Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från olika platser jag varit på, världen över, senaste tiden.💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!! Hur är läget?

Jag har mörkt en grej som jag stör mig på.

Jag har fått turen att uppleva helt magiska saker flera gånger, en av mina största stunder i livet har varit att få träffa och få prata med min förebild och hjälte. Men efter att jag upplevt det vill jag bara ha mer. Det är som om jag aldrig blir nöjd. Jag har märkt att det är rätt vanligt men jag tycker bara det är så störigt. Men antar att det är så det är och får leva med det och acceptera det. Jag blir bara så irriterad på mig skälv att jag inte är tillräckligt tacksam. 


Nån mer som känner så efter ni upplevt nått bra? 

Ta hand om er!

//Karoline💜

Likes

Comments

Halloj! Jag har så himla mycket känslor typ hela tiden. Det är som att min hjärna ibland bara bombarderas av tankar och känslor. Jag har ofta perioder då det inte går att hindra mitt huvud och jag känner typ allting i hela världen samtidigt. Det går verkligen upp och ner hela tiden, jag har också ofta stunder då jag inte känner någonting och bara känner mig tom. I stunder då jag antingen känner mycket eller lite har det ofta varit mycket nya intryck eller att det är stressigt i skolan vilken sker ofta nuförtiden. Det går typ inte att beskriva hur man känner i en sån situation, det är liksom som att hjärnan vänds ut och in.

Har nån av er upplevt detta eller är det bara jag som är konstig?

Karoline xoxo💓💓

Likes

Comments

​Hej hej! Hoppas ni mår bra! 

Jag har aldrig brytt mig så mycket om vad jag har på mig. Fast jag har alltid gillat att klä upp mig. Men jag har märkt att jag på sista tiden börjat tänka mer och mer på hur jag ser ut och vilka kläder jag har på mig. Jag gillar när folk säger att jag har snygga kläder, men jag har också märkt hur mycket mer självkänsla man får när man känner sig snygg. Detta med att man vill att andra ska tycka att en ser bra ut är helt vanligt, men för mig har det bara blivit bara en sån förändring på så kort tid. Det hänger också ihop med att jag älskar att sätta ihop outfits!  

Detta blev väldigt kort och flummigt men har ni nån tanke så skriv den gärna! 

Karoline xoxo💛💛

Likes

Comments

Hejsvejs! Nu har skolan börjat för de flesta och även för mig. Nu gäller det att ställa om från sommarläge till vardag.

Något som medföljer skolan är stress. Och kan bara prata utifrån mig själv. Man kan känna stress och ångest över massa olika saker som hör skolan till. Som t ex. Stress över att en uppsats ska vara klar inom nån dag och man kanske inte kommer hinna klart. Det kan också vara saker som att hitta en outfit till skolan som både är sygg men inte sticker ut för mycket. Det kan nästan vara vad som helst.

Jag känner mig ofta stressad över massor med olika saker samtidigt. Men jag tror att det hjälper att bara ta några djupa andetag och ta en sak i taget.

Blir nån av er stressad ofta? Vad bror det på? Skulle bli glad att höra vad andra känner!😊


Karoline xoxo💜💜

Likes

Comments

Hej bloggisen❤️! Jag tror att alla nån gång tänker på döden och liknande saker. Det har även jag. Och här är det jag kom fram till:

Jag är inte rädd för att dö. Men jag är rädd att skiljas från mina nära. Att inte kunna tillbringa den mesta tiden med de jag älskar. Jag är typ alltid orolig för att nån som står mig nära ska bli sjuk eller nåt. Det är ingen som står mig nära som har råkat ut för det, förutom min morfar dog i cancer innan jag föddes, så jag kände inte honom. Men jag kan inte förstå hur min mamma kan vara så stark och fortsätta leva sitt liv.❤️Jag förstår att det är klart man måste fortsätta, men hur klarar man av det?! Jag tänker mycket på att jag måste säga till de jag älskar att jag älskar dom och jag hoppas de vet det.

Jag tycker att alla ni som har tappat någon nära eller känner någon som är sjuk är så himla starka. Glöm inte det!

Vad är era tankar om detta vad har ni kommit fram till?

Karoline xoxo ❤️❤️

Likes

Comments

När jag var mindre ville jag bli äldre och att tiden skulle gå snabbare. Jag ville vara stor och leka som dom stora coola barnen. Ibland känner jag att jag skulle vilja bli äldre och bara upptäcka allt som finns där ute. Men andra gånger får jag smått ångest över att jag i framtiden kommer bli vuxen och inte vara "liten" längre. Speciellt när man hör folk som säger att allt är så himla lätt när man är ung, att allt kommer bli så himla mycket svårare och jobbigare ju äldre man blir. Då börjar jag tänka "spelar egentligen mina känslor nån roll om det ändå kommer bli svårare/jobbigare sen?" Jag är lite rädd över att inte kunna krypa till mamma och pappa när nåt är lite fel... 


Hur tänker ni om det här? 

(Om det är nån som läser!)

Karoline xoxo 💙💙

Likes

Comments