Eftersom detta är en nystartad blogg, med nya läsare tänkte jag ge er chansen att lära känna mig.

1. Bor i Östergötland men drömmen är att flytta till Norrland.

2. Simon är mitt första riktiga förhållande, vi har varit tillsammans i fem år nu.

3. Jag åker hellre på en skidresa än solsemester.

4. Första gången jag åkte skidor fick jag hjärnskakning och fick åka till sjukhus, efter det har jag bara åkt 2 gånger men åker väldigt bra.

5. Jag har bestämt killnamn och Simon tjejnamnet på våra framtida barn.

6. I skolan hade jag högsta betyg i idrott.

7. Är allergisk mot skal, potatis, äpple, päron, banan osv.

8. Jag har läst fifthy shades of grey böckerna 4 gånger och första gången läste jag ut dom på 2 dagar.

9. Är nog sämst i hela Sverige på att sjunga.

10. Jag kan inte kolla folk i ögonen som jag pratar med.

Pilsner

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: snack

Likes

Comments

I samarbete med JFR har jag en rabattkod till er. "TJA15" ger er 15& rabatt på allt förutom REA & jackor. Denna härliga tracksuit är därifrån.

Likes

Comments

Hej goingar. I somras köpte jag och min sambo vårt första hus. Ett radhus på cirkus 100 kvadratmeter. Vi (läs jag) renoverade ganska mycket efter att vi flyttat in men inga stora projekt. Vi har planerat att bygga övervåning, renovera kök och badrum nästa år.

Detta var det bästa som hände oss 2017, att få ett eget boende som man faktiskt äger. Att man får renovera hur man vill. Det är så himla stort, och jag fattar det fortfarande inte när jag tänker på att man faktiskt är husägare.

En del bilder är från mäklaren, så som det såg ut innan vi visste att vi fick det. Ganska mycket skillnad, men det är svårt att få det på bild.

Nu är en del av bilderna precis tagna efter renovering så det har tillkommit lite mer inredning osv. Men ville visa er vad lite färg på väggarna och nya golv kan göra. Och såklart, nya möbler ;)

Pilsner

Likes

Comments

Hur skön ser inte denna outfit ut? Hela outfiten är från junkyard och jag ger den verkligen 10/10, kan vara för att jag är besatt av adidas hehe

Pilsner

  • Filed under: outfit

Likes

Comments

Det hände. Jag blev med blogg. Det känns både nostalgiskt och nervöst. Jag känner rent spontant att min instagram är det jag brinner för. Men jag gjorde en omröstning på min instastory där det överlägset var folk som ville att jag skulle starta upp en blogg, vilket är så kul att se. Och dom som svarade nej, synd för ni kommer aldrig blir av med mig.

Jag är fortfarande lite förvirrad eftersom det var ett tag sen jag höll på med blogg, så be patient. Det kommer bli bättre. Jag har ju trots allt ett jobb utanför sociala medier som jag (tyvärr hehe) måste gå till. Drömmen vore ju att arbeta med sociala medier 100%.


Nog om det. Som jag skrev, jag återkommer när jag är lite mer haj på detta.

Pilsner


Och hörni, döm inte att jag står med en cider och posar som jag vore 14... jag levde life i Grekland

  • Filed under: snack

Likes

Comments

Instagram@tjanatalie_