​Maja Björnström

Tel: 0707286149

Mail: maja.bjornstrom@gmail.com 

Barlows väg 1 

Gustavsberg 

Stockholm​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hektor:

Vit och svart hermelinhane. Väger ca 500g. Kom från ett dåligt hem och var oerhört skygg i början. Ni är han den mest tama kaninen någonsin mot mig men är fortfarande reserverad mot nya människor. 

Ellie:

Brunvit dvärgvädur. Väger ca 1,5kg. Världens gladaste tjej. Sjukt frammåt och älskar allt och alla. Har hur mycket energi som helst och är totalt orädd. Jag skaffade henne när hon var 2 från en familj som inte längre kunde ta hand om henne. 


Hektor och Ellie är ett galet fint par. De gör allt tillsammans och går inte en meter utan den andre. 

Likes

Comments

Det jag strävar efter när jag tar in djur är att innan jag säljer dem se till att de är ordentligt socialiserade så de har bästa möjliga chans att få det bra i sin nya familj. Jag lär dem även att vistas runt andra djur och nya människor.

Jag säljer inga djur där jag inte är säker på att de med rätt skötsel kan bli bra tamdjur. 

När ni adopterat djuret så har vi så mycket kontakt ni föredrar, men jag uppskattar om ni uppdaterar några gånger om hur det går. 

Ni är alltid välkomna att vända er till mig om ni har problem med ett djur ni adopterat från mig eller om ni har andra frågor och funderingar. Djur som är adopterade från mig får bo här extra billigt om ägarna ska åka bort. 

Bland de olika djuren finns olika riktlinjer och regler som ni kan få vidare information om på mail. 

När man adopterar ett djur hos mig medföljer skötselråd och startfoder. 

Likes

Comments

Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för djur. Jag har goda kunskaper om skötsel och pälsvårt osv av gnagare. Jag pluggar på komvux och gör det mesta hemifrån så djuren som bor hos mig får alltid gott om mys och uppmärksamhet.

Jag har en veterinär i närheten som tar emot smådjur.

Jag vet hur svårt det kan vara att få en gnagare tam och hur hopplöst det kan kännas. Många inser inte hur mycket tid det krävs att man lägger ned för att få en givande relation med sin lilla krabat.

När min hermelinkaninkille kom till mig var han hur skygg som helst och hade inte blivit bra behandlad som bebis. Han satt endast i sitt lilla hus i buren och vägrade komma ut. Nu har jag haft honom i ett år och han är som en liten hundvalp. Han följer mig vart jag än går och åker kommunalt med mig när jag behöver ta med honom någon stans.


Likes

Comments

Adoption av djur

De djuren som finns för adoption ser ni under "Till Salu" kategorin. Jag uppdaterar den så ofta så möjligt så finns djuret kvar där finns det kvar hos mig.

Blir du intresserad av någon av djuren så skriver du ett meddelande till mig där du berättar vilket sorts hem du har att erbjuda. Här är det viktigt att förstå att jag inte bara lämnar ifrån mig djuren till den som betalar bäst. "Först till kvarn" gäller inte här. Jag säljer till de som har ett hem som passar just det djuret.

Om du har ett passande hem för djuret du är intresserad av så är du välkommen hit och titta på det/dem.

Mer info om djuret får du via mail

Likes

Comments

Omplacering. Regler och villkor om ni lämnar ert djur hos mig.

Att göra sig av med gnagare är inte alltid lätt. Alltid blir det inte heller som man tänkt sig när man skaffade sin lilla kompis. Man kanske inte insåg hur låst man skulle bli eller hur viktig den där spanienresan kändes. 

Om ni vill lämna ett djur till mig börjar ni med att skicka ett meddelande. I det meddelandet berättar ni vad det är för djur, vilket kön djuret har, ålder, hur de fungerar med andra djur, vart ni skaffat det och kort om varför ni måste bli av med det. 

Jag svarar så fort jag kan vilket oftast är samma dag. Jag börjar med att berätta om jag har plats eller inte. Jag kan självklart inte ha hur många djur som helst. Jag är väldigt mån om mina djurs välmående och att de ska få möjlighet att växa till trygga individer medan de är här. 

Vi har fortsatt kontakt och känner vi båda att det stämmer så kan ni komma och lämna djuret/djuren.

Det kostar inget att lämna djur till mig men ni kommer antagligen få lämna dem med deras bur.

Då det är många som behöver hjälp med omplacering så väljer jag ut de djuren som jag tror skulle fungera bäst med de djur jag redan har. 

Likes

Comments

​Djurpassning Prislista:

​Kanin

​Kastrerad Inne 400kr/vecka

Okastrerad inne 500kr/vecka

Ute 300kr/vecka + Ni står själva för buren

​Marsvin

​Kastreread 400kr/vecka

Okastrerad 500kr/vecka

​Hamster/Gerbil

​300kr/vecka

​Chinchilla

​600kr/vecka

​OBS

ALLA PRISER ÄR EXKLUSIVE FODER OCH BURSPÅN/PELLETS


Likes

Comments

Chinchilla

Lilly

Kön: Hona

Född: 04/04-2015

Vikt: Ca 650g

Färg: Dark Ebony

Stamtavla: Ja

Pigg och glad tjej. Alltid igång och älskar att klättra på väggarna och taket i buren. Handtam och tycker om människor. Underbar liten dam helt enkelt.

Pris: 1000kr

Likes

Comments

Chinchilla

Pulver

Kön: Hona

Född: 12/3-2015

Vikt: Ca 600g

Färg: Dark Ebony

Stamtavla: Ja

Underbar tillgiven och trygg tjej. Älskar mat och att gosa. Redan första dagen hon kom till mig ville hon sitta i mitt knä och äta ur handen. Van vid kanin.

Pris: 1000kr

Likes

Comments