Sista helgen innan lovet var slut så var jag uppe i Skellefteå. Jag for upp till Skellefteå den 4/1 för att umgås med pojkvännen och familj i deras stuga i Boviken en liten bit utan för Skellefteå. På torsdagen när jag kom dit så hände det inte så mycket utan jag packade upp och sen fikade. Efter vi hade fikat så gick jag, Ludvig och Gustav ut och kollade på isen på havet. Det blev också på kvällen en titt på junior VM och dom tog hem seger. Vi gick sedan och la oss. 

Fredagen var lugn på morgonen. Jag och Gustav vaknade kl 10:45 och vi gjorde oss sedan frukost. När vi ätit så undra Susanna (Gustavs mamma) vilken bio vi ville se. Jag och Ludvig var väldigt taggade på att se den nya Jumanji filmen. Det blev att jag, Ludvig och Gustav såg den medans Björn och Susanna såg solsidan. Jumanji var väldigt bra och jag rekommenderar den verkligen. Efter bion så blev det att ta kort på Ludvig som klättrade upp på Skellefteå skylten. Senare på kvällen så hände det inte så mycket vi gick ut när vi kommit hem det blev både lite spionering på Gustav och även kurragömma.

Lördagen blev det en lugn morgon. Efter frukosten så blev det att vi spelade lite Yatzy och Jag vann och tvåa kom Susanna. Sen så gick vi ut och skulle till något sur hål som Ludvig ville till och det blev att plumsa i djupsnön som var till midjan på oss. Vid klockan 15:00 så kom vi in och åt middag för klockan 18:00 så var det hemma match (Skellefteå mot Linköping). Skellefteå förlorade med 2-3. 

Söndagen hände det inget alls vi klev upp började packa ihop och sedan börja fara hem. Vi stannade vid Intersport där Ludvig och Gustav köpte lite kläder. När Susanna och Björn gick och betalade så gick jag och Ludvig till arken zoo för att kolla på djur. När vi var klara där så blev det en snabb runda på Biltema sedan for vi hem. När vi kommit hem till Gustav så gjorde jag och Ludvig ett försök på att göra slime men det blev verkligen inte lyckat. Det blev mest bara kladdigt och det fastnade överallt så vi gav upp. Ludvig var väldigt arg eftersom han hade lagt ut 80 kr på lim som han tydligen inte tyckte funka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dom här snygga tomtar finns inte i alla byar man ser dom oftast i Tvärålund.

Äntligen har man gått klart höstterminen för i år och tagit ett efter längtat jullov!. Nu är det bara en termin kvar sen så lämnar man högstadiet och går mot gymnasiet. Morgonen i torsdags började med att man vaknade klockan 04:12 varför vet jag inte. klockan 8:00 så for jag och Gustav till skolan vi åkte med Gustavs kompis Joel dit. På skolan så samlades min klass i klassrummet där vi spelade Khaoot med vår lärare Mats. vid klockan 9:00 så började vi gå till kapellet för att lyssna på kören som sjöng och rektorn som höll ett tal. efter det så fick vi våra betyg och jag var otroligt stolt över dom, eftersom jag har höjt dom sen åttan.

Efter vi varit klart i kapellet så åkte jag, Fanny och Gustav till skolan med idrottsläraren Daniel. Sen gick jag och Gustav hem till honom där vi väntade på att mamma skulle sluta för att åka hem till Tvärålund. Vi tog upp Deborah på hem vägen som skulle följa med och fira minijulafton.

Efter middagen gick jag och Gustav till Fanny. När vi kom dit så lämnade vi paketen vid soffan och sedan gick in i köket för att baka pepparkakor (Ikeas pepparkaksdeg). Efter det så hade vi två väldigt fina tomtar på besök som delade ut våra julklappar. När klockan blev 21:45 så började alla fara hem från Fanny. När jag och Gustav kom hem gjorde vi inte mycket. Vi såg en film sen så somnade vi.

Likes

Comments