Header

hej..

nu har jag fullt upp med skolan så jag hinner inte blogga tyvärr.

nu ska jag sova så god natt.så ta hand om varandra i skolan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej.. jag har tänkt lite och jag ska börja om,förlåt för jag har inte varit aktiv på bloggen. Jag har haft mycket i skolan och mycket träning men jag ska försöka lägga upp ett inlägg om veckan.

Likes

Comments

hej..

Idag är det 1 advent så det betyder att jag ska lägga ut en bild och skriva nåt om julen. Jag tänkte lägga ut vad jag önskar mig i julklapp.

1 Mac book

2 inredning

3 present kort, lindex och bio

4 kläder

5 pengar


Likes

Comments

hej..

idag ska jag mys med familjen.och ska vi äta popcorn och kolla på nån mysig film. Det kommer inte så långt inlägg idag men imorgon kommer det ett längre. Vad ska ni göra i helgen? kommentera gärna. Nu är det kål svart ute. Jag vill att det ska komma snö nu, för då kan man åka pulka...

Likes

Comments

hej..

jag är jätte trött. för det har varit jobbiga lektioner idag. Nu vill jag bara sova men i morgon är det fredag så då får man äta fredags mys. och ska jag skriva här varje dag. nu ska jag kolla på film men imorgon kommer det ett längre inlägg. men nu är jag så trött. så god natt.. förresten.. Världens bästa pappa fyller år idag.. hipp, hipp, hurra !

Likes

Comments

Hej..

Jag är tillbaka. På söndag är det Advent, och jag tänkte att varje advent så skulle jag kunna lägga upp en bild och jag längtar så mycket till julen. Då får man fira med hela släkten och familjen men imorgon ska jag ha ett förhör på mina glossor. I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men på fredag ska jag rida och det ska bli jätte kul.

Likes

Comments

Hej..

Det här är mitt allra första inlägg. Jag har aldrig haft en blogg innan, det var min syrra @Fian som hjälpte mig att fixa bloggen. Jag tänkte att ni skulle få känna mig lite bättre genom att svara på 8 frågor:

1. Jag är 10 år gammal

2. jag har en katt som heter Morris

3. Jag har en Mamma, Pappa och en syrra (@Fian )

4. Jag går på ridning

5. Jag går på Gymnastik

6. Jag fyller år i December

7. Jag heter Olivia men kallas för Oly

8. Har ingen kamera just nu men lånar av min syrra.

Om ni vill veta något mer om mig skriv gärna i kommentarerna...

Likes

Comments