HeaderHar dukat och donat till ett event för 1200personer idag med klassen. Vi höll väl på i ungefär 6h så jag är helt slut. Har börjat få ont i halsen också så ikväll tar jag det lugnt med en film och godis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi haft ölprovning i kursen Drycker och ansvarsfull alkoholservering. Lite trevligt med andra saker på lektionerna.
Slutade sent idag så ska äta nu och sen åka och träna med Olivia lite senare, gött!

Likes

Comments

Ett måste i min värld att ha en chokladkalender, annars känns det inte som jul+ att man får en anledning att äta choklad på morgonen..inte för att jag behöver ha det egentligen, men iallafall.


Likes

Comments

Dagen igår på rugbyn var väldigt lyckad! Det var väldigt mäktigt och alla som deltog var jätteduktiga, verkligen! Ikväll jobbar jag natt, vilket inte är lika skoj men det är bara att bita ihop..

Likes

CommentsVar på gymmet redan vid klockan 8 idag, kan inte ens fatta det eftersom jag kunde sovit istället, pluspoäng där tycker jag faktiskt. Nu åker jag in till skolan för att äta tårta och sen kolla rugbyn!! En perfekt torsdag eller vad??

Likes

Comments

Myser just nu med min icke mysiga vovve som jag för övrigt har saknat väldigt mycket. Handbollen igår gick helt okej, får blir ett par träningar till så jag kommer in i det och sen får jag se om jag vill fortsätta eller inte. Åkte till gymmet direkt efter skolan vilket var skönt så man kan ta det lugnt på kvällen, händer väl inte sådär allt för ofta. 

Puss och godnatt!

Likes

Comments

Nu har vi glidit in på rugbyvecka så på torsdag smäller det. Det kommer nog bli skoj och förhoppningsvis vinst till Stagg och Jenny! Blir dock ingen utgång efter eftersom jag dels inte har lust och för att jag ska jobba natt på fredag. Imorgon ska jag iallafall (förhoppningsivis) träna handboll. Jag har fått ett sug efter det igen och imorgon ska jag träna igen för första gången på några år, är hur nervös som helst haha!

Nu ska jag äta lite innan jag beger mig till gymmet, puss!

Likes

CommentsKom precis hem från gymmet med Olivia, vi körde axlar och sen blev det lite cirkelträning, ja lite blandat. Olivia som dessutom nyss opererat foten, så jävla envis människa som ändå ska träna!

Likes

Comments

Åker en sväng in till Kalmar för att inhandla lite saker. Vädret ute klagar jag inte på, minns inte jag såg solen sist, haha!

Likes

CommentsSitter hos mig med Emelie och bara pratar och äter lite chips. Lugn fredagskväll, vilket behövs!

Likes

Comments