Jag har som sagt startat en ny blogg, där mitt rätta namn står. Har inte haft tid eller ork att byta förrän nu, då man har mer tid till annat, och inte behöver tänka på precis allt samtidigt.

Här hittar ni adressen till min nya blogg, så följ mig gärna vidare på den mina kära följare!

nouw.com/sarahlindbom

Den andra bloggen kommer vara precis som denna, en blogg där jag kan skriva lite om vad som händer om dagarna med mera.

Puss på er! 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags gjorde jag sista tentan, och idag blir det mina sista timmar inom jobbet innan vår lilla tös är beräknad att komma, och en stund efter.

Nu tar jag mammaledigt, så det ska bli himla skönt att få ladda upp inför förlossningen, göra klart det sista i lugn och ro, och bara koppla av!

Några större planer under sommaren har vi inte direkt, men det blir superbra ändå! Vi blir en familjemedlem rikare!


Hoppas ni har en bra fortsatt kväll!


Likes

Comments

Idag är det fredag, och terminens sista tenta är på gång. Himla skönt att slippa plugga nu på ett tag!

Tentan börjar 14, så ska åka ner vid 11:30, så man hittar parkering i tid och hinner äta lite innan.

Under dessa senaste dagarna så har Vincent varit en helt annan person. Vet inte vad det har varit. Han har inte lyssnat alls, bråkat emot, skrikit, slåss, nonchalerat, varit hyper här hemma m.m. Och självklart under dessa dagar så har inte orken funnits, så det har varit två tuffa dagar, haha! Idag verkar det dock vara bättre! Det kanske är någon fas eller utvecklingssteg av något slag, bara att stå ut.

Under helgen blir det jobb på lördag 15-20, och söndag 13-16. Sen tar jag nog ut föräldraledigt fram tills lillasyster är beräknad. Sen får vi se hur det blir till hösten. Jag gjorde en anatomitenta nu (för 4:e ggn), och klarade jag inte den så får jag vänta ett halvår med att fortsätta plugga i sjuksköterskeprogrammet (och att plugga upp anatomin innan de såklart). Och i så fall tar jag föräldraledigt under hösten och börjar till våren igen, annars börjar jag plugga igen och är hemma så mycket jag kan.

Nu ser vi framemot att det är helg, trots några jobbtimmar för mig, men det gör absolut inget, tycker om jobbet <3

Hoppas ni får en underbar helg!

Likes

Comments

Idag hade vi opponentskap och respondentskap, och det gick bra faktiskt. Hade kunnat gått bättre med facit i efterhand, att man kanske kunde haft lite mer innehåll m.m. Men jag känner mig ändå nöjd över dagen, och det var läraren också. Så glad Idag!
Efter skolan for jag till Nacksta för att möta upp resten av gänget som var i stan. Sen för vi vidare till Birsta och åt, och handlade lite, innan vi for hem igen.
Imorgon blir det å lämna Vincent på dagis, sen gå iväg till Bibblan och göra det sista på uppsatsen, lite ändringar från Idag, så vi kan skicka in den och få den betygsatt.

Nu blir det lite kvällsfika med min kära familj 💕

Likes

Comments

Grattis på morsdag finaste mamma!
Att det redan gått 14 år sedan du gick bort, så känns det fortfarande som att det var alldeles nyss.
Jag vet att du alltid finns hos mig och med mig, men ibland tar saknaden överhand.
Det hade varit så roligt om du hade varit med oss, och fått träffa dina barnbarn, och se de växa upp!
Jag älskar och saknar dig finaste mamma! ❤❤❤

Likes

Comments

Då har man avverkat två arbetspass. Första blev mellan 17:30-21:00 Och det andra 21:00-07:00. Så lagomt mör i skallen man är nu. Ska blir så himla skönt att få sova! Hoppas dock att Vincent inte har bestämt sig för att möblera om halva lägenheten medans jag sover. Har inga öronproppar längre, då de for i  soporna vid senaste flytten.
Tösen i magen har levt om hela natten, verkar lurt att det blir en nattbebis 😂

Nä, godnatt på er! I alla fall för min del. I morgon blir det jobb igen, 11-20 😊 sen en delad tur på lördag. Mycket jobb denna veckan! 👍👌

Likes

Comments

Idag är det dags för lite mer Jobb!
Morgonen var dock lite jobbig idag, då Vincent vaknade 03:55 och ville inte somna om på en gång 😂 det tog en stund innan han somnade om, men man sov själv inte bra. Svettades, låg å snurrade m.m. Men Men, så är det ibland.
På morgonen har jag varit på Ica och handlat lite, sen gått förbi kommunhuset och kolla om mina papper var klara för föräldrapenning, så att jag kan skicka in dem. Men inga papper där, så fick ringa till dem, så idag fixar de dem och sen får jag hämta de imorgon. 
Sen i eftermiddag ska jag och Vincent iväg till Jossan och fira henne, då hon fyllde år igår.  Men då kunde jag inte komma eftersom jag jobbade 13-21.
Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

I fredags var det kulturnatt här i Ånge, och då kom Smultron och Sång för barnen och sjöng. och Vincent hade jätteroligt, stod och dansade jättemycket till dem! Charmören våran! Efter det gick vi till parken en stund så han fick leka lite, och efter en stund så gick vi ner till byn igen, då Mojje kom upp på scenen och sjöng lite. Efter det gick vi hem och myste på hemma innan jag åkte ner till stan, då jag hade en tenta på lördagen.

Likes

Comments

Denna vecka är det hemmavecka ifrån skolan, och det är faktiskt riktigt skönt! Så mycket det har varit nu i slutet med uppsatsen, att åka ner och jobba med det, visserligen var det eget val att åka ner, men annars hade det inte blivit gjort om jag hade varit hemma. Det går inte med våran älskade virvelvind, hinner kanske läsa några minuter innan han ställer till med något bus!

Så denna vecka blir det hemmavecka, ska granska en uppsats tills nästa tisdag, då vi ska ha examinationseminarium, i opponering. Ska bli spännande, första gången jag opponerar. Sen har vi en tenta nästa fredag, sen är det "sommarlov". I alla fall för min del, då jag tar ut föräldraledigt veckan efter skolan slutar, fram till bebis kommer.

Idag blir det även jobb, mellan 13-21, så det ska bli skoj! Blir även på onsdag kväll, en liten kort tur mellan 17:30-21:00. Kanske trillar in mer jobb under veckan, vilket vi får hoppas!

Hoppas ni får en bra dag! 💗

Likes

Comments

För nu är vi redan i v31!
Än har jag inte hunnit börja förbereda för en till bebis, alltså tvättat något eller packat eller så. Men det kanske är dags snart, man vet ju inte om liten kikar ut lite tidigare eller så. Så lika bra att börja förbereda sig lite. Har hunnit plocka fram kläder och sängkläder och så, fixat skruvar till spjälsängen som saknades förut, ordnat nu barnvagn, köpt skötbord och lite små grejer.
Dock börjar jag bli nervös, då man både läst och hört att det går fortare med andra. Är mest nervös att vi inte hinner in, så lär nog åka in så fort vi känner av någonting 😂

Men vi längtar som en tok, alla tre här hemma, för att få träffa våran nya familjemedlem ❤❤❤

9 veckor kvar ❤

Likes

Comments