AUSTRALIEN, VANDRING

Hej! Det står visserligen en presentation här till vänster, men första inlägget får ändå vara en kort beskrivning av oss.

Vi är två studenter i Östergötland, Olle studerar läkare och Alva fysioterapeut. Vi har varit tillsammans sedan vi var 15 år (!!), alltså snart 7 år. 7 år tillsammans innebär trots allt att man på flera sätt "smälter ihop" och skapar gemensamma intressen och värderingar. Vi har till exempel börjat klättra båda två, och älskar det! Och vi har båda planer på att resa. Just nu är det svårt - som studenter lever vi på CSN och har tentor titt som tätt, men så snart möjlighet ges tänker vi bege oss. Var, hur länge, när, hur många gånger... Det åter står att se. Men alla former av resande tillsammans kommer vi försöka samla här - framförallt för vår egen del (som en liten tidskapsel att titta tillbaka på), men också för att man ska kunna följa våra resor tillsammans.

​Här följer några bilder från våran senaste resa i Australien - där Olle varit på utbytestermin under hösten 2017, och Alva (tillsammans med sin kusin), hälsade på en vecka. Mer exakt befinner vi oss här på bilderna i Blue Mountain. Fantastisk fin hajk. 

Ha det!

Likes

Comments