Snart ska jag till skolan sen är det stallet och fotografering med ledarligan.

Vi i ledarligan leder dom små barnen när dom rider och gör roliga saker med dom. Så det händer i dag, kanske går förbi marken också som är idag. Bi får se💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är vänskap och vad innebär det för mig?
Vad har jag för vänner och finns det olika sorters vänskap?

Jo det tycker jag det finns och här kommer mina olika sorters vänner.

Jag har tre vänner som jag säger allt till vi pratar om killar, vänskap, rädslor. Det är Sanna, Alva & Ellen. Vi tre har gott i damma klass sen vi börja skolan och dom måste jag nog säga är mina närmaste vänner. Vi tre kan bråka hur mycket som helst och vågar du inte det med dina vänner skulle jag säga att ni inte har kommit så nära varandra än.

Sen har jag två vänner till dom är mina "stallvänner"
Nora är en av dom och henne har jag känt längst Nora och jag pratar varje morgon i telefon eftersom vi inte går på samma skola vi pratar om andra saker än vad jag hör med dom i skolan, oftast om killar och självförtroende. Vi bråkar också ibland... henne träffar jag inte lika ofta som sanna,Alva och Ellen, men är hon då en av mina bästa vänner? Även fast jag inte är lika nära henne? Det är en svår fråga som jag inte riktigt har något svar på tyvärr.

Min andra stall vän skulle jag vilja ta med i en annan "kategori". Jag har sånna vänner som man mest umgås med inte pratar så mycket, dom vännerna är jag inte så nära än och det kan ju va ganska många men olika mycket t.ex. Klasskompisar som man träffar varje dag några av dom kanske man kan kalla vänner?
Sen när man har börjat komma närmare sina vänner kanske dom blir bästa vänner.....Det här är värt att tänka på och jag vet inte skälv om det är rätt. Det finns antagligen inget rätt men det är så här jag ser på det. Att bästa vänner är dom som man kan prata med om allt och vänner är dom man inte har kommit så nära än och mest umgås med💭💕.


Kommentera hjärna eran åsikt💕

Likes

Comments

Dagen idag har varit jätte bra.
Jag fick mitt för betyg i historia som va ett A😍!
Till lunch åt vi hamburgare och vi har planerat till min systers halloween fest där vi ska va spöken med några till💕.

Efter skolan åkte jag till stan och köpte två nya tröjor och två nya byxor, och även i lördags shoppade jag lite på marken så snart kommer lite höst bilder🍁🍃🍂.Likes

Comments

Jätte nöjd med det här köpet till min Nelly sjukling, nu kan dom små rida Nelly med den istället för att rida barbacka💕😍!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från stallet, det var kul och gott med pizza. Mycket spännande saker framöver, gud så kul! Vi kollade lite på lektionerna också.

I helgen ska jag sova hos Nelly, gå på en marknad, hålla i ridlektioner och göra läxor💕.

Jag har privat ridlektion för Elin och Cornelia, två tjejer som har en sköthäst där vid Nelly☺️.

Imorgon har jag idrottsdag och en mega överraskning!!!!!!! Men mer om det i morgon.

Godnatt💕✨.

Likes

Comments

Hej! Nu är bloggen igång och allt funkar! Super kul! Jag är en glad tjej på 12 som älskar mina vänner, familj & djur. Jag rider flera dagar i vecka på Christinehamns ridklubb och jag har en sköthäst som heter Nelly, hon är sjuk och jag längtar så efter att få rida henne! Samtidigt försöker jag hinna med skolan, läxor, min hund & mina vänner💗. Men vänner och djur går alltid först för mig💕✋🏻.

Nu sitter jag i soffan och kollar på mobilen. Snart ska jag äta och sen ska jag till stallet och äta pizza och planera, mycket mat för mig....

Hejdå💕✨

Nelly👆🏼💗

Likes

Comments