Olin niin pettynyt, koska tiesin joululoman lähestyvän päivä kerrallaan, joten en jaksanut juhlistaa joulua sen enempää. Se tunne oli niin hirveä ja muutenkin painoi rinnassa. En tiennyt mitä tehdä, kunnes muistin että huomenna olisi viimeinen päivä koulussa ja se tarkoittaisi vain yhtä asiaa: joululomaa. Saisin myös silloin minun todistukseni, mutta miksi en pystynyt hyppimään vaan masennuin makaamaan maahan? Sekunnit tuntuivat tunneilta ja mietin vain, että miksi kaikkien pitää olla näin ilkeitä että joululoman pitäisi olla puolitoista viikkoa pitkä. Aamulla olin laittanut herätyskellon soimaan liian aikaisin. Joulu on ilon juhla, mutta koulu on minulle niin tärkeä osa elämää enkä voinut tehdä muuta kuin itkeä. Joulu tulisi vaikka en haluaisikaan, totesin.
JATKUU!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

-Joululahjat? Ne on asia erikseen ja mun on tosi vaikee kertoo mitä kannattais ostaa esim. Äitille tai isälle. Joululahjat on sellainen asia mitä muut miettivät useasti ja tiiän se on iha sika vaikeet yrittää miettii et mikä lahja sopii kullekki ihmiselle. Mä itekki aina joulun alla yritän pähkäillä, että mitä kannattais ostaa/antaa kaverille❄️ Mut se on yllättävän vaikeet varsinki kattoo kaupast esim. Jos etit jtai rasvaa ja löydät sielt kuitenki sata vaihtoehtoa😫

Mut muistakaa et ajatus on tärkein❤️ Alhaal on muutama mun paketoima lahja;33

Likes

Comments

Mikä on fiilikset siit et ilma alkaa viilenee?
-Huh, en ite oikeest kestä -20 enempää❄️
Mut ihanaa kummiski et talvi tulee ja ilma kylmää säät ei oo talvee❤️ ent teist?

Iha koht on 20. joulukuuta ja sit alkaa mun loppukalenteri:33

Minkälaiset fiilikset teil on koulust? Ite oon seitsemännellä luokalla ja mun mielest koulu on iha parast!

onegirlonestory

Likes

Comments

Kertokaa teiän mp;t joulukuust;33 Siis mä oon iha sika innoissani joulust ja muutenki joulukuust<3 Täs on joitai mun mielest kivoi tekemisii talvel;

1. Leipominen
Piparit on iha parhait ja niit on iha sika kiva leipoo. Yleensä talvella tai lähellä jouluu mä tykkään leipoo pipareit tai joulutorttui.

2. Luisteleminen ja pulkkamäen laskeminen
Siis joo rakastan noit molempii, mut onha se vähä tylsää ku yläkoulus ei enää voi laskee nii paljoo mäkee, mut huolimatta iästä voi tehä mitä ikin haluu:) Myös talvel on kivaa huom. Joskus hiihtää😂❄️

3. Chillaaminen
Talvella jos milloinkaa ni on iha parasta vaa kääriytyy viltin tai peiton alle ja juoda kuumaa kaakaota katsoen samalla jotai sarjaa.

4. Joulukorttien tekeminen
Yleensä jos mulla ylipäätänsä on aikaa ni teen mun kavereille joulukortit. Siinä samalla kuluu aikaa ja voi vaa oottaa joulun tulemist joulumusiikkia samalla kuunnellen.

5. Lumiukon tekeminen
Lumiukot on tosi söpöi ja niit on muutenki kiva tehä.

Noh täs oli joitai mun mielest kivoi tekemisii (kyl on muitaki ofc mut täs on joitai) mut toivon et tykkäsitte❤️ Kommatkaa alas teiän mp;t joulust tai ylipäätänsä talvest:)

onegirlonestory

Likes

Comments

Moi, minä aion kirjoittaa tänne minun elämästäni, muodista ja vinkeistä, jotka jokaisen tytön täytyy tietää. :3

Yritän postata mahdollisimman paljon viikossa ja aion tehdä jouluun liittyviä postauksia. Toivottavasti tykkäätte❤️❄️

onegirlonestory

Likes

Comments