En del av er kanske hittar hit för att ni vet vad antingen Bitcoin eller Onecoin är eller kanske både och. En del av er kanske inte har den blekaste aning om vad det är eller vad det betyder. Jag kommer därför börja med att ge en kort presentation om Onecoin:

Onecoin är alltså en kryptovaluta, med kryptovaluta menas digital valuta. Man använder kryptovalutor till handel precis som med vanliga valutor samt vissa använder kryptovalutor till spekulativa investeringar precis som man kan göra med vanliga valutor.

Fungerande kryptovalutor har många intressanta fördelar mot vanliga valutor och bland annat påverkas kryptovalutor inte av enskilda länders ekonomiska situationer och kan inte justeras av banker eller storbanker. Dom är alltså stadiga och även ett mycket bra alternativ som betalningsmedel i korrupta länder, under bankkriser, osv. Att göra bankaffärer över landsgränser är också mycket enkelt med kryptovalutor utan vanliga bankers avgifter och dröjsmål etc.
Kanske blir kryptovalutor även huvudsakligt betalningsmedel världen över i framtiden.

Bitcoin är hittills den mest värdefulla kryptovalutan och alla dom som investerade i början blev troligtvis väldigt rika. Men för dom som missade den chansen kan jag säga att det är inte för sent, det har redan gått otroligt bra för Onecoin och framtiden ser väldigt lovande ut! Om ni har frågor eller funderingar angående Onecoin eller kanske vill satsa nu och investera är det bara att ta kontakt med mig!


Likes

Comments