Allmänt

I know that I have to start listen to myself
What I need to move on and be happy
I have to start listen to myself
And on whats important for my life
I need to listen to what my heart and feelings say
Whats best for me, and focus on ME

Even if its hard as hell and means alot of changes in life
Endings, and new starts
It gona hurt some, and I hate that
I rather be the one thats in pain, and feel bad, then others

But I need to set my main priority and focus on myself

Changes is gona have to happen before I break more
Changes that may cost me alot, but gives me alot to

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Mitt mående är åt helvete...
Hatar när det blir såhär!
Skulle varit i Sandviken nu. Hade tid hos en läkare där och det va en viktig tid. Allt gick bra
Hade planerat allt så som jag alltid gör, lapp med alla tider uppskrivna för dit o hem resa.
Väskan med nödsaker var packad.
Ipoden var laddad och hade musik i öronen
Ändå hände det...

Bussen till ljusdal kom, åkte den men kände mig inte helt okej.
Väntade lugnt på tåget, och klev sen på.
5 minuter innan tåget skulle åka så kom känslan att jag måsta ut. Nu direkt!
Det gick inte, det kändes jobbigt i halsen, huvudet och kroppen överhuvudtaget.
Fick en liten, eller gränsen till panikattack, så fick gå av tåget och ringa
efter nån som kunde köra mig hem så jag slapp åka bussen hem igen, samt kom snabbare hem.

Min kusin och min moster kom och hämtade och körde hem mig.
Nu mår man skit för att man känner sig misslyckad och
som att man inte klarar ett dugg och man avskyr sig för att man inte kämpade mer...

Har social fobi och panikångest (bland annat) och det gör att jag har väldigt svårt med att åka kollektivt :(
Förre 2014 hade jag inte de problemen, fortfarande socialfobi o allt det men var värre hösten 2014 och inte fått väck det :(


Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Längesen man skrev, haft en del att stå i och så


Denna söta är vår grannes katt/kattunge, ser henne nästan varje morgon ute, 4 av 5 dagar kan man säga.

Hon kommer springandes, piper/jamar och går sen med mig och Victor över vägen till bussen.

Mamma hjärtat är fast! Hon är inte min men hon är super mysig, kurrar så fort man lyfter upp eller hälsar på henne, men galen! Hon sätter sig ibland mitt på vägen och tvättar sig, eller bara tittar runt. Får ofta gå och snabbt plocka upp henne

(vet att man inte ska! Fyyy mig!!) och sedan bära över henne till där vi står


Är även några andra som väntar på bussen med oss som brukar bära henne, vet inte vad det är med dom ungarna, så fort en katt kommer på deras gård, så ska dom gå efter den och bära bort den och ena blir nästan hysterisk för dom ska kissa och så på deras tomt. Men katter har INGA gränser, dom går där dom vill, och hur många gånger dom där barnen än går efter katter och jagar/flyttar dom så kommer dom tillbaka när dom INTE är där!

Förstår inte varför dom inte bara kan låta dom va, och denna lilla sötnos går ju likförbaskat över igen hur många gånger dom än flyttar henne tillbaka över vägen. Idag sprang hon 5 gånger!

Sen såg vi inte till henne mer men så fort jag kommit över vägen och vid grannen, så hör man det där ropet och pipet och ser henne komma springandes efter en och vägra gå hem till sig, hon vill med mig hur mycket jag än säger åt henne att gå hem samt går tillbaka lite för att hon inte ska med.

Nu sitter hon utanför oss och jamar och vill in i värmen, blåser kallt ute och Fia är galen! Hon sitter ju och jamar om att komma in utanför våra fönster, och Fia är också där! Så nu fräser det och bankar mot rutorna nere.


Är det fel att tycka synd om henne?
Och att man blir arg och irriterad för att dom inte låter henne va inne eller har nåt varmt ute för henne och deras andra katter? Tror nämligen inte dom har det då jag ser hennes beteende att vilja in

Fel att vilja släppa in henne i värmen vet jag det är, så gör ont att låta henne sitta ute i kylan. Men får bita ihop!


Är omöjligt att inte bli kär i detta söta knyte!

Likes

Comments

Allmänt

Har även hänt en del på spel fronten!
Jag har börjat spela Ats (American truck simulator) mera igen, Och det är as skoj! Precis som Ets2(Eurotruck Simulator 2) som jag spelar också. På det så kör jag multiplayer med min kille samt bror och en grupp kompisar :)
Har även ett "företag" (vtc - virtuall reality Company) som heter Phoenix Express Transport :)

Har också börjat spela wow igen sakta men säkert :) Fick tillbaka suget då min lillebrorsa ville börja spela det, så köpte en battlechest med alla expansioner åt honom samt en månads speltid åt mig, sen har vi kört det en hel del :)

Spelar även sims 4 en del igen nu, jag hoppar väldigt mkt mellan olika spel, samt spelar i perioder. Är mer av en period gamer än en som nöter på samma spel varje dag hela tiden. Alltid varit sån och det gör ju att det heller inte blir tråkigt :)

Har även börjat få sug att spela minecraft igen, men senast så laggade det, men brorsan som sitter i rummet bredvid kan spela det utan problem, så måste ta och se över vad som kan vara felet, så får se hur det fortsätter! Men håller tummarna att kunna få igång det iaf tillsist :) 

Likes

Comments

Allmänt

Shit asså. Inte haft varken ork eller tid eller nåt att blogga som jag velat senaste veckorna.
Har haft rätt mkt, samtidigt som jag ändå inte haft det, skumt sånt där..

Går upp kl 5.45/6.00 på vecko dagarna, ser till så brorsan på 13 år får i sig medicin och frukost, samt kommer iväg med skolbussen. Sen så är det saker typ hela tiden hemma. Bor hos pappa som har ett stort hus på två våningar + källarvåning så är en del att göra hela tiden. Sen har man legat sjuk( är fortfarande sjuk) men börjar bli bättre, så det har också tagit hårt på krafterna. Men nu ska jag försöka komma tillbaka! Har hänt en hel del så ska försöka ta så mkt som går i detta inlägg :)

Allt började efter mitt senaste inlägg, som var kring slutet av Augusti.
En kill kompis som jag känt i ca 9 månader nu var på besök, första dagen chockades jag med att han räckte mig en bukett med 3 st rosor (som hänger i mitt rum nu) väntade mig inte alls det :)
Helgen gick bra, allt kändes super bra! Och jag hade kul, riktigt kul. Vi var på mässa med pappa och brorsan samt åt asiatiskt ute en dag :)
Sen åkte han hem med tåget på söndagen, det var först försenat att ankomma så fick vänta en massa. Och medans vi väntade så ledde det ena till det andra och vi kysstes och kramades och han ville knappt åka hem, det visade han redan lite redan under lördagen. Så vart det att han kom tillbaka redan på lördagen veckan efter (3 September)
Under veckan pratade vi massa och bestämde oss för att trots min rädsla för förhållande och svårigheter med tillit, ändå försöka vara ett par :) Så det är vi nu, är större kamp för mig än honom faktiskt. Även fast han bor i Ulricehamn och jag i Hälsingland, men han vill flytta hit. Jag är dock rädd för att saker ska gå för snabbt igen och bli fel som med mitt ex R.
Jag har även svårt med tilliten, vilket också är ett problem som skrämmer mig.
Sen litar jag inte på mig själv heller. Ena stunden är jag 100% på vad jag vill o känner, Sen så kan det ändras på en handvändning utan förvarning och jag istället sitter osäker och rädd och orolig och inte vet vad jag ska ta mig till, men när det väl lugnat sig så är allt bra igen. Igår var en sån dag då jag inte mådde helt super. Gick bra först, men sen så vart det att jag gick runt tyst och städade och plockade och bytte gardiner i vardagsrummet åt pappa. Men sen vilade jag lite, och efter det var allt bra igen. Och jag pratade och var glad och så. Vet inte vad det är med mig.. om det är rädsla eller mitt mående som bråkar.
Men kommer inte sjabbla bort denna chans. Han är en super snäll o gullig kille, han tycker om min bror, och har inget alls emot den relationen som jag och han har då den är väldigt speciell :)
Tex så sa mitt ex vid flera tillfällen att relationen var sjuklig och störd.. Alltså är ju jag sjuk och störd enligt honom...
Men så är inte M :) Han är omtänksam, varmhjärtad och snäll. Han är snäll emot mina djur och har inget emot att från det blå ta och köpa mig ett spel eller DLC till nåt spel bara för att, och han får mig att skratta och känna mig trygg även om min otrygghet och oro och stress osv då man är bland folk ändå är där, så gör han det hela lättare.
Och jag kommer göra allt jag kan för att detta ska fungera, för tycker om honom massor <3
Han har nu varit här sen 3 september, dagen vi bestämde att vi skulle absolut ge detta en chans, och han ska vara här till slutet av nästa vecka ungefär om jag inte minns helt fel, han har 3 veckors semester med start 3 september så :)

Har även börjat få in en liten rutin här hemma iaf, som jag skrev längre upp så går vi upp vid 6 tiden osv. Sen lägger vi oss senast kl 12, men blir ofta runt 22 - 23, och då däckar iaf jag för jag är helt slut o kroppen. 
Är inte så mkt promenader nu, är jättekallt på morgonen och är helt slut efter bara nån timme, vet ej om det är förkylningen som spökar eller bara kroppen som är trött. Men har trots det, gått ner 3 kg på några veckor :)


Ska även snart på besök till psyk i Sandviken, 3 timmar från där jag nu bor eftersom jag bott i Hofors tidigare och då fick börja utredas där nere, för att se vad utredningen jag gjort sen i mars visar, om vad för psykiska saker jag har, och om jag ska vidare utredas eller inte. Funderar på att oavsett vad dom säger, ändå begära att utredas för ADD och ADHD då ytterligare en i släkten, en kusin, fått diagnosen ADHD, samt mina båda bröder har det och syrran har ADD. 
Vi är totalt 18 kusiner och om jag inte minns fel har nästan alla nån form av diagnos men har inte så bra kontakt med alla, men vet att minst 8 - 10 st har. 
Jag har hittils en diagnos, Intellektuell Marginell funktionsnedsättning, eller mer sagt, generalla inlärningsvårigheter tror jag det hette. Så har fått svar på varför jag inte haft det lätt i skolan, lätt hemma medmera, har skrivit lite om det i ett annat inlägg, om jag inte minns fel, kommer skriva mer om det senare om någon är intresserad!

'

Då jag även är på psyk så ska jag begära att flyttas till psyk här där jag bor, så jag slipper åka 3 timmar för att va där nån timme. Och även begära att få tid till arbetsterapeut, vilket jag fick i Sandviken men avbokat då jag ändå måste flyttas hit och dom då måste gå igenom en gång till allting så då var det likabra att vänta på alla svaren. 


Vet inte helt vad jag mer ska skriva just nu, men detta är iaf lite av vad som hänt osv, kommer skriva så ofta jag kan! 
Hejdå alla, och ha de bra! Kram!​​

Likes

Comments

Allmänt

Sååå rolig morgon!
Får samtal av pappa att stora frysen pajat under natten, så allt måste tas ut.. och jag ska/skulle rädda det som gick, vart inte mkt räddat tyvärr, det mesta var gammalt som gatan och mkt hade redan börjat tina upp, så vart 4 soppåsar, samt hela lillafrysen är full med det som gick att frysa om, och som inte tinat..
Så ikväll blir det tyngdlyftning! Då ska gammel frysen ut och ev in med en ny om pappa hinner åka och kika på en idag.
Håller tummarna att kylen+lillfrysen håller!
Strömavbrotten som kom för nå dagar sen med ca 2 minuters mellanrum tog hårt på stora frysen, så bara ryser av tanken på den som har kyl+lillfrys, då den är bra mycket äldre!

Nu får man springa framotillbaka och tömma frysen på is, och vatten hela dagen, och ska även hinna städa.. och är redan totalt slut i kroppen.. yeey för denna dag.. Not....

Enda som är lite positivt är väl att en kompis som jag lärt känna via mitt spelande kommer och hälsar på över helgen :)
Nervös som faan!

Likes

Comments

Allmänt

Haft en jättebra dag idag :)

Det började med att min kusin kom och hämtade mig runt halv 10, sen så åkte vi och fixade några saker som jag behövde ordna idag så jag får pengar, skulle fått hjälp av min "mamma" men ikke, kom den ena o den andra ursäkten så.. MEN min kusin hjälpte mig då hon ändå var ledig :) Så oerhört tacksam för hjälpen jag får av den delen av familjen <3
Sen då det var klart så var det att man åkte och hämtade upp min kusins mamma, min moster, och så åkte vi 8 - 10 mil och hälsade på mormor utanför Ånge, vart prat o skoj, samt vart bjuden på Pizza av mormor, Hawaii <3
Inte så ofta man får träffa henne så varje liten chans är guld värd!
Vart även massa valp mys då kusin hade med sig sin 5 månaders Shitzu blandning :) Så henne satt man med i famnen hela bilresan till mormor :)

Nu blir det att ta det lugnt, nyss ätit o grejat och nu ska man ta det lugnt. Imorgon får man besök som ska stanna över helgen så ska bli kul :)

Likes

Comments

Allmänt

Nä nu blir det sängen!
Gått massa idag, först 1,5 km nästan på morgonen, sen 3,8 på kvällen med Victor, min minsta bror som cyklade, Kul hade vi

Natti!

Likes

Comments

Allmänt

Då var ännu en morgon avklarad.
Brorsan skötte sig och har åkt till skolan. Idag har jag ett knä som ömmar så vart ingen direkt promenad idag, eller jo... brorsan sa åt mig att när hans buss kom skulle jag gå hem. Direkt. Men, mina fötter fortsatte gå förbi vårt hus, sen vidare tills jag gått en kort runda på 1,2 km runt byn bara. Så hoppas att det ömmande knäet inte blir värre, eller att det fortsätter bråka, ska nämligen gå även då brorsan kommit hem o då ska han följa med antingen till fots eller på cykel.
Så får se då om det blir en kort eller lång promenad.

Nu ska jag se lite Vlogs, sen bara slappa! Ha det så länge alla!


Likes

Comments

Allmänt

Har huvudvärk o nyss vaknat, hade huvudvärk igår också suck :(
Hatar detta o har bara 1 Ipren kvar.. yeey...

Idag blir saker inte som jag planerat att veckorna ska bli heller, det blir ingen 3.6 km promenad. ska med pappa o brorsan till Hudiksvall runt 11 tiden, och mår redan piss o e trött osv, så istället blir jag hemma, vilar och stärker mig inför besök på sjukhuset då min ångest o sociala fobi sätter in då jag ska nånstans så då behöver jag all kraft jag kan få!

Gårdagen har även den satt spår.. är oroad över hur saker kommer gå då mamma gör som hon brukar... Kommer med ursäkter och ställer in saker som hon lovat. Hon påstår att det är för hon har feber o är sjuk, men att köra sin 24 åriga dotter som har svårt för bussar, till soc så hon får något att leva på kommande månad, det går inte att ställa upp på pga det. Men anar att det är nåt annat bakom. Som vanligt. Att det bara är en ursäkt för att slippa då hon antingen inte vill, plötsligt inte får eller helt enkelt, inte orkar eller har råd att ställa upp för sitt eget barn.
Detta sker allför ofta.. väntar fortfarande på att vi ska åka till mormor som hon lovad.. för nästa en månad sen!
Men det kommer knappast ske... och jag vill till Mormor! Men ikke...
Hon bor 10 mil bort så kan inte träffa henne, och hon är dessutom sjuk o mamma gör det ju inte bättre :(
Är så himla jävla fucking (ursäkts språket) rädd för den dagen hon inte är kvar :(
Även om vi inte hade mkt kontakt då jag var liten, inte förrän jag var runt 10 så vart den allt bättre, men blivit ännu bättre senaste 6 åren, men trots det så älskar jag henne och är rädd för dagen hon inte är kvar :(
Hur ska jag orka när den dagen kommer? Har ingen aning alls :(
Älskade Mormor <3

Nu ska jag gå och väcka min bror, få i han frukost och medicin sen iväg till bussen. Sen ta det lugnt och bara vara! 

Likes

Comments