Hej på er! Det var ett tag sedan jag slängde iväg ett inlägg.. och om jag ska va ärlig så har jag varken haft motivation eller ork till det. Det är mycket som sker runt omkring så bloggandet har inte direkt vart prio ett.
Ska traska iväg och hämta Linus på föris idag, och dessutom har han tagit sitt första skolfoto någonsin idag! Stora killen!

Ha det bra, så hörs vi när vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Min älskade lilla mormor.. ja, det var en liten tur vi egentligen skulle ha tagit för längesedan men det har kommit så mycket saker emellan.. men idag kom vi iväg. Vi var bara där typ 2 timmar men det räcker gott och väl för både henne och våran skull. Hon är ju faktiskt 87 år o inte direkt på topp längre. Så hon fick en lugn lördageftermiddag. Vi köpte med lite gott fika och pratade. Hon kastade även boll med Alex å Linus och Simon tittade verkligen på henne hela tiden. Min älskade lilla mormor! Det är så jobbigt att se henne så gammal. Hon har under hela min uppväxt vart den enda vuxna jag litat på till 100 procent och vi har alltid haft en väldigt god och fin kontakt.. nu på senare år har det förändrats lite smått men vi pratar i telefon nästan varje dag fortfarande.
Det gör varje gång lika förbannat ont i hjärtat att säga hejdå till henne, när man ser hur tårarna rinner på henne och hur hon knappt får fram orden " tack för att ni kom, hör av er när ni e hemma så att jag vet att ni har kommit hem ordentligt"..
lilla älskade mormor ❤️


Tog bara några få bilder med mobilen, men har ett flertal mer på kameran på mormor å hela familjen.

  • 12 readers

Likes

Comments

Efter en nybadad Simon och en nyduschad Linus så fick pappa en riktig mysstund med småpojkarna. Dom tittade på babblarna och satt faktiskt still båda två länge för att vara dom 🙄😊 mysiga grabbar jag har!
Nu sover Simon i sin säng och Linus i sin. Mannen är o handlar och Alex är ute med kompisar. Ska nog tända lite ljus å mysa till det litegrann hör hemma nu när det är fredag och allt! Imorgon väntar en lång biltur för oss i familjen.
Ha en fin helg allihopa!

  • 15 readers

Likes

Comments

Idag har vi städat och grejat här hemma. Har även spenderat väldigt mycket tid i Linus rum och både städat iordning och lekt. Att leka tåg är grejen alltså! 😀

  • 16 readers

Likes

Comments

Idag fick Simon för första gången vara med i lekhörnan i väntrummet på BVC i väntan på att få komma in på läkarkontroll+ vikt o längd. Han var väldigt nöjd kan jag tala om 😃

  • 20 readers

Likes

Comments

Linus älskar verkligen våran katt Simba! (Ibland) idag har han vart helt tokig i simba och gosat som en galning med honom. Han va så söt när vi kom hem från föris och ropade efter simba när han sprang ifrån honom " simba du är ju min vän, och jag är ju din vän"
Å massa annat gullegull. Det var väldigt roligt att se för vissa andra dagar låter det inte alls så. Haha!

  • 29 readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag har haft så sjukt fullt upp i helgen så har inte alls tagit mig tid till att skriva något långt inlägg.. men nu så 😬

I lördags hade vi dop för Simon. Bättre sent än aldrig va 😅
Och jag är så sjukt nöjd över hur dagen blev! Prästen som
vi hade var en klippa! Han va både rolig, seriös och helt fantastisk! Alla skrattade åt honom och som någon som deltog på dopet sa så har jag nog aldrig skrattat så mycket i en kyrka förr. Det låter kanske konstigt att man skrattar i en kyrka men det var både uppskattat av oss och alla andra att han la till lite humor i det hela för att inte bara ha ett "vanligt dop" med psalmer och sånt. Han såg även till att Linus å andra barn som var där att dem skulle ha roligt så Linus och även Alex fick blåsa såpbubblor under vissa gånger under dopet och vi sjöng även blinka lilla stjärna. Min fina syster sjöng låten " välkommen hem" av Sonja Aldén och det värmde allas våra hjärtan. Hon är även fadder till Simon tillsammans med Simon äldsta bror Alex. En otroligt lyckad dag! Bilderna som jag lägger ut nu är inte så bra. Men jag tänkte bara lägga upp lite smått o gott ifrån dopet och alla dessa bilder kommer ifrån min svärmors telefon då jag verkligen inte har haft tid att kolla igenom bilderna ifrån kameran. Så ni får stå ut med lite halvsuddiga bilder 😬

  • 32 readers

Likes

Comments

Min fina lilla kille är redan 6 månader idag. Herregud va tiden går för fort känner jag.. för ett tag så lärde han sig att sitta på
golvet utan stöd. Dock bara korta stunder än så länge men han e så duktig. Och igår så satte han sig upp i den halvliggande babysittern. Herregud va han e stark i kroppen. Och det har han vart ända sen han föddes.

Idag är det dop för min lilla groda. Lite sent men idag är det äntligen dags.
Min lilla kille sprider sån glädje å lycka. Mammas älskling. Älskar dig från månen å tillbaka, å ännu mer än så. ❤️

  • 39 readers

Likes

Comments

Simon bara älskar att äta rån med smör på 😎😁
Min fina snutt som älskar att smaka på allt som alla andra äter!

  • 43 readers

Likes

Comments