Header
View tracker

Overknee boot.

Det var länge sen jag var så här lättad över att helgen äntligen är slut. Fy vad mycket det har varit på jobbet men oj vad kul vi har haft. Måste faktiskt medge att jag har jordens bästa kollegor på mitt nya jobb! Helgen har bestått av jobb, middag och lite mer jobb. Den har gått fort vilket jag nu tycker är skönt, ser fram emot en ledig måndag. Jag hoppas eran helg har vart bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sneak peak!
Hej på er! Är hemma efter jobbet nu en sväng och ska alldeles strax iväg och käka med pappa och Emma, måste byta om lite först bara. Vart det blir vet jag inte än, får bli som en liten överraskning för mig, spännande! Men nu måste jag iväg, är lite halvt stressad och jätte hungrig!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag! Säger jag som ska jobba hela helgen, haha! Men det är ändå något speciellt med fredagar oavsett hur helgen ser ut. Igår var jag ute på dejt med syster, bjöd henne på favoritstället, Sushi Yama, dock så testade jag något nytt denna gång för att höja spänningen lite. Marinerat nötkött och ris, gott men i fortsättningen kommer jag välja det gamla vanliga.
Se nu till att ha en toppen dag alla fina!

Likes

Comments

Första december idag och jul och nyår närmar sig allt mer och mer. Här nedan tipsar jag er om sex stycken snygga nyårsklänningar från Madlady.se.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Klänningen 1 är en sammetsklänning med en liten urringad rygg. Klänningen 2 är en klänning med volanger. Klänningen 3 är en klänning med paljetter på.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Klänningen 1 är en klänning med öppen rygg och glitter. Klänningen 2 är en vinröd spetsklänning. Klänningen 3 är en klänning med choker detalj.

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen berätta lite kort om helgen.
I fredags var jag och syster ute med bröderna Berg, vi alla hade det super roligt. I lördags var det event på Ritz, där det bjöds på brunch med trevligt sällskap så som bl..a. Eric Saade samt en hel del skratt och fina stunder. På lördagskvällen åkte jag iväg på 25-års fest och slutade sedan med en ytterligare tur på Ritz.

Jag vill även passa på att berätta om min syster, det är så att hon har börjat med Youtube och har en egen kanal, jag skulle bli lika glad som henne själv om ni gick in och prenumererar på henne. Lika bra att göra det nu på en gång! Länk finns här

Likes

Comments

Länkar finns i bilden till varje produkt.

Jag tänkte visa er lite vad jag har grejer i mitt skafferi som tillhör träning. Det är diet shake, PWO, proteinpulver, BCAA och även protein pannkakor. Beskrivning till varje produkt finns på respektive hemsida, tänkte det blir en jäkla massa text här annars.

Likes

Comments

Noabay ansiktsvatten , Garnier ansiktsvatten

Många vet om att man ska rengöra ansiktet minst varje kväll och gärna varje morgon också men många vet inte riktigt varför. Och därför ska jag nu ta upp tre anledningar till varför man ska använda ansiktsvatten.

1. Det återställer pH-balansen i huden. När man tvättar med rengöringsprodukter så förändras pH-värdet i din hud. Det är inte bra att ha för högt eller för långt värde.

2. Tar bort sminkrester. Även om en bra rengöringsprodukt tar bort smink så lämnas det oftast kvar lite i ögonbryn samt hårfästet och även där vill man bli helt ren.

3. Porsammasdragande. Ansiktsvatten rengör inte bara på ytan utan även djuprengörande och tar bort smuts samt döda hudseller samt pormaskar.

Länkarna till dessa två produkter finner ni i bilden eller länken under bilden.

Likes

Comments

Det känns så skönt! Jag har ÄNTLIGEN kommit igång på riktigt med träningen och det går faktiskt väldigt bra. Nu när det går bra på gymmet och lite små resultat kommit fram så måste jag också ta tag i kosten, den är minst lika viktig när man tränar! Därför vänder jag mig till er, jag behöver massa tips på bra, nyttig och god mat! 😍

Likes

Comments

I onsdags var jag ledig från allt jobb vilket var väldigt skönt. Ibland behövs det såna dagar.
Så jag passade på att utnyttja dagen till fullo. Började med ett tungt pass på gymmet med syster, följt av några timmar hos frisören och som avslut en mysig middag på Fratelli med favorit tjejerna. En kanon onsdag helt enkelt.

Likes

Comments

Som de flesta redan vet är jag tokig i sushi och kan i stort sätt äta det varje dag. Idag provade jag att göra min egna, dock bara med lax och ris (för det är typ enklast) men fortfarande så är det väldigt gott! Men okej, inget sushi ställe slår Sushi Yama kan jag tycka, de gör helt otroligt god sushi och även mycket annan god mat.
Men att göra sån här sushi med lax och ris går rätt snabbt att göra och man behöver bara koka Jasminris och ha rå lax som finns i kyldisken/charken. Krama riset till små avlånga bollar och sedan "pressa" dit laxfilén och vips så har man egen sushi!

Likes

Comments