbaka till hotellet och låg i solen fram till middagen

Förmiddagen på fredagen var vi i en liten stad i närheten av där vi bodde och gick på en ny marknad (som i princip bestod av samma grejer om och om igen..)
Även denna eftermiddagen spenderades i solen på hotellet.
På kvällen var jag tillsammans med Johanna på en super härlig kvällspromenad :D

Lördagkväll åkte vi hem efter att legat på och solat hela dagen :)
Trots att jag hade en väldigt trevlig vecka, var det otroligt skönt att komma hem till Berlin igen!

  • 185 Readers

Likes

Comments

Den 23 april befann jag mig återigen på flygplatsen, denna gången ej för att åka någonstans, utan för att hämta Tora, som kommit till Berlin för 5 dagar.
Den 24 april, åkte vi tillsammans till flygplatsen för att möta upp Martin.
Att de se bägge va så otroligt roligt! Har inre sett dem på jätte länge!
Måndagen spenderades ganska länge i Lankwitz, därefter drog vi till deras hostel och mötte även upp Nelly på vägen dit. Vi käkade lunch och tog det sedan bara lugnt innan vi gick till sixties och käkade middag för att sedan träffa Swang, Nelly och Simon.

Under tisdagsförmiddagen var jag med Nelly, vi var vid Alexanderplatz och shoppade lite och käkade sedan lunch med Tora och Martin. Efter det drog Martin, Tora och jag till Zoologischer Garten där vi tog ett foto. Inte vilket foto som helst. Förra året när vi var i Berlin tog jag en väldigt fin bild på Martin och Lucas, och detta foto skulle vi nu ta igen, fast med Martin och Tora.
Vi käkade sedan middag hemma hos mig och drog sedan in till stan och träffade mina kära vänner och även Jesper som femma veckan var i Berlin med sin klass.

Onsdagen och torsdagen spenderas sjuk hemma i sängen...
Det var som sagt otroligt roligt att ha mina kära vänner på besök, och så härligt att få se dem igen!

  • 181 Readers

Likes

Comments

Förra veckan va en ganska bra vecka måste jag erkänna. Kan ha att göra med att jag var ledig och bara ficka göra det jag ville.
Måndagen låg jag bara hemma i sängen och mådde inte toppen, hade varit sjuk sedan torsdagen och inte riktigt tagit det lugnt då vi var i Prag. Tisdagen var lika lugn som måndagen, fast på kvällen åkte jag till Neuköln och hängde med mina kära vänner på en bar.
På tisdagen kom mina kusiner från Bjärred ner, så onsdagen spenderades tillsammans med dem inne på Berlins zoo och Ritters chokladfabrik. Under vecka 15 pågick även något som hette "True italian Pizza week" vilket betyder en pizza och drink för 10€ på bestämda italienska restauranger i Berlin. Så jag och mina vänner gick och käkade pizza och hänge sedan en stund tillsammans.
På torsdagen gjorde jag massa tråkiga grejer som var tvungna att bli fixade, så som städning, tvättning, packning osv.

I fredags åkte jag hem till Göteborg tillsammans med Raphael. Vi landade i Berlin strax innan 11 efter att flyget blivit försenat från Berlin.
Fredagen spenderades hemma i billdal. Vi tog en promenad upp till sockertoppen och gick även ner till havet.
På lördagen var vädret ganska okej så vi bestämde oss att åka in till Göteborg och gå runt där. Vi började i Haga och gick upp till Hvitfeldtska, ner till poseidon, ner genom avenyn till operan, längst kanalen tillbaka till feskekôrkan och därifrån tillbaka till Haga där vi satte oss på cafét Hagabullen och tog en kaffe och kanelbulle innan vi åkte tillbaka hem igen och tog en siesta innan vi käkade middag med mamma och Johanna och senare under kvällen gick till påskbrasan.

Under söndagsförmiddagen var vi i slottskogen och kollade på alla djur och gick runt, eftermiddagen tog vi det lugnt hemma och gick bland annat på en promenad.
Måndagen var oxå väldigt lugn, och gjorde ingenting fram tills att det var dags att åka illa flygplatsen.
På flygplatsen ser vi att vårt flyg är 1,5h sen vilket betyder att Raphael missade sitt flyg från Berlin till Wien. Så när vi landade ställde vi oss i kön till airberlins monter tillsammans med alla andra, och två timmar senare hade vi fått ett nytt flyg till Raphael och ett hotellrum för oss bägge under natten.
Jag var hemma vid 14 igen på tisdagen efter att ha lämnat Raphael på flygplatsen och resterande delen av dagen spenderades i kloster Lankwitz.

Jg hade en superbra helg hemma tillsammans med Raphael, nog den bästa helgen i år!

  • 248 Readers

Likes

Comments

Prag ligger ungefär 4,5 timme ifrån Berlin med buss.
Så för ett tag sedan bestämde sig mina kära vänner Emmi, Nelly, Simon och Swang för att dra dit över en helg. Så i fredags satte vi oss på bussen från Berlin till Prag, och vid 13 stod vi i vår lägenhet som vi hyrt under helgen. Vi hade verkligen lyckats få en grym lägenhet som låg ungefär 5 minuter från Karlsbron, alltså nära till väldigt mycket, plus att vi hade en fantastisk utsikt från lägenheten.
Efter att vi lämnat våra saker drog vi oss ut för att käka lunch och sedan gå runt och kolla lite.

Vi började att gå runt och kolla, men vädret va inte det bästa, så ingen av oss va jätte taggad på att gå runt. Istället gick vi till Tesco och köpte saker för middag och frukost.
Därefter tog vi en liten siesta innan vi började med maten - Tacos. Vi tar med Sverige överallt...
På kvällen satt vi bara och tjatade, tog en kvällspromenad och gick sedan ut till en av Europas största klubbar där vi hade det jätte trevligt.

Lördagen började med en härlig brunch innan vi drog ut igen för att göra lite sightseeing. Vi drog upp på berget som ligger på andra sidan kanalen. Efter att gått upp för (helvetes-) berget så njöt vi en aning av solen, tog bilder och gick sedan vidare till slottet, över bron och sedan lunch. Därefter blev det middagsshopping och kvällen var likadan som kvällen innan. Middag, och sedan ut på samma klubb.

På söndagen var vi tvungna att låna lägenheten kl 11 så efter det satte vi oss på ett café och käkade frukost innan vi gick till en park och satt och njöt i solen fram till att bussen gick tillbaka till Berlin.

Vi hade en jätte mysig helg och är så glad över att fått åka dit med dem!!

  • 284 Readers

Likes

Comments

Vecka 14 gick väldigt snabbt förbi! Kom ju tillbaka till Berlin på måndag kväll att spenderat en helg i kära Gbg.

Jobbade på dagiset på tisdagen o h torsdagen och var på onsdagen på Laib&Seele. På onsdagen firade vi även Emmis 22 års dag på ett ställe som heter Weinerei. Man kom dit och betalade 2€ för ett vin glas. Fick sedan prova sig fram vilket vin man ville ha, men kunde ta hur mycket hon man ville då flaskorna stod framme. Vid 20 dukade de även fram middag, och då var det först till kvarn som gällde. När man gick fick man betala så mycket man ville.

Att jag har besökt Wien mer än vad jag besökt Sverige de senaste månaderna är ganska konstigt... Har varit där 3 gånger nu på två månader.

Men i alla fall, jag var i helgen i Wien igen. Denna gången var det längre än de tidigare gångerna. Åkte i torsdags kväll och åkte tillbaka till Berlin på måndag eftermiddag för att hinna till middagen med Chemin Neuf.

Vi hade en väldigt lugn helg o h spenderade majoriteten av tiden ute i solen.
På fredagen började vi dagen med att gå på en promenad innan Raphaels trumpet lektion började. Under tiden gick jag hem och läste. När han kom tillbaka gick vi och handlade mat för att kunna laga curry. Efter maten satte vi och pratade och bestämde oss sedan för att ta en kvällspromenad längst Maria Hilferstraße.

Lördagen började som alla andra dagar ganska sent. Vi lämnade inte lägenhetenf förrän kl 11 då vi åkte till Donauinsel och lade oss på en liten strand längst donau. Vi låg här i några timmar, njöt av solen och läste varsin bok.
Vi åkte därefter till Zentralfriedhof där vi träffades han kompis och hennes pojkvän. Kanske lite konstigt att åka till en kyrkogård som eftermiddags aktivitet, men det va väldigt trevligt att gå runt där och kolla. Stället är enormt och väldigt många kända personer ligger begravda där.
Vi käkade resterna av middagen när vi kom hem och låg sedan bara hemma och kollade på serier. Det obehagligaste hände när jag duschade. Blev helt svimfärdig och allt blev bara svart, så ramlade i duschen och Raphael var tvungen att leda mig ut, men på vägen slog jag tydligen foten i ett bord eller något och ramlade på golvet och slog i huvudet i skrivbordet bakom mig och fick en bamse bulla.. Jag kommer inte i håg någonting efter att jag ramlade i duschen! Men det var sjukt obehagligt!!

Söndagen spenderades i parken i närheten av var han bor. Vi låg bara i solen och njöt av värmen!
Efter att ha legat och degat i solen ett par timmar gick vi tillbaka till hans lägenhet och lade oss och läste lite. Vi gick sedan och köpte falafel som vi käkade innan vi åkte in till centrala Wien och gick runt och kollade på alla fina byggnader.

På måndagen gjorde vi verkligen ingenting vi låg i sängen fram till strax efter 11:30, så vi såg att jag hade en fästing på mitt knä... Hade halvt panik då TBE är mycket vanligare där än hemma..
Vi åkte till flygplatsen vid 13 och som vanligt hade jag kommit igenom säkerhetskontrollen på mindre än 5 minuter, men får då se att flyget är 1,5 försenat... Inte det roligaste. Så fick stressa från flygplatsen i Berlin till kloster Lankwitz för att ha middagen med studenterna.

Jag hade en helt fantastisk helg tillsammans med Raphael, och längtar tills att vi åker till Gbg över påsk!

Auf Wiedersehen!

  • 330 Readers

Likes

Comments

Efter att ha varit hemma i julas bestämde jag mig för att jag skulle åka tillbaka hem någon gång i mars, och det är precis det jag gjorde förra helgen.
På torsdagseftermiddagen drog jag till flygplatsen efter att ha spenderat dagen med att göra Alla tråkiga sysslor som måste göras.
Efter en turbulent timme i luften landade jag i ett blött Göteborg. Det va så skönt att äntligen vara hemma igen, få dricka svenskt vatten, krama katterna, krama mamma och Johanna och bara få sova i sin egna säng!

På fredagen träffade jag ett par gamla klasskompisar och käkade lunch på vårt standard ställe - landala thai buffé.
Jag gick sedan och tog en snabb kaffe med pappa och Johanna. Som sagt var det en snabb kaffe för klockan 14:15 hade Johanna en klipptid och jag följde med som sällskap. Vi åkte sen till mammas jobb meb på vägen dit åkte vi förbi 4Gott. På kvällen käkade vi tacos och bara mös!

Lördagen spenderades med mamma. Vi åkte till Göteborgs stadsmuseum och kollade på en utställning om Göteborgs historia och åkte sen och veckohandlade (jag ville göra detta! Av någon anledning så älskar jag att gå och veckohandla...) jag kom hem gick ut och sprang och åkte sedan in till stan och käkade middag med Malin och Johanna på Pinchos. Jag var väl hemma vid 22:30 igen.

På söndagen var jag i kyrkan på mässa. Jag hade nämligen lyckats tajma in min hemresa så att det var min gudstjänstgrupp som skulle hålla i mässan. Så jag var där och bar sedan på ett möte med några angående kyrkovalet.
Jag käkade middag hos mormor och morfar som vi brukar göra på söndagar och facetimeade sedan med Raphael.

Måndagen var min sista dag, och då gjord jag inte jätte mycket. Hade en ganska lugn morgon, var ute och sprang och packade ihop min väska. Klockan ett skulle mamma och jag vara hemma hos farmor och farfar för att fika. Och var tillbaka i billdal några timmar senare då vi käkade middag och sedan lämnade mig på Landvetter igen.

Det var så skönt att få komma hem lite igen, kände att jag verkligen behövde komma iväg lite och få se min familj och mina vänner!

  • 343 Readers

Likes

Comments