Header

Vilken härlig torsdag! Soligt och fint!
Igår var jag i huvudstaden och vandra runt lite på stan, fick med mig lite grejer hem iallafall. Bland annat dessa sköna vårnyheter. Två solglasögon och ett par örhängen. Och dem kommer användas väl ett tag framöver, alla tre.
Hoppas ni har en strålande torsdagskväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alltså detta erbjudandet! Det är för bra för att vara sant. En bekväm och snygg regnjacka från Lager157 som egentligen kostar 300k kostar nu endast 157kr för medlemmar! Är du inte medlem så går det utmärkt att bli det samtidigt vid ett köp och jag rekommenderar verkligen att bli det för man får massor av bra erbjudanden. Erbjudandet gäller fram till söndag den 26/3.

Idag tog jag och syster en sväng till Marieberg för en liten shoppingtur och på vägen tillbaka åkte vi förbi Lager157 för jag vara bara tvungen att köpa mig en av dessa jackor när priser var så sjukligt bra. För min del blev det den svarta och det är mest för att jag inte passar i rött och smutsar lätt ner mig vilket syns mer på en ljus jacka, annars skulle jag lätt valt en annan färg.

Likes

Comments

Vi alla människor söker trygghet.
Till exempel. Folk, även jag har gjort det, klagar på sitt arbete att det är si och så men tar inte tag i saken för att förbättra situationen eller söka sig därifrån. Man är kvar i samma förhållande som för tre år sedan och innerst inne vet man om att detta är inget jag vill leva i resten av sitt liv men ändå väljer att vara kvar i det. Ja, jag har också gjort likadant.
Oavsett vad, hur eller med vem så söker vi alla trygghet i det vi gör, vilket jag förstår och även själv gjort.
En dag bestämde jag mig för att ändra på hela mitt liv, jag flyttade från min dåvarande sambo som vart det ett antal år tillbaka, sa upp mig på jobbet för att hitta mig ett nytt. Jag var så rädd och osäker en period för jag kände ingen trygghet någonstans. Sakta men säkert började jag bygga upp saker utifrån min rädsla och jag kan idag säga att jag är lyckligare än någonsin. Mitt liv förändrades helt då jag bestämde mig och utförde mitt beslut.
Det jag menar är att ibland måste man våga släppa sig trygga punkt för att faktiskt komma framåt i livet, våga satsa och våga förlora. Till slut är det bara du själv som vinner på det. Våga vara en vinnare!

Likes

Comments

Helgen har varit tuffare än jag hade trott men jag är ändå hyfsad pigg av mig idag. Innan helgen tog jag och syster en heldag tillsammans och självklart åt vi sushi som vi nästan alltid gör då vi ses. Men det kan man aldrig få för mycket av.
Nu väntar en ny vecka och en ny dag, förhoppningsvis kommer jag bli piggare med tiden.

Likes

Comments

God morgon!
Idag vaknade jag upp i Karlstad, inte varje dag jag gör det. Rättare sagt första gången jag gör det. Jag är här och jobbar lite men kommer återvänds till Örebro redan ikväll. Det var bara två dagars tur men samtidigt skönt att få göra något annat i en annan stad någon gång. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

En ledig lördag innebär god lunch på Mii Soo efter att ha åkt runt i några timmar på blomjakt utan att hittat något bra. Eller hittat något bra har vi allt gjort men inget vi kom hem med, förutom fulla magar. Resten av lördagen är lite oklar, vi får helt enkelt se vad som händer eller om vi bara har en myskväll framför Mello. Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Contains affiliate links

BYXOR / SKOR / SOLGLASÖGON / KAPPA

Vitt och beige är en sån fin kombination och Dilan Faraj får till det perfekt! Denna outfit får mig att längta ännu mer till våren, att kunna bära ljusa färger och pasteller. Kappan från NA-KD blev jag helt förälskad i när jag såg den, hur snygg som helst plus att innerfodret har ett härligt mönster. Dilan Farajs blogg hittar ni här.

Likes

Comments

Behöver jag säga mer än denna bild? Händelserik dag idag och mycket gjort, såna dagar gillar jag. Började med några timmars jobb, sedan gymmet med syster och underbar känsla att vara tillbaka, följt av en del ärenden på stan och till slut så en stor sushi till kvällen, den längtade jag efter under hela dagen. Efter att allt nu är gjort så väntar sängen, ska bli skönt att få lägga sig i tid för en gångs skull.
God natt på er.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hoodies här!

En skön tisdag idag. Skön morgon på jobbet, ledig eftermiddag och nu blir det lite sen middag än planerat men så blir det vissa gånger. Jag har verkligen börjat älska mjukiströjor av alla olika slag, både med och utan luva. Kan bokstavligen leva i dom vilket jag redan i princip gör. Och jag älskar ännu mer att modet nu tillåter den sköna mjukis stilen. Dessa sköna hoodies är från H&M och kostar endast 174kr just nu! Jag tänkte köpa en, kanske skulle satsa på den lila?

Likes

Comments