Så jag har joinat denna sidan som heter Ask.fm. OCh skulle bli glad om ni ville fråga mig något :3 
http://ask.fm/CookieEater95

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJahapp då sitter jag med en låne dator. XD Min dator gick sönder igår. Jag vet inte hur men jag starta den och den blev vit och så blinka en mapp med ett frågetecken. Men jag kommer nog få tillbaka sen snart XD detta får duga så länge XD. Annars så har jag inte gjort så mycket. Har hjälpt farsan städa lite ;) Im a good girl XD. Men nu ska jag göra annat. BYE!!!

Likes

CommentsOm ni är ledsna.. Om ni är deprimerad.. Hur gör ni för att må bättre? 

Likes

CommentsDå är jag hemma efter en lång och jobbig praktik dag. Alla små ungar som springer runt och rycker i dig och hosar och snyter sig. Är Högljudda.. Haha tur att jag är van vid högljutt XD. Men nu är jag så trött~ Nu ska jag bara ta det lugnt. Ta något att äta och bara chilla~ Så vi hörs senare! BYE!!! 

Likes

CommentsNu blir det dags att sova. Ska till dagiset i morgon och praktisera smiley. Godnatt BYE!!!!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Nu är jag här igen! Och nu är det snart julafton! En vecka kvar! Och vad har jag hittat på idag då? Jo jag kom upp vid.. halv 11. Satt och spela like Little big planet 2 smiley. Sen åkte vi hela familjen och köpte en julgran! Och det blev den jag gillade XD. Mamma gilla den inte riktigt men hon gav sig XD. Sen har jag suttit här hemma och skrivit med Angelica. Städade även mitt rum. Och nu sitter jag här och fixar lite med bloggen wink. Jag har gjort om min design lite. Jag hoppas ni gillar den annars får jag göra om den XD. Men vi hörs lite senare cheeky, Bye~!! 

Likes

Comments

Det snöar ute och är skit kallt XD. Men tur att det är fredag. Kommer inte gå ut. Nepp. Ingen kan få mig att gå ut XD. Nepp. Nopp. Här har ni en liten låt som är helt underbar :3 BYE!!


Likes

CommentsJag har sett Pewdiepie spela ett RPG-maker spel som heter Ib! Och det är så jävla bra!! Men kan inte få RPG-makern att funka på min mac dator. Spelet är helt fantastiskt! Jag har fastnat för det totallt! För alla ni som inte har spelat det så rekomenderar jag det starkt!! STARKT!! Så jävla bra spel!! Så spännande!! Och det finns olika slut! Spela spela SPELA!!! X33!!! BYE!!!

Likes

CommentsÄr den inte snygg?! En sån skulle jag kunna tänka mig! Inte för jag tror jag skulle passa i den men den är så snygg! 

Likes

Comments