​Nu har jag inte varit inne och skrivit på en bra stund. Varit så himla mycket plugg, denna anatomi och fysiologi... Haha! 

Sen i veckan som har varit nu så började jag inskola mig på HSB Omsorg, men kunde bara göra en dag denna vecka, för sen blev jag sjuk. Vaknade med världens huvudvärk, och gick som i en feberdvala. Så fick ringa ifrån jobbet då och igår, och sen vara hemma och kurera mig. Nu är jag pigg igen, så nu tutar och kör vi! 

Till helgen har jag 3 uppgifter att göra klart tills nästa vecka, så jag har det jag gör! 

Nu ska vi fortsätta föreläsningen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg för min del!
Ska bli så himla skönt att få vara hemma å bara mysa! Lär nog bli att jag kommer plugga, men jag har pluggat så mycket nu under veckan så tänkte försöka ha lite fritid. Idag på tåget hem så försökte jag plugga, men inget gick in i huvudet då, så la ifrån mig böckerna istället. Känns som att huvudet är ganska fullt just nu.
Imorse snöade det när jag gick till tåget,mysigt! 😍
I helgen har vi inga större planer, bara mysa ❤ vad ska ni göra under helgen?

Likes

Comments

Det börjar vara så himla kallt på morgnarna nu, så nu for vinterjackan på! Fryser ju nästan ihjäl annars! Eller ja, överdriva behöver jag ju inte göra, men man fryser ganska bra på morgonen utan vinterjacka. Nu ska det bara inhandlas ett par nya vinterskor då förra årets skor är för stor, haha! Att fötterna var så svällda förut visste jag inte, men nu är det världens glapp i skorna!

Idag fortsätter vi med anatomi och fysiologi, det står både nervsystemet och endokrinologi m. cellkommunikation på schemat idag. Och idag blev de kortdag, vilket är skönt!
Mycket som ska in i lilla huvudet, bara mata på med information! :)

Nu ska jag ta mig en clementin och vara social med min klasskompis, så får ni ha en bra dag allihopa! 😀

Likes

Comments

Vaknade ännu värre imorse än igår, tog ett tag innan jag fick fram rösten.. Men bara att pallra sig upp, göra sig i ordning och iväg till skolan. Har inte "råd" att missa föreläsningarna nu, så får pallra mig iväg i alla fall!
Idag ska vi läsa om celler och vävnad :)

Hoppas ni får en fin och frisk Tisdag! :D

Likes

Comments

Både Gabbe och Vincent är förkylda som attan, vilket även jag börjar bli. Hela natten har jag svalt en massa, haft ont i halsen, hostat en hel del. Får se hur detta artar sig. Hoppas det bryter ut snabbt så jag blir av med skiten!
Idag börjar en ny kurs, vilket ska bli intressant, men det lär väl låta annat om några dagar 😂 har inte tid att vara sjuk så får gå i alla fall!

Nu när jag kliver av tåget så ska jag iväg till St Olofs vårdcentral i Nacksta, eller vart de ligger. Ska iväg och ta PK-prov för waranet, då jag inte hinner hemma i Ånge idag. Men har fått med mig remisser och grejer, så inga problem! 👌
Hoppas ni får en fin måndag!

Och grattis till min underbara bror Danne som fyller 37 år idag!! Hoppas du får den bästa födelsedagen! ❤❤❤

Likes

Comments

​Men har fullt upp om dagarna! 

Nu i torsdags så gjorde vi tentan på första kursen, och jag hoppas att den blir godkänd! Går ju alltid att hoppas, är den inte godkänd så får jag göra om den, inte mer med det! 

Sen i lördags, det vill säga igår, så sprang jag och svärmor Broloppet, som är 6,1 km, och jag kom in på 51 minuter och 6 sekunder. Är faktiskt riktigt imponerad av mig själv. Ville in innan 55, men trodde aldrig jag skulle klara det. Förra året hade jag inte ens i tankarna att jag skulle jogga och springa, och det gör jag utan problem nu! Så himla skönt! I juni sprang/gick jag vårruset, och det är 5 km, och kom i mål på 52-53 minuter, och nu var det 6,1 km, och jag kom in tidigare än i somras. Nästa år siktar vi på mindre tid, ska bli intressant och se vad jag kommer klara det på då! 

Nu ska jag ta och lägga mig då det är skola imorgon! Imorgon börjar en ny kurs, Anatomi och Fysiologi, ska bli intressant, hört att det är en ganska "tung" kurs, eller ja, tentan i alla fall.. 

Hoppas ni får en bra måndag! <3 

Likes

Comments

Idag hade vi tenta på kursen som vi nu haft, och det kunde ju ha gått bättre. Men jag håller tummar och tår ändå och hoppas att jag klarar tentan. Gör jag inte de så är det inte hela världen :)
Nu under kvällen har vi bara haft mys här hemma, kollat film, ätit god mat och busat. Imorgon blir det skola igen, men då ska vi mest bara gå igenom vad vi gjorde på fältstudiedagen, och utvärdera kursen vi precis gått. Sen blir det helg, en pluggfri sådan! Så otroligt skönt!
På lördag blir det Broloppet i Sundsvall, ett lopp på 6,1 km, så det ska bli skoj! 👌

Hoppas ni får en fin helg! 😍

Likes

Comments

Nu är man på väg till Sundsvall och kära vännerna Hagge och Annsofie! De är så snälla, får sova över hos dem tills imorgon. Imorgon ska jag nämligen på sjukhuset och ha en fältstudiedag :) ska bli så roligt och spännande! Ser verkligen fram emot det!
Hade jag åkt hemifrån imorgon så hade jag fått gått upp galet tidigt! 😂 Nu får jag sova nån timme till i alla fall,och inte betala lika mycket pengar som jag annars hade fått gjort!
Ikväll blir det nog bara mys och surr! 😁

Hoppas ni får en bra söndagskväll!

Likes

Comments

Det har blivit mycket träning på sista tiden, men det är för att jag gillar det! Man mår så mycket bättre efteråt, och sen är det skönt att röra på sig!
Nu har vi tränat ordentligt i två veckor. Märkte det idag på löprundan, vi intervaller i lyktstolpar, och i början orkade jag bara springa en och gå en, och så höll på på så. Idag sprang vi tre och gick två. Man märker att man orkar mer och mer under tiden.
Nu på gymmet så ska vi ta lite armar :)

Skolan går bra, haft en examination i måndags på etik, den känns de som att jag får göra om, men men! Sen hade vi ett seminarium i onsdags i lagstiftning :)
Nästa torsdag är det dags för tenta, något nervös inför den 😂 men bara å plugga!

Likes

Comments

​Dagen började med att kliva upp och göra frukost till oss 3. 

Sen gick Gabbe iväg med Vincent på dagis, medans jag väntade en liten stund innan jag gick iväg till Saqqara och mötte upp svärmor. 

Idag intervallade vi 6,3 km på 57 minuter, och under timmen var vårat mål. Då Broloppet som vi ska springa, så har vi satt en timme på att klara oss. Så det gör vi om vi fortsätter som vi gjorde idag. Sen så efter att vi var klar med det så gick vi iväg till gymmet, och tog vårat första pass. Men idag var det mest att prova maskinerna och så. Så man är ganska mör i kroppen nu, haha! 

Sen så gick jag hem och duschade innan jag smet iväg och hälsade på jobbet, sen hämtade jag Vincent. Så nu är vi här, och inte gör så mycket! Ikväll ska jag sätta mig ordentligt med skolarbetet. Har en vetenskaplig originalartikel att leta upp, sen så ska jag ordna inför de 2 seminariumerna som vi har till veckan. Men det ska gå bra, det är så jag får se de! 

Nu ska vi snart göra lite middag, så vi hörs! Hoppas ni har haft en bra och fin dag! 

Likes

Comments