Her er en lille liste over mine favorit sange for tiden.


1. Who says -Selena Gomez

Jeg har lyttet meget til sangen "who says" som en lille reminder til mig selv, om at jeg er helt perfekt som jeg er, og at jeg behøver ikke at ligne en barbie dukke eller en model for at være god nok.
Jeg syntes at denne sang er mega god, særlig hvis man har svært ved at godkende sig selv som man er.

https://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0I

2. Justin - Fie Laursen

Jeg har fulgt Fie på youtube næsten lige siden hun startede, og da jeg hørte at hun udgav eg sang, tænkte jeg bare at jeg ville prøve at lytte til den engang for at høre hvad det var, men jeg blev helt fanget af sangen og den har været på replay næsten lige siden.

3. Despacito - Luis Fonsi og Daddy Yankee ft. Justin Bieber

Det er svært ikke at høre Despacito, da den bliver spillet i alle radiostationer dagen lang, ejj jeg elsker sangen og syntes at det er mega sjovt at den er spansk, fordi der er ikke mange der kan teksten og det er mega sjovt at høre når folk synger den.

https://www.youtube.com/watch?v=72UO0v5ESUo

4. Malibu - Miley Cyrus

Jeg elsker denne sang! Den er mega nem at lære og den er mega fangende, og så har jeg altid været en Miley fan, så det er super dejligt at hun endelig at kommet ud med en ny sang.

https://www.youtube.com/watch?v=8j9zMok6two


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jupp, jeg er droppet ud af skolen.

Jeg fik læseferie i Maj måned, og jeg brugte næsten alle dagene op til den første eksamen på at have det sjovt og hygge mig med vennerne, og så dagen inden min første mundlige eksamen, som var kemi, begyndte jeg at læse og gøre mig klar til eksamen, og alle ved at hvis man skal klare sig godt til en eksamen, så skal man gøre noget ved det og ikke begynde at læse dagen inden man skal op, men det var jeg lige glad med, først og fremmest fordi det ikke var en rigtig eksamen, men også fordi jeg ikke gad at gå i skole mere.

Jeg klarede mig selvfølgelig rigtigt dårligt i kemi eksamen og fik 02.

Så brugte jeg anden halvdel af min læseferie på at igen have det sjovt og hygge mig, og igen begyndte jeg at læse til min næste og sidste eksamen, som var geografi, dagen inden jeg skulle op, og igen gik det rigtig dårligt og jeg fik 00 og dumpede dermed. Jeg blev rigtig ked af det da jeg var den eneste der dumpede eksamen og jeg følte mig som eg mega dum blondine som ikke var god til noget.

Jeg besluttede mig for at droppe ud af skolen fordi jeg ikke syntes at den skole var min stærke side, fordi jeg har aldrig været særlig god til geografi, kemi, biologi o.s.v. og det de fag da var hovedfagene på den skole.

Nu da jeg har besluttet at droppe ud af gymnasiet må jeg have noget andet at gøre, fordi jeg kan ikke lave ingenting i resten af mit liv. Så jeg har søgt ind på en makeup og frisør linje i en teknisk skole i Tórshavn. Det er ikke sikkert at jeg kommer ind på skolen efter sommerferien, men så kommer jeg til at arbejde i 1 år og så tager jeg i skolen efter næste sommer.

Jeg er super spænt på at gå på makeup og frisør linjen, fordi jeg elsker at lege med makeup og jeg vil rigtig gerne lære at klippe, farve og style hår, så det glæder jeg mig mega meget til at komme til at gøre.

Jeg kommer selvfølgelig til at savne min gamle klasse, men jeg glæder mig også til at få nye venner.

xoxo

oluvabreidaskard

Likes

Comments

Jeg vågnede ca kl 9.00 i morges fordi det var meningen at mig og nogle af mine veninder skulle køre en tur til Torshavn og have en hyggelig dag der. Den plan gik dog i vasken da vi syntes at det var en dårlig ide at køre en hel time for at komme til Torshavn, og så ikke rigtig vide hvad vi skulle lave der.

Jeg orkede ikke at tænke på at jeg igen i dag ikke skulle have noget at lave, fordi jeg lå i sengen hele søndagen og så paradise hotel sæson 9.
Vi snakkede så nogle veninder sammen og blev enige om at vi skulle tage på en lille grill-tur sammen, og det gjorde vi så.
Vi mødtes alle i den butik hvor vi havde aftalt at købe den mad og det tilbehør som vi skulle bruge. Da vi havde købt alt som vi skulle bruge gik vi på jagt efter det perfekte sted at grille, og det fandt vid, meeeen alt gik dog ikke efter planen, da vi fik ikke grillerne til at virke...

Vi besluttede os så for at tage hjem til den ene af os og så lavede vi bare maden indenfor, vi fik også nogle lange snakke og nogle gode grin.
Selvom det ikke var lige den grill-tur jeg havde i tankerne da vi planlagde det, så syntes jeg stadig at den var mega god og hyggelig.

xoxo

oluvabreidaskard

Likes

Comments

Wow! jeg er næsten færdig med 1.g!

Det er allarede næsten 1 år siden jeg gik ud af 10. klasse, og det er ikke til at forstå hvor hurtigt tiden har gået.

1.g har været det bedste år i mit liv, selv om der er meget mere hjemmearbejde end der er i 10.klasse. Jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende, som jeg er blevet så glad for, og jeg syntes selv at jeg har åbnet mig mere op som person. I folkeskolen turde jeg ikke at sige et ord i timen, men så sent som i går var jeg sur på min lærer fordi jeg syntes at han var irriterende. Jeg tror at det kommer an på om man har er klasse hvor man trives i eller ikke. I min klasse har vi et stærkt sammenhold og alle trives godt, så jeg tror at det er derfor at vi allesammen tør at sige vores meninger og åbne os mere op for hver dag der går.

xoxo

oluvabreidaskard

Likes

Comments