Ă…Ă„h, jag bara vĂ€ntar pĂ„ att klockan ska bli 19.00!! & nej det Ă€r inget speciellt som hĂ€nder dĂ„ utan dĂ„ börjar en ny serie som heter Unga mammor pĂ„ Viafree, ska bli kul att se det hahaha.. Okej, detta lĂ€r bli det töntigaste inlĂ€gget jag nĂ„gonsin kommer ha skrivit hahah:( Aja, har inte sĂ„ mycket förslag pĂ„ vad jag ska skriva.. Har ni nĂ„gra förslag? Finns det nĂ„got ni vill att jag ska skriva om? IsĂ„fall fĂ„r ni jĂ€tte gĂ€rna kommentera det! ♡

Likes

Comments

det blev lite Àndrade planer, kalas blev instÀllt & skulle vara pÄ Söndag (idag) istÀllet sÄ i lördags (igÄr) var vi & kollade pÄ Sean Banan med alla barn hahahah, inte nÄgot jag tyckte var speciellt kul men följde med bara för att liksom hahah :)

Likes

Comments

Jag har aldrig gjort ett sÄnt hÀr inlÀgg dÀr jag berÀttar om mig sjÀlv eller svarar pÄ frÄgor om mig sjÀlv sÄ jag tÀnkte att jag kunde svara pÄ nÄgra frÄgor som jag bara sÄg pÄ nÀtet, haha.

Hur gammal Àr du? 15 men blir 16 pÄ mÄndag

Hur lÄng Àr du? Runt 1.60cm

NĂ€r fyller du Ă„r? 30 januari

Vad köpte du senast? Ett par jeans

Vad ska du göra idag? Jag ska pÄ kalas

Favoritgodis? Choklad

Detta var nÄgra fÄ frÄgor bara, jag kommer svara pÄ flera frÄgor mÄste bara hitta nÄgra "bra" först haha ;)

Likes

Comments

hahah, ja detta med att blogga gick ju lite sÄdÀr kanske.. Vet att jag bara skulle ge det en sista chans men antar att man aldrig ska ge upp nÄgot som man faktiskt tycker Àr kul, sÄ jag ska försöka fÄ igÄng min blogg nu 2017!! hoppas sÄklart pÄ det bÀsta vilket nog alla gör, haha

Likes

Comments

Hej! Jag Àr inte bra pÄ att skriva blogginlÀgg, inte bra alls faktiskt pÄgrund av att jag nÀstan aldrig har nÄgot att skriva om sÄ jag brukar bara skriva nÄgot, men jag tÀnkte iallafall ge detta med blogga en sista chans, om det inte kommer gÄ bra sÄ kommer jag faktiskt ge upp. Jag vet egentligen inte riktigt vad min blogg kommer handla om, antagligen om lite allt möjligt! Jag tycker verkligen att ni ska följa min blogg & se hur detta kommer gÄ, haha!

Likes

Comments