Idag känns det som att det är en fullspäckad dag.

Under dagen så ska jag börja städa ur gamla lägenheten, plugga till tentan imorgon, skriva på den individuella uppgiften så den blir klar snart, ska vara klar senast nästa måndag, så några dagar har jag på mig.
Men både på lördag och måndag har jag tentor, så måste plugga inför dem också.

Senare idag så ska jag iväg och träffa min handledare som jag ska ha på praktiken, så vi lär känna varandra lite, och prata schema och såna praktiska saker. Ska bli roligt att få komma ut på praktik! 

Sen hämta Vincent på dagis, men misstänker att det blir Gabbe som gör det idag då jag inte vet hur länge mötet håller på. Sen under kvällen blir det att plugga så mycket jag kan inför imorgon.

Annars så har dagen inte så mycket att bjuda på idag tror jag.

Vad ska ni göra idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag hade vi praktiskt prov, och vi skulle ha antigen i kateter eller injektion. Vad man fick göra prov på visste man inte förrän det var dags!
Så mitt prov blev i kateter, och den fick jag sätta på en kvinna, i en docka såklart. Glömde några grejer, men förklarade vad jag hade glömt och vad jag skulle göra så gick det bra ändå. Så i slutet så säger hon att det gick bra, så då kunde jag andas ut när jag hörde att jag fick godkänt!
Så nu kan man koppla av på tåget hem, sen blir det att hämta Vincent på dagis då jag kommer hem, sen gå hem och bara vara en stund. I veckan som kommer så ska jag städa ur lägenheten hemma, den gamla, sen har jag tenta på torsdag och lördag. Har även en individuell uppgift som jag ska göra klart också! Sen börjar praktiken nästa vecka, vilket ska bli intressant och roligt!

Hoppas ni får en fin och härlig dag som jag tänkt att ha!

Likes

Comments

Idag har det varit fullt ös från start. Dagen började med att Vincent vaknade vid 7:00 imorse, så det var bara å kliva upp. Åt lite go-frukost, värmde små baguetter så de blev varma och knapriga, hade även ost och skinka på, och sen multivitamindryck på det, mums! Sen gick Gabbe över till gamla lägenheten och packade i ordning de sista sakerna innan flytthjälpen anlände.
Pappa kom hit vid 10:30 och plockade upp mig. For på apoteket och köpte nässpray till Vincent då han vaknade upp tokförkyld under natten. Så hoppas han får sova lite bättre inatt! Var även på systemet på ett ärende.

Sen började vi flytta de sista sakerna, så vi tömde lägenheten ganska bra idag. Ett par gardiner är kvar, och några teckningar som Vincent gjort. Även smutstvätten, haha! Men den hinner tas med, kan nog ta det imorgon.

Sen är det bara källaren kvar, så skönt att snart fått över allt. Jobbigt när man bor på två ställen, och inte fått över allt.

For tillbaka med släpvagnen också, hämtade även en "säcka-kärra", vet inte vad de heter annars, haha! Sen for jag hem igen, och hämtade tvätten som vi tvättat i gamla lägenheten.

Nu på kvällen så har vi bara vilat och myst framför tv:n.

Får se om jag får gå och väcka Gabbe, då han lagt Vincent för natten, hörde att han snarkade till förut.

Hoppas ni har haft en fin dag!

Likes

Comments

Igår hade vi flyttdag, det vill säga att vi har flyttat igen! Så igår var de bära en massa saker, helt färdig nu efter de saker jag kunde ta. Vi fick hjälp av vår snälla granne Andreas att ta alla tyngre saker, så han och Gabbe bar de tyngsta prylarna medans jag tog de lättare. Såg ut som kaos här ett tag då vi hade lastat in allt i lägenheten, men vi fick i ordning ganska snabbt. Nu är det mest plocka i ordning där allt ska vara och sånt som är kvar. Ska även byta rum sen, då vi lastade in allt i vårat sovrum, så då ställde vi in sängen i Vincents rum så länge 🙂

Bjuder även på en bild sen igår kväll, då man var sugen på glass men inte hade skålar att äta ur, då fick kaffekopparna duga som skålar 👍
Nu ska vi snart dra igång med de sista sakerna, får lite mer hjälp idag, men inte så mycket kvar. Källaren är kvar och lite saker ifrån Vincents rum, och även köket 🙂

Likes

Comments

Idag hade vi en kort skoldag, där vi fick reda på lite information och praktiska saker att veta inför kommande praktiken! Det ska bli roligt, att få komma ut och göra lite saker, och få använda sig av sina kunskaper!

Sen när jag kom hem så hjälpte vi till att flyttstäda, så har skurat så fingrarna är som russin, haha! Vincent fick vara inne hos grannen så länge, annars hade man inte fått gjort, och Vincent hade haft så himla tråkigt!

Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta för tillfället, haha!

Hoppas ni har haft en fin dag! <3

Likes

Comments

Den känslan man får då man känner sin bebis buffa till för "första" gången, har känt förut nån enstaka gång, men varit osäker på om det var bebis jag kände eller inte. Fick även se en liten buff då jag låg och kollade på magen. Inte mycket visserligen, men stort för mig! <3

Idag har vi snurrat runt halva byn, haha! Träffade Johan och Jenny på Knutstation, och åt samtidigt, då jag blev så otroligt sugen på sallad därifrån. Så vi delade på en sallad alla i familjen. Sen gick vi på Coop och köpte en dricka, träffade flera vänner, sen gick vi ner till Erikshjälpen en sväng, men det var inget som var intressant för oss där idag. Sen har vi varit till Hallsta och slängt massa skräp, det blev två vändor. Blir förvånad hur mycket man egentligen sparar på, man tycker att man rensar hur mycket som helst, men i nästa rensning är det lika mycket som försvinner.

Hoppas ni har haft en fin tisdag! Imorgon blir det dagis för Vincent, och vi ska hjälpa Johan och Jenny att flytta!

Likes

Comments

Är nu hemma igen efter skolan, och idag hade vi ett examinationseminarium, och på detta seminarium så diskuterade vi olika etiker, och vi i våran grupp hade konsekvensetik. Sen presenterade vi även resultatet av två artiklar som vi hittat. Själva seminariumet gick faktiskt bra, var inte så nervös som jag brukar vara, inför att prata för andra, så jag börjar undra om mitt "pratande" inför andra börjar släppa lite. Det hade varit skönt i så fall, eftersom det har varit en jättejobbig sak hittills.
Efter seminariumet så fick reda på betyget på en gång, och vi fick godkänt. Det tror jag alla fick. En härlig dag i skolan!
Nu är det inget förrän nästa torsdag. Jo, ska på ktc på måndag och öva kateter och injektion inför praktiska provet som är den 20:e :)

Idag har vi vavverkat 50 % av graviditeten, och tycker att tiden kan gå lite fortare, så man får träffa vår bebis 😍😍😍
Tror även att jag börjar känna bebis lite smått. Om jag sitter "trångt" med magen kan jag känna något ibland. Annars blir det lite som sprattel och "bufflande" ibland. Lite som när gaser vill förbi i tarmarna 😂
Nu ikväll ska jag bara mysa med familjen och umgås, kanske se på film tillsammans eller så 😍

Hoppas ni får en lika härlig torsdag som jag haft och kommer fortsätta ha! ❤

Likes

Comments

Just nu har jag suttit och pluggat inför anatomitentan vi har snart (omtenta för mig), och är helt färdig nu. Märks att man inte har läst detta på några veckor, haha!

Igår fick jag även reda på att jag äntligen klarade första tentan som vi hade, på tredje försöket. Så surt varje gång då det bara varit några poäng ifrån att klara den. Men nu så äntligen! Så himla skönt!

Idag har vi varit nere i stan och drömt oss bort, bästa med det är ju att det är gratis, att drömma alltså! Haft en mysig dag faktiskt!

Nu ska jag umgås lite med mannen min, innan jag ska lägga mig, trött som attan. Imorgon blir det dagis för Vincent, medans jag blir hemma och pluggar, och sen även tar en sväng på gymmet, det var länge sen nu.

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som vi har haft! Puss å kram!

Likes

Comments

Är nu på väg till skolan för att ha en träff med våran grupp, för att gå igenom lite saker inför examinationseminariumet på torsdag. Gå igenom om att det ser bra ut och vem ska säga vad 🙂 sen blir det hem, är så galet trött idag, så vet knappt vad jag heter! Ett under att jag hållit mig vaken på tåget ner till stan. Visserligen har jag en liten bit kvar.
När jag kommer hem så blir det och hämta pojken ifrån dagis, sen hem och plugga 🙂

Bjuder på en bild ifrån helgen, från då jag jobbade.

Likes

Comments

Då var två jobbpass gjorda, och det var roligt att få komma tillbaka till gamla arbetskamrater! Dagarna gick fort, så hoppas att man blir inringd flera gånger! Kändes att man inte hade varit där på ett tag, men efter några minuter så var man i gängorna igen.

Ikväll blir det bara hemmamys, inget speciellt står på agendan för kvällen. Imorgon är det skolan en sväng.

Hoppas ni har haft en fin helg!

Likes

Comments