Jag upplevde  något nytt med en av mina hundar häromdagen , den yngsta kmr fram , och lägger sitt huvud under min haka , som hon brukar göra när hon är sådär liten och trött.. sen ska hon alltid tvätta öronen oxå men den gången såg hon upp , tittade mig rakt i ögonen & började hacka med tänderna.. jag undrade lite vad hon sysslade med.. och funderade på om det var någon underkastelse , har dock aldrig hänt innan och jag tkr vi är trygga & behandlar varandra med ömsesidig respekt. Har funderat mycket på detta , detta hackande..och så djupt hon stod och kollade mig i ögonen. .det var väldigt annorlunda men fint ♡ 


Sen igår hade jag en dag då jag sträckläste en ny bok eftet en mycket kall men mysig promenad i -13..  där står de helt plötsligt , om en likadan händelse .. en hund lägger sitt huvud på hennes axel och börjar hacka tänder.. 


Och det vackraste av allt är att det är en ömhetsbetydelse,ist för att tvätta någon de tkr o  hackar de smått med framtänderna 

Min lilla valp,nästan unghund ville bara säga att matte för mig är du betydelsefull & vad som än händer är jag med dig. Så kände jag iaf när hon gjorde så. Vi har ett starkt band vi 3 . 


Och det mina vänner , gjorde min dag och förmodligen resten av veckan och nästa vecka osv.

 


PS.omistliga ting härnäst är mina vackra hundar , utan dem inget jag ♡! DS. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag är ingen poet men jag gillar att se det enkla i det vackra,  något så fult att andra grinar riktigt illa kan i mina ögon te sig som något oändligt intressant. Musik som får andra att rynka på näsan , nästintill hålla för öronen kan vara magiskt i mina. Mest gillar jag ord, inte att höra dem muntligt utan i text. Böcker är mitt liv,min passion.. men inte är jag tråkig för det , snarare ganska rörig & helvild om jag känner fördet.med tusen idéer,historier & upptåg. 

 Trodde JAG Dog för Några år sedan OCH precis då När Jag drog Det Sista andetaget tänkte jag faktiskt,sjkritisk som vanligt , att jag hann ju inte ens leva.. nu dog jag som tur var inte, så nu tänker jag leva, och leva som jag vill. 

Jag har funderat mycket på vad just mina hundra omistliga ting skulle vara och kanske blir.


PS. Texten skriven med mobil, därav utseende. Hatar mobiler.. något vi kunde mista tkr jag.ds 


Ps2.Mina första omistliga ting, min boksamling,  förhoppningsvis i ett eget bibkliotek.en dagLikes

Comments