fotade och redigerade bilden🐷😊

och fler bilder kommer snart😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken så har jag fyllt år jippi 😊. Jag vet att jag inte fyllde år idag men aja. idag så är det måndag. Vilket inne bär att jag har  idrott 👎(för er som inte vet så hatat jag idrott)  och imorgon så har jag simning men klassen vilket jag är lite mer taggad på.

Det jag fick i födelsedags present var  en KAMERA🌟❤ som jag velat ha i flera år (minst 2 år) från mamma och pappa.Och nu tror ni att jag är jätte bortskämd men jag betalar också en del så att ni vet. Sedan fick jag lite andra grejer som jag inte hinner berätta om nu men vi hörs puss på er❤.  

Likes

Comments

Idag så Hadde vi gummpa igen det var så tråkigt sen hadde vi historia och Engelska.Sen gick jag hem.Nu har jag inget att göra😒.Men jag tror att jag kommer fixa bloggen men är inte säkert att jag hinner i dag eftersom att jag måste plugga inför fysik provet😶🔫👎.Men kanske hinner fixa bloggen lite.Men jag måste vänta på att datorn ska ladda klart.Det kanske blir ett inlägg senare.Gilla gärna det skulle betyda mycket för mig❤️😘 puss på er.


Likes

Comments

Idag så hade vi orientering det var skit tråkigt.Jag och min kommpis gick åt helt fel hål som vanligt hehhe😂❤.Sen när vi slutade så gick jag hem och pluggade jag tog en liten pause och sedan fortsatte jag att plugga💩☺. Nu ska jag äta något och sen ska jag sova jag är super trött godnatt 😘.Tyvär så orkar jag inte skriva mer men jag skriver imorgon om jag hinner puss😘

Likes

Comments