och här tar det slut. Jag kommer att starta en ny "blogg" eller snarare en digital dagbok för mig själv, så hejdå, vi ses, adjö, farväl för er 34 st som alltid varje dag tittar in min blogg <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ordinarily stuff
well, vart ska man börja? De senaste veckorna har varit väldigt händelserika, har gjort 2 av 3 tentor, gått ut första gången på länge, min sambo gick ner på knä för mig och jag och han firade fem år tillsammans, vart ska man börja? Har alltså skrivit två av tre tentor. Egentligen har jag ännu en uppgift att göra och den ska jag skriva heeelt klart på onsdag efter att jag skrivit sista tentan på tisdag, hallelujah (?) annars då? Jag och sambon firade fem år tillsammans och dagen efter gick han ner på knä för mig, alltså för er som inte förstår vad jag menar: han friade till mig. Så nu vankas det bröllop, eller ja.. det är 5 år tills dess. Många kommer säkert tycka att det är en sjuuukt lång tid, men allt har att göra med att jag vill hinna plugga klart då det inte är det lättaste att planera ett bröllop och det tar tid och kostar pengar, så vill hinna hitta ett jobb så jag kan tjäna in pengar och få det dröm bröllopet jag önskar.


Annars gör jag inte så mycket om dagarna, sover, äter, pluggar, plöjer igenom serier som många andra favoriterna just nu är: the 70's show, Stranger things 2, Navy team och the gifted. På det följer jag Brynäs tragiska väg emot (snart om det fortsätter så här) kvalserie och Ravens väldigt okeja väg emot ett super bowl om 100 dagar. Kan ni för övrigt FÖRSTÅ att det alltså är 54 dagar kvar till julafton (?) och det betyder att det är 62 dagar till nyår, NYÅR people! Jag har alltså snart pluggat ETT HELT ÅR(?) vart tog tiden vägen? det är helt ABSURT alltså.. wow, nej jag har egentligen inte så mycket mera att prata om. Gjorde klart en uppgift som jag har haft släpandes sen slutet av september och gjort några tentor att öva på inför tentan på tisdag, tagit det lugnt och försökt tänkt ut vad veckan ska innehålla:

Måndag: sista grammatik lektionen i ENGELSKA (!!!) + plugg till tentan
Tisdag: SISTA tentan i engelsak 14-17, sen heja på Töff i IFU arena på kvällen
Onsdag: SOVA och sen skriva klart sista uppgiften i didaktik
Torsdag: Ny kurs och massa saker där..
Fredag: Köpa det sista inför guasken
Lördag: DISNEY GUASK!!!
Söndag: panika inför nya veckan.. haha, känner mig själv så väl.

Likes

Comments

Ordinarily stuff, Thoughts

satt och tänkte på det på bussen hur jag uppdaterar min instagram. Vi fick en fråga ifrån min gamla tränare om våra medie vanor och jag fick mig en tankeställare jag använder inte min mobil så mycket som de andra som svarade utan jag är mera beroende av min dator och det hänger ihop med att jag använder den i utbildningen så pass mycket. När de andra svarade vart de hade sin telefon kom jag och tänka på att det att min dator ligger närmare mig än min telefon gör. Helt random tanke sådär, men till saken. Började fundera på när jag uppdaterade min instagram och det är i snitt 2 gånger i veckan, det obligatoriska bilden på söndagar om hur matchen för Ravens gick och sen en bild i mellan för att bryta av mitt mönster med Ravens bilder. Oftast något orelevant eller så kan det blir något relevant, väldigt oklart den där bilden i mellan och det var då det slog mig, jag byter namn på min blogg, för jag uppdaterar typ en gång i veckan, ibland går det mera än sju dagar i mellan men så jag startar om, nytt namn men samma människa bakom bloggen.

Men en ny grej jag har fastnat för är att lyssna på poddar, tror att det har blivit en grej efter att jag hellre har lyssnat på youtubers prata än att se vad dem gör, det är väldigt få youtubers som jag kollar hela videon på. Jag lyssnar hellre på dem och sitter och gör andra saker numera. Så laddade tillbaka podcast appen på telefonen och började lyssna. Sitter och lyssnar på podcasten i mitten av bilderna: Frågar åt en kompis med Hampus & Kristina (Keyyo) och ni kan lyssna på dem här: Frågar åt en kompis. Den andra är Jonna & Saga, de har tyvärr ingen info om dem och de har tre avsnitt. Jonna & Saga

NU, kom jag helt av ämnet. Ska fortsätta lyssna på frågar åt en kompis och sen blir det att sova, imorgon väntar plugg, plugg och åter plugg. Första tentan om en vecka, andra tentan nästa fredag och tredje tentan nästnästa tisdag! Måste också visa livets stol som Annelinn (hennes namn är så awesome) visade på sin snapchat ⬆.

Likes

Comments

Ordinarily stuff

Måste att fått ett slag i huvudet eller så var det brisen på timmars sömn i natt som fick mig att frivilligt gå hem. Jag har ca 25-30 minuters gång ifrån Engelska parken hem till lägenheten. Ungefär halvvägs hem stannade jag upp och insåg vad jag höll på med i duggregnet.. Jag höll på att gå hem (det är ca 3,5 km). Annars så har jag inte gjort mycket. Sett på film, tagit det lugnt. Läst ut Joakim Lundells bok på 2,5 timme börjat läsa Game of Thrones och Ray Lewis självbiografi, har börjat hitta ett intresse för att läsa böcker.. minns senaste gången jag hade det intresset det var i trean när jag gick i Vänge och läste Spiderwick böckerna om och om och om igen. Just nu tittar vi på Top Gun och spekulerar kring ett 80-tals marathon med bra filmer, några tips? Vi har redan skrivit upp: the breakfast club, back to the future, grease, sen pratade vi om mångts fler också men minns inte namnet på alla. Hoppas ni haft en bra måndag för de har jag!

Likes

Comments

Ordinarily stuff, Thoughts

Brynäs åker på stryk, de ligger 2-4. Ravens ligger 3-2 och drog en vinst på 30-17 för ca en timme sedan.. Det går ju sisådär för mina lag, men inte deppar jag för det! Supporter i med och motgång! Plugget rullar på i rasande fart, vi rullade in i tenta månaden för lite över en vecka sedan.. Har alltså tre tentor i slutet av denna månad, taggad? MJA, skulle ljuga om jag sa att jag var det, för jag är mera stressad än taggad. Behöver börja tenta plugga denna vecka för att hinna lär mig allt, för i den här takten blir det omtenta på grammatiken med STOOOOR sannolikhet, men det ska jag ändra på denna vecka. Ska lägga upp en plan, på hur fanken jag ska göra detta de närmsta veckorna.

Annars då? Fyllde 21 för två dagar sedan. Hade en lugn och skön födelsedag. Fick presenter av mina föräldrar runt lunch, sen på kvällen var det middag på O'learys med familjen + sambons familj. Mysigt, fick även en present av min sambos familj och kunde inte varit mera behövligt! Sen vart det hem och avsluta kvällen på bästa sätt: med folket jag bor med + M. Nä, nu borde jag försöka sova lite har en grammatik seminarium vid 10 imorgon. Det är enda rätt skönt, vi har inte haft några speciellt tidiga lektioner än vilket är bra för min del som har ett sömnschema som är KAOS. Bilderna som fick hänga med idag är ifrån min instagram. Tatueringen och jag firade 1 år den sjätte oktober och NFL bilden är ifrån dagens/gårdagens match emot Raiders! 💜

Likes

Comments