View tracker

Idag har vi ett seminarium, där vi i olika grupper har fått olika sjukdomar att arbeta med, och nu är det dags att redovisa det! Vi fick en tarmbakterie, och jag är faktiskt inte speciellt nervös över att prata inför andra riktigt än. Men de kommer nog, haha! 😂 annars brukar jag vara så nervös så jag nästan skakar, men känner mig rätt lugn ändå.  Men det ska gå bra det här!
Ska dock bli intressant å höra om de andra grupperna, och lära sig mer om dem, man har liksom bara fokuserat på denna sjukdom just nu.
Idag när jag kommer hem så ska jag iväg på gymmet och ha lite avslappning med svärmor, innan jag ska hem och lämna väska och iväg till blomsteraffären och beställa blommor till fasters begravning, som är nästa vecka på fredag. Annars har jag inte nå större planer för idag!
Hoppas ni får en fin dag! 🌟💕

Likes

Comments

Idag är det en till omexamination, fast denna gång inom psykologi, då jag var sjuk förra gången. Så får hoppas den går bra, satt och fixade till de sista i morse innan jag for iväg med tåget. Klockan blev dock sent innan jag somnade, då vincent vaknade vid halv tolv och ville inte somna om i första taget. Och vaknade tidigt.. Så är ganska trött idag, men så fort vi närmar oss klockan 13:15 så vaknar jag nog till av nervositet. Ska nog sitta och läsa på inför examinationen och äta lite, så man inte dör av hunger där inne, haha! :) Ska bara leta fram en micro här i närheten där jag är. Jag säger då de, innan man lärt sig å hitta i denna skola.. haha! 😂

Likes

Comments

Inget kunde förstöra min dag igår!
Åkte iväg på morgonen då jag hade en omexamination på ett moment, och jag kunde inte svara fullt ut på förra gången. Så igår gjorde jag om den, och klarade den utan problem! Var till och med inte lika nervös som jag brukar vara vid muntliga examinationer :)
Sen när jag kommer hem så skrev klasskamrater i gruppen på Facebook att tentaresultatet ifrån läkemedelsberäkningen hade kommit upp. Så jag gick in och tittade, och det står ett G på den! Så sjukt! Blev så glad att jag hoppade upp ifrån matbordet och tjoade 😀 trodde jag skulle kugga den då man bara fick ha 2 fel, men jag måste ha klarat den precis! Så himla glad!!
Idag har vi gjort HLR på skolan, vilket var roligt, och en bra repetition. Man vet aldrig om det skulle behövas användas någon gång, när man minst anar det kanske.

Men vi får höras för idag! Och så hoppas jag att ni får en fortsatt bra dag! 😀🌟

Likes

Comments

Då var jag hemma igen, efter stan och omtenta. Denna tenta tyckte jag var svårare än första tentan, så får se hur denna går, haha!

Annars så gjorde vi inte så mycket igår, satt och surrade en massa, Zoofie fick en kompis på besök, så vi surrade ännu mer, sen försvann de ut i kylan och jag gick å la mig. Visserligen åt vi oxå däremellan allt surr.

Nu är jag hemma igen, och grabbarna ligger och tar sig en powernap, ska väcka dem om en stund, vet ju inte hur länge de sovit.

Hoppas ni får en bra helg! ❤

Likes

Comments

Just nu sitter jag mätt som attan efter maten, ugnstekt falukorv och potatismos, mumma! Vincent fick nog lite extra energi av det, för shit vad han kutar runt här hemma.

Ska som sagt snart ner till Sundsvall, då jag ska sova över hos en kompis, eftersom jag har en omtenta imorgon. Känner mig inte alls redo för den direkt, men det får gå som den går. Denna anatomi och fysiologi.. Blandar lätt ihop en del saker, vilket inte är det bästa, haha!

Veckan har varit ganska lugn här hemma, har legat och hostat sen nyår, en slemhosta som inte vill ge med sig. Rosslar som attan då jag andas och när jag försöker sova, men när jag väl hostar så kommer inget upp, haha! Så himla frustrerande!

Snart börjar man även termin 2 på SSK-utbildningen, det går framåt! Ska testa en annan studieteknik än den jag haft under första terminen, så får se om det går lite bättre då att få in sakerna i skallen. Är ingen morgonmänniska direkt..

Nu ska jag bara glo runt på nätet, fördriva tiden lite grann, kanske spela lite på spelet jag fick till julklapp,. Planet Coaster! Har alltid varit ett stort fan av Roller Coaster Tycoon, och även The Sims. Så spelar jag några spel på datorn så brukar de oftast bli de spelen!

Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

View tracker

Och där knackade nog förkylningen på hos mig oxå. Gabbe och Vincent har varit sjuk nu i några dagar, och inatt har jag bara legat och hostat, och känns att det är något på gång i halsen idag. Men jag väntade mig att bli förkyld, för det brukar jag åka på.. Jaja, bara stå ut!

Var nere på gymmet nu en sväng, gick lite grann, styrketränade lite och sen slappnade av.

Idag har vi inga större planer, ska väl plugga en stund sen hade jag tänkt. Funderar på att ta nåt till mellis, och även killarna. Just nu ligger de och tar en powernap.

Hoppas ni får en bra dag, och att ni håller er friska!

Likes

Comments

Eller ja, med Vincent i alla fall. Gabbe och hans bror är och spelar något spel som verkar ta en del tid, men bara kul för dem, då får jag även lite ensamtid med sonen!

Annars har vi inte gjort så mycket idag, småstädat lite, kollat på tv och sånt. Ska strax hoppa in i duschen och sen sätta mig och vika lite tvätt. Har suttit och pluggat en stund, men fick inte fram mer ord idag, så nya tag imorgon!

Igår kom svägerskan och broder och hälsade på, även Lovisa. De var och lämnade lite julklappar till Vincent, som han blev glad för!

Nu ska jag ta och duscha, så hörs vi sen! Hade gott!

Likes

Comments

Och de två sista bilderna, de godsakerna kom grannen över med ❤❤ Vi har seriöst världens bästa granne ❤❤❤

Likes

Comments

Vi hade en jättemysig julafton här hemma! Dagen började med att Vincent fick öppna sitt paket som tomten hade varit och lämnat i strumpan under natten, och Vincent blev jätteglad!

Sen så fixade vi i ordning de sista, dammsög och plockade i ordning lite innan besöken skulle komma.

VId 14:00 så dök besöken upp, Jeanette och Bosse, och Kvik. Strax därefter kom Johan, Jenny och pojkarna, så vi bytte lite julklappar och surrade.
Efter det så kollade vi på Kalles, obligatoriskt varje jul, haha! När Robin Hood började gav jag upp och började hjälpa till med julmaten, och sen när vi var klar med det så åt vi. Så gott med julmat! Men det blev bra mycket över, så vi vet ju vad vi äter närmsta dagarna.. Haha, inte för att det gör nåt för oss, vi tycker om julmat!

Efter det så vilade vi magarna lite innan vi öppnade julklapparna.

Jag fick 2 målarböcker av Johan och Jenny, så nu ska det målas! Sen fick jag en Metroid - "gubbe", en prudnadsgrej typ, och jag älskar Metroid, så det var kul! Och sen fick jag senaste boken i Harry Potter serien, det fördömda barnet tror jag den hette. Så den ska man ta och läsa, i varvning med skolböckerna.

Kvällen gjorde vi inte så mycket, vi varvade ner i soffan framför tv:n och bara var, en lyckad julafton må jag säga!

Hoppas ni hade en bra julafton! 💗

Bilder kommer i ett senare inlägg, då de ligger på mobilen 😄

Likes

Comments

Som rubriken lyder, så vill jag önska familj och vänner en riktigt god jul! Hoppas ni får en fin dag!
Våran dag spenderar vi hemma med besök av gabbes bror och tjej en sväng, sen kommer även svärmor och svärfar, så det blir en mysig dag!

God jul! ❤❤❤

Likes

Comments