Header
View tracker

Jag älskar att det finns ett Stadium Outlet här i Örebro, dels för att de har sjukt snygga träningskläder och för deras ännu sjukare priser! Passade på att fynda lite nya träningskläder nu efter nyår, gymmet blir roligare om man känner sig fin och bekväm i det man har på sig. Ett nytt år krävde lite nya kläder att träna i.

Likes

Comments

View tracker

KAPPA // HOODIE // JEANS // SKOR

Gör som Alice Stenlöf och matcha ett par coola jeans med en skön hoodie och toppa med en snygg grå kappa. Enkelt, rent och snyggt! Något som verkligen funkar nu i vinter är bas tillsammans med bas, lättare att matcha blir det inte.

Likes

Comments

View tracker

Jag tänkte berätta om ett litet event vi var på tidigare i veckan, ett event hos en Mary Kay konsult. Hon tog kontakt med oss och ville ge oss en egen liten privat visning samt kurs i vad för produkter märket har att erbjuda samt hur dessa går till användning. Eventet var mycket roligt och trevligt, verkligen något jag behövde för jag har aldrig tidigare testat mig av Mary Kay produkter. Jag gillade mycket av deras produkter och smink, kom hem med en liten påse full med nytt smink, så det var givande för mig!
Har du testat något från Mary Kay? Eller kanske till och med jobbar med det själv?

Likes

Comments

God morgon!
Hoppas ni alla har sovit gott. Jag börjar min dag med en rejäl frukostbuffé på ett café som heter Java här i Örebro. Ett av stans bästa också, speciellt på frukost.
Senare under min dag är det inte så extremt mycket jag ska hinna med, lite jobb och städa undan julen. Det är på tiden att jag gör det nu, har dock inte riktigt hunnit det tidigare men idag ska det göras! Har ni städat undan julen än?

Likes

Comments

2016 handlade det om ögonbryn och matta läppar, vilket jag fortfarande älskar och kommer bära med mig 2017 med. Men detta år är det också bland annat metallnaglar och tuffa scarfs medräknat.

Metallfärger i alla olika färger och former på klorna är ett säkert kort i år och hur coolt är det inte?! Love it!
Desto kallare, desto bättre! Hur du är har håret idag, gör det bara kallare, det går att få alla nyanser ännu kallare även om du är mörkhårig. Detta hårmode är verkligen något som passar mig, tack!
Vad detta nu än ser ut som så är detta en magisk grej! Kolmask! Det används främst för att dra ur gifter ur huden, fler och fler hudvårdsprodukter har börjat använda sig av kol i innehållet. Antingen gör man en egen eller köper en nu i år.

En snygg detalj i håret har vart scarfen, vilket vi tidigare sett. Detta år är inget undantag utan vi ser gärna fler scarfs i allas hår, uppsatt som utsläppt. Låt fantasin flöda.
Är du torr, använd olja. Har du slitet hår, använd olja! Allt löser sig med olja, enklare än så blir det inte!
Hurra! Luggen är tillbaka! Jag har länge funderat på att klippa lugg men aldrig riktigt vågat, i år kanske det blir året jag klipper lugg igen!

Likes

Comments

View tracker

Är du som jag lika förälskad i serien Skam? Och beundrar Nooras stil? Då är detta något för dig! Dessutom älskar jag hennes sköna skjortor och hennes typiska "mom" jeans tillsammans med hennes blonda hår.
Skam är en norsk serie som handlar om ett gäng ungdomar som går i gymnasiet. Denna serie har till och med tagit oss i Sverige med storm. Har du tittat på något avsnitt av Skam?

Länkar till plaggen finner ni i bilden samt i länkarna under.

  • Filed under: Outfit

Likes

Comments

Under en längre period har jag tyckt att detta är hur snyggt som helst men jag själv har vart lite för feg för att våga testa. Nu stå nätstrumpbyxan högst upp på min önskelista och jag bara måste ha mig några. Gärna i olika storlekar, så man kan byta och mixa precis som man själv vill.
Vet ni var dessa går att köpa? Tacksam för er hjälp.

Likes

Comments

God fortsättning alla! Jag hoppas er start på 2017 har börjat bra, det har mitt år gjort iallafall. En veckas ledigt från jobbet och en massa aktiviteter samt planering. Men nästan vecka drar verkligheten igång på riktigt, ska ändå bli skönt på sitt sätt. Att få komma in i rätt banor igen. Har ni börjat skolan/jobbet nu efter julledigheten?

Likes

Comments

Första dagen på det nya året, 2017. Och mitt nyår var magiskt, så grymt och bra arrangerat. Jag och mina tjejer var i Stockholm, hade tillsammans med fina vänner från huvudstaden en hel penthosue våning för oss själva. Trerättersmiddag och en massa lekar.

På 27 våningars höjd var det häftigt att se alla fyrverkeri kring hela Stockholm, det gör jag gärna om till nästa nyår. Jag har faktiskt inga direkta nyårslöften mer än att ta vara på varje minut och att lägga tid på det som gör mig glad, vilket jag redan gör idag. Nu vill jag bara önska er alla en god fortsättning och ta hand om varandra!

Likes

Comments

God morgon!

Nyår närmar sig med stormsteg och jag är såklart ute i sista minut som vanligt med att hitta en nyårsklänning. Någon av dessa tre skulle vara snyggt att ha men jag kommer inte hinna få hem den om jag beställer, det är två dagar kvar bara. Jag får helt enkelt ta en klänning i garderoben eller försöka hitta mig någon fin på stan. Har ni nyårsoutfiten färdig?

Länkar till klänningarna finner ni i bilderna.

Likes

Comments