... så är wasas fiberknäcke det absolut godaste som finns! Helst till en kopp te. Har fått något av ett beroende av dessa fiberknäcken med salladskrydda på (?), hur jag ens kom på tanken att kombinera dessa har jag ingen aning om..
Idag blev det hallonte som valdes till kvällis iallafall, huur gott som helst. Älskar dessa kvällsmål!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Klev innanför dörren runt 13 och började plugga direkt. Hade egentligen gymnasiearbete och historia nu på e.m. men det var på valfri plats, så jag åkte hem. Jobbar så mycket bättre hemma. Sitter hur som helst och jobbar med min modell just nu, så himla mycket som måste göras.. Har tagit fram min blockbeat också så just nu spelas Budapest här hemma! Älskar när man bara kan sätta sig in i det man gör och glömma allt annat.

Likes

Comments

Tog en snabb nap efter förra inlägget, och åkte sedan till kvantum med pappa samt hämtade Katten hos mamma. Sedan inväntade jag fotbollsgalan, som jag nu tittar på. Köpte några fler Lindt och sitter och småäter på en 70% choklad nu.
Och världens bästa Soran Ismail leder galan, kan verkligen inte bli bättre.

Likes

Comments

Fan va kul det är när en nära jävla släkting behandlar en som luft när man inte träffats på flera månader. Älskar att bli behandlad som en jävla hjälpreda. Men det är okej, jag behöver inte finnas i dennes ögon, för jag har tappat precis all respekt för denne och enligt mig känner vi inte ens varandra längre. Påminnelse till mig själv: glöm aldrig detta, var stark och bry dig inte om dem som inte bryr sig om det.

Likes

Comments

Hade kort dag i skolan idag, och har inte haft nå jobbiga lektioner direkt. Suttit och typ pysslat med knivar och pappskivor hela förmiddagen då jag jobbade med min modell för gymnasiearbetet. Sedan var det bara svenska efter lunch och så slutade jag!

Träffade en gammal kompis pappa på väg hem som jag satt och pratade med hela vägen hem ungefär, riktigt riktigt snäll människa.

Hur som helst, sitter med en kopp te och choklad framför One Tree Hill just nu och ska byta över till House så fort det slutar. Älskar House, han är hur skön som helst.

Likes

Comments

Idag har "jag" bytt däck på bilen, varit ut till IKEA med papo och ätit samt köpt garderobsinredning, ätit glass (älskar) och kollat på innebandy med Sara. En bra dag helt enkelt. Sitter nu och kollar på PSG-Marseille med en kastrull på magen. Orkade inte ta fram tallrik och annat trams så bestämde mig för att äta ur kastrullen, måste säga att maten nästan är godare på det här sättet 👌

Likes

Comments

Åkte och handlade vid 17-tiden tidigare idag och skulle bl.a. köpa fläskfilé till middag, men det fanns ingen fin (?!) så fick bli köttfärssås och pasta istället. Kontrast.. Hur som helst blev det faktiskt gott ändå, älskar att laga just köttfärssås för man kan ändra så mycket så det blir godare osv..

Hämtade upp Tobias vid sju, åkte och bytte bil hos pappa och åkte sedan till Skutskär för att kolla på innebandy. Var faktiskt en bra match, 16-4, och det var roligt att se ett annat lag än ggik som jag vanligtvis brukar se..

Nu har jag slängt in en blå tvätt i maskinen, för mina matchkläder var inte tvättade sen förra söndagen och jag fick panik haha. Hoppashoppas de hinner torka tills imorgon bara!

Likes

Comments

Slutade 12 idag, men stannade och käkade i skolan innan jag åkte hem. Kände att jag inte orkade ställa mig och laga mat hemma, hade nog inte hunnit heller för den delen. Skulle nämligen vara på Evidensia kl 14 med Katten för att kolla upp hans ena öra som krånglar.

Efter veterinärbesöket åkte jag till apoteket och hämtade ut medicin till mamma, tog sjukt lång tid.. Skulle ha handlat också, men orkade verkligen inte göra det där och då - så får göra det senare idag istället.

Likes

Comments

Dagens träning var så himla skön, det var bra fart och det är så jag vill att det ska vara. Blir så uttråkad och omotiverad när det går sakta!

Åkte iallafall hem fort som satan när den var slut, och sitter nu framför The Blacklist med Katten och 100 gram choklad. Imorgon är det fredag vilket betyder kort dag (!!) och såklart HELG.

Likes

Comments

Denna skoldag har gått rätt fort då både fysiken och matten gick bra och jag hann göra en del uppgifter! Jag är sån att när jag verkligen engagerar mig i det jag gör så gör jag det ordentligt och det blir oftast bra :). Kollade klart på en film på svenskan och påbörjade en skrivuppgift på historian där jag skriver om Voltaire!

Just nu står jag och lagar middag, är så sinnessjukt hungrig så jag vet inte vad! Ska bli så gott att äta. På tal om att äta så var jag och handlade igår och köpte med mig dessa hem. Så himla goda, älskar mörk choklad! Kostade mig bara 15kr totalt dessutom!

Likes

Comments