Header

Även om det har gått några dagar nu så måste jag tipsa er om en resturang här i Örebro, nämligen Walvet. Om ni någon gång skulle besöka Örebro så rekommenderar jag att gå dit, inte bara för maten utan även för drinkarna.
I fredags besökte jag och boy Walvet och vi hade en super mysig kväll. 5/5.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har bladen börjat ändra färg åt det gula och röda hållet, och det är bara för vackert. Det bästa med hösten är alla färger, de mysiga tröjorna och tända ljus. Annars gillar jag inte hösten alls, jag är mer en vår och sommar människa.
Tjocka tröjor har jag gott om i min garderob, dock är de gamla och inte så speciellt fina så dessa stickade tröjor skulle behövas förnyas, likaså höst jackor/kappor. Här kommer några favoriter av HMs nyheter.

Likes

Comments

Igår var det kanelbullens dag om det var någon som missade det. Självklart gjorde inte jag eller min syster det. Utan vi sprang till vårar favorit café men tyvärr var de vanliga kanelbullarna redan slut, krämbulle är också en bulle tänkte vi och fikade på! Vi satt där säkert i timmar innan vi bestämde oss för att gå vidare.
Idag kommer Jocke hem från jobbet och innan dess ska jag hinna att tvätta lite.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Nu har ännu en helg passerat och en ny vecka väntar. I helgen gjorde vi massa saker men ändå inget alls känns det som. Haha.
I fredag var jag och Jocke i Västerås och bada på Kokpunkten. Vi ville testa något nytt. Det var fränt med alla dessa våningar men annars var varken action badet eller deras spa avdelning så speciellt. Det som jag tyckte var positivt var alla deras bubbelpooler, de hade flera stycken vilket gjorde att dom aldrig var fulla med andra personer, vilket det ofta brukar bara annars.
Resten av helgen åkte vi runt överallt och köpte nya saker till lägenheten samt till Nora och fika lite.

Likes

Comments

Vill först tacka HM för en underhållande morgon på deras invigning av Home avdelningen. Peppande och roligt med en fin dans som välkomnade oss till eventet.

Efter en god och lång frukost på Java imorse så åkte jag och min syster vidare till Mariebeg där vi skulle vara med på invigningen av HMs Home avdelning. Vi fick en show i form av dans och presentkort. Sedan åkte vi hem igen och tog oss en lång promenad tillsammans. Det är så skönt i luften nu under hösten och idag kika solen fram.

Likes

Comments

Jag har inte tänkt på det tidigare utan det var igår jag såg det. Kära vänner, hösten är här. Och det syns på träden och det gråa vädret.
Alla härliga färger som nu under en kort period visas ute i naturen är så vackra, det trista med hösten är att det var och varannan dag ska regna och vara allmänt grått, vilket gör att humor blir lite deppigare och segare (iallafall jag). Annars är det rätt mysigt med mörkare kvällar och sköna soffkvällar.

Likes

Comments

Enda sen förra året då det blev jätte populärt med matta läppar har jag älskat det och bär det fortfarande idag. Allt från rosa nyanser till mörkbruna och de blir alltfler.

Och dessa två ramla rätt ner i brevlådan idag, ett i nude och ett i brunt. Verkligen hur snygga som helst och hållbarheten är helt fantastisk.
Ja, jag älskar dessa redan!

Likes

Comments

Denna vecka har gått riktigt fort tycker jag och ändå har jag knappt gjort något. Det är redan torsdag och snart helg.
I helgen aka jag på bio, ska se den nya It (det) filmen, är det någon som har sett den? Och sen är det även en form av släktträff med Jockes släkt och ja, jag kan erkänna att lite konstig i magen blir jag av den tanken att träffa hela hans släkt fast jag ser fram emot det också.

En färgglad lunch-sallad från Java.

Likes

Comments

För ett litet tag sedan tapetserade vi vår fondvägg i lägenheten och jag har total glömt att visa er det. Det blev en hel vägg full av djungel, riktigt fräscht och snyggt. Mycket grön färg men en wow faktor, rakt mot ytterdörren så är det tapeten det första man ser. Vi är riktigt nöjda iallafall.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag fick hem detta paket förra veckan med dessa skönheter i, är riktigt nöjd. Väskan använde jag i helgen då jag var iväg på kryssning med mina underbara vänner, hade verkligen så roligt att jag inte ville åka hem. Även om det är rätt skönt nu i efterhand att ha kommit hem.

Likes

Comments