Hej min fina läsare,

Jag tänker göra en ny blogg och "börja om på nytt".
Det har hänt så mycket och jag har inte skrivit på länge och dels vill jag byta namn!
Därför skriver jag ut detta här i god tid så ni vet.

Här är min nya blogg: www.nattstad.se/elliotdetvetdu

Kärlek,
Elliot M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

# Att någon skulle försöka bryta mig kommer inte ens på frågan.
Jag skulle inte sluta vara den jag är för att någon försöker bryta ned mig.
Därför ska jag fortsätta skriva som vanligt, vad som än har hänt.
Och jag ville tacka dom som stod upp för mig igår och svarade den som skrev... #

Så vad händer nu då? Vad händer i mitt liv?
Jo alltså det går la framåt. Mycket plugg i skolan, så man måste ta i, för jag vill verkligen inte hamna efter. En sak som är bra är att vi har ingen matte mer, och det är skönt för allt går mycket bättre och jag känner inget press på mig att göra den jävla matten...
Sen är det ju så att jag pendlar 1 timme till och från skolan i princip varje dag. Och förra terminen så hade jag inte det så, utan jag bodde i en lägenhet jag hyrde från och till. Men nu har jag inte tillgång till den längre, men jag försöker leta nytt inför nästa år. Då kanske jag får en klasskompis till rumskompis så vi kan bo där tillsammans. Blir rätt chill tror jag faktiskt. Men vi får se hur det blir, eftersom vi måste hitta en rymlig lägenhet först.

När jag inte är ute i Malmö och 'härgar' på helgerna så jobbar jag, och det går också väldigt bra. Känns som jag verkligen breder ut mitt liv på min blogg, men är det inte spännande eller? Haha.

Ikväll var man hos några kompisar och bara softat med dom. Det var ett tag sen jag träffade alla samlade så det var ashärligt!
Annars imorgon blir det 18 årsfest för världens finaste vän. Klagar inte!

Kärlek,
Elliot M

Likes

Comments

Nu får det för fan räcka. Jag är trött på detta nu.
Jag är trött att jag inte kan vara mig själv i vissa situationer, för att jag tillexempel är transsexuell. Att jag måste gå ett visst mönster för att "passera som kille". Jag är så trött på det. Som om jag måste ha en viss stil osv osv... Varför kan folk inte bara sluta dömma? Jag vet själv att jag vill bli sedd som kille, och det är mina vänner också väldigt aware of. Så varför skulle jag inte kunna få vara den jag vill vara? Visst, jag är ju den jag vill vara.. Men jag har ständigt gått runt i denna bubbla att passera. Och jag tror det är svårt för 'vanligt' folk att förstå vad jag menar, men bara att jag måste bete mig som den normiska killen säger för att jag överhuvudtaget ska passera som kille.

Jag är iallafall mig själv hädanefter. Jag har min stil & jag umgås med dom jag mår bra av.
Och om någon inte tycker om Elliot så behöver de inte snacka med Elliot.
Elliot är Elliot.
Get me?

(Gammal bild, men ah)

Kärlek,

Elliot M

  • 2202 readers

Likes

Comments

Idag fyller en underbar person år.
Och jag hoppas du blir firad ordentligt! Själv så önskar jag att jag kunde fira den med dig...
Här kommer min lilla födelsedagsöverraskning, (längst ned i inlägget).

Kärlek,
Elliot M


Likes

Comments

Eftersom jag har brist på att skriv om annat så drar jag upp mina synpunkter kring Apple. 
Vad Apple håller på med i nuläget.
Seriöst.

Vi vet ju alla att Steve Jobs dog för två år sen (om två dagar) och det var ju han som var en av de som verkligen designade och var en av de som skapade Iphone överhuvudtaget. Och deras motto som Jobs alltid tänkte på var att aldrig svika Iphones design. Vilket alltid skulle vara så speciell och utstickande. 
Och detta höll i många uppdateringar, och många köpte Iphone. Men efter Steve Jobs död så stannade Apple upp helt plötsligt. Antingen var det sorg eller bara att de inte hade så mycket ideér själva.
Sedan skulle 
iOS 7 (den nya iphone uppdateringen) lanseras och iOS 7 var på tapeten vääldigt länge. Tillslut kom dagen när det släpptes och det var många som uppdatera direkt. Det blev mycket liv och ungefär 70 % av alla facebook statusar som jag läste den kvällen (om just iOS7) var just om hur mycket uppdateringen sög...
Om jag ska vara ärlig så tycker jag också att den har blivit lite sämre och den är ju inte speciellt snygg heller eftersom den har förändrats en hel del. Och den liknar lite
Samsungs design. Och det är ju bara pinsamt om dom inte kan göra sin grej längre...
Men det är ju så med alla
Apples uppdateringar till både mobil och dator att det alltid kommer en ny, och om man inte uppdaterar så blir datorn/ mobilen 'gammal' och då kan man inte uppdatera/ ladda ned vissa appar. Så jag har uppdaterat och kan väl säga att jag var typ tvungen, för nu på de nya Iphone 5s och 5c, så kommer det vara den nya uppdateringen. Så man kan i princip inte komma undan...
Bara inte uppdateringen kommer till datorn också, för då kommer Apple att gå mycket bakåt tror jag. Och om dom fortsätter såhär så är jag inte säker om min nästa mobil kommer att vara Iphone. Vi får helt enkelt se. 


Här är Steve Jobs - guden hos Apple.

Kärlek,
Elliot M

### Såg en sjukt rolig video på youtube som jag lägger upp här för er att kolla på. Har med Apple att göra haha, han är riktigt rolig alltså. Se den rakt här nedanför. ###


Likes

Comments

Eller nej. Inte bara Kalmar för att träffa släkt. Utan även Öland... Jag kan ju säga att det inte var så kul på Öland idag eftersom det var sånt höstregn. Visst, jag gillar regn, men då ska man bra kläder. Varma kläder menar jag då haha. Men iallafall så lördagen har spenderats där och sen har jag hängt med min kusin Ebba hela kvällen hemma hos dom. Väldigt trevligt att catcha upp med henne igen, var ändå några månader sen vi såg senast.

Mitt mående är verkligen oklart och ostabilt... Jag går runt och funderar på saker och oroar mig för saker som jag inte ens kan göra något åt... Och förra veckan så var jag ju sjuk och låg hemma halva helgen. Det var som att de började gro något där. Alltså jag känner en känsla av att jag har så mycket på mina axlar just nu. Mycket jag bär på, massa frågor, tankar osv. Och jag försöker rensa bland ALLA mina grejer för att bli av med denna känsla, men ändå när det är uppstädat osv, så känner jag fortfarande mig som ett olöst pussel. Inte för att man ska vara 'ett löst pussel' (så tacky det låter) så ska man ändå inte vara ett pussel som man knappt börjat med...
You see what I mean?
Känner du igen känslan? Hör av dig till mig då. Haha nej men ärligt, jag hoppas ni förstår lite hur jag mår iallafall.

Kärlek & Respekt,
Elliot M


Hej, var på secondhand innan Öland och köpte tishan.


Frukost hos bästa familjen i Kalmar

Likes

Comments

Idag har vi haft teater-föreställning. Jag har varit sjuk flera föreställningar men ikväll kunde jag faktiskt vara med, oh det gick faktiskt väldigt bra. Jag sa fel på något ställe, men det tror jag knappt att folk märkte. Det var kul att Inez, Ella och Klara var där. Och att Maria och Johan också var där. Kärlek till er!

Och jag vill bara också tacka min underbara klass, ni är så sjukt underbara. Vad vore jag utan er!?


Produktionsgruppen
Skådespelarna

Kärlek, Elliot M

Likes

Comments

Gooodmorgon,
Idag är det faktiskt mysväder, för det regnar och blåser. Jag gillar faktiskt sånt väder. Fett mysigt och man måste ha massa kläder på sig. Står och väntar på bussen, och den måste komma snart, annars kommer jag missa min första lektion. IDROTT. Vill inte missa...

Vad händer annars idag? Ska gå i skolan och måste sätta min roll idag, även om jag inte kan alla repliker (ja jag skäms)... Och jag känner mig extra trashig ut idag för att jag märkte nyss att min jacka är smutsig från insparken i fredags.... På tal om den så kan jag bara säga att det var sjukt kul att se på alla ettor och efterfesten efter var yber grym. Alla var helt snälla och härliga och jag träffade mycket nytt folk. Gick hem vid runt 2 - tiden och ångrar inte att jag stack dit.

Efter vår teaterperiod börjar allvaret och jag är inte speciellt taggad. Men jag måste verkligen ge mycket nu... Jag måste fokusera.

Occhhhh igår var jag och mina mamma på louisiana i Köpenhamn där vi såg Yoko Uno's utställning. Den var inte jäätte häftig men visst grejer var väl uttänkta och fantasifulla.

Kärlek,
Elliot M


Likes

Comments

Att få saker gjorda kan vara svårt. Och just nu är det flera saker som jag måste få gjorda som jag aldrig tar tag i! Det behöver inte vara stora grejer, utan små grejer som tillexempel att fylla i någon blankett till skolan eller att jag ska anmäla mig till något som jag har glömt anmäla mig till. Ni ser mitt problem i detta? Jag tror faktiskt inte jag är ensam om att känna såhär och egentligen handlar det bara mest om att man ska göra det i stunden när man kommer på att man skulle göra en sak. Eller bättre, att göra direkt när man får reda på det. 

Och sen har vid det där med kärlek. 
Stort ord, men det kan missbrukas väldigt mycket av folk. Att man sårar, man sliter på ens hjärta, man missbrukar, man gör någon besviken osv osv. Men kärleken kan ju också vara helt underbar. Så det är svårt det där.
Jag själv är singel och jag tycker det är både bra och dåligt. Jag är hellre singel och får bestämma hur jag är som person, än att ha en relation där man bråkar varje dag osv. Varför ska man vara olycklig om man har ett förhållande? Det är helt fel, och jag tycker att man ska sluta vara med den människan direkt då. Och visst, det kan vara grejer som håller en kvar. Kanske att man kommer sakna att ha någon, men ingen vill leva olycklig... Det är väl lite det jag är rädd för när det gäller att bli kär i någon, att man lämnar ut hela sitt hjärta, men att det kanske inte går så bra så att tjejen krossar ens hjärta... Det hade varit för jävligt... Säger inte att jag inte varit med om detta, utan jag bara ser från en objektiv vinkel. Kärlek är inte lätt, och lätt har det aldrig varit. Men jag vet iallafall att jag gör som mitt hjärta säger, och om jag är glad ändå även om jag är singel så är det inget konstigt. Singel är rätt skönt, och jag tänker fortsätta känna så tills jag hittat den som jag vill dela mitt hjärta med. 

 

Sanna ord en onsdagskväll.
Nu ska jag dra hem och duscha
Kärlek Elliot M.

Likes

Comments

Alltså jag vaknade upp med fetaste ångesten.. Varför? Jag vet inte riktigt. Jag vaknar oftast med ångest på morgonen. Och kanske också för jag somnade med rätt mycket tankar. Förut när jag var mindre så kunde jag ligga uppe jätte länge och tänka, men nu, flera år senare så har jag kontroll och kan ändå sova. Men det är ju jobbigt på morgonen. Mitt knep är la att bara försöka att komma upp snabbt på morgonen och inte ligga och vrida sig. Det gör det hela väldigt jobbigare för en... Min ångest kan ta flera timmar att bli av med.. Men jag hoppas det lägger sig snart!

Idag är det en rätt kort dag i skolan, och sen ska jag gymmaaaaa. Äntligen. Har inte kunnat på hela helgen eftersom jag har varit med på en filmtävling som hette "Noomaraton". Där ska man göra en kortfilm (max 5 minuter) på 24 timmar. Och sen fick vi då veta på lördagsmorgonen vad den skulle handla om, alltså tema osv. Även om vi tänkte och inte kom på någon idé i typ 6 timmar så tillslut så kom vi på då en idé och började filma!
Om ni har tid och lust så får ni gärna klicka på videon här nedanför.

Kärlek och respekt,
Elliot M


Likes

Comments