Idag vill jag tillägna detta inlägget till mina fina syskon. På sistone har vi gått igenom en väldigt tuff period tillsammans. Saker man aldrig någonsin trodde kunde hända har hänt och vi har inte vetat hur vi ska ta oss till för att förhindra att inte må så dåligt som vi har gjort.

Men någonstans där emellan denna tuffa tiden, har vi tagit hand om varandra och funnit styrkan tillsammans. Efter det som har hänt har vi lärt oss att oväntade saker kan hända ibland som man inte alltid är beredd på, men att det också är så himla viktigt att man tar hjälp av varandra och försöker blicka framåt tillsammans ändå. Att veta att man inte är ensam om något är faktiskt den bästa känslan någonsin.

Oavsett vad som händer är kärleken det allra viktigaste. Familjen, vänner. Det är så himla viktigt att ta hand om varandra och bry sig om varandra, speciellt i tuffare tider. Det finns inget band som är starkare än det man har med sina syskon eller det man har tillsammans i familjen. Det är så lätt att man glömmer bort varandra ibland eller att man inte uppskattar varandras närvaro tillräckligt, när det egentligen är det som är det allra viktigaste i slutändan.

För vad som än händer, finns det alltid någon där som förstår eller som är villig att hjälpa dig när du tror att du är helt ensam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla så fint!!! befinner mig just nu på Öland med min familj och jag älskar det så mycket!!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna klänningen??
Tänk att matcha den tillsammans med ett par snygga sneakers och ett choker halsband, så snyggt!!
Svarta: HÄR // Dusty Pink: HÄR


Choker Halsband: HÄR // Sneakers: HÄR

Likes

Comments

Wolves (the life of Pablo) - Kanye West


Ride (Blurryface) - Twenty One Pilots


Din tid kommer (1974) - Håkan Hellström


Love on the brain (ANTI) - Rihanna


Idfc (Deadroses) - Blackbear


Middle - DJ Snake, Bipolar Sunshine


Gold (Low kii savage) - Kiiara


Daydreams - Gnash, Julius

Här är några av mina favoriter på Spotify just nu!!
Både Kanye's och Rihannas album går på repeat hela tiden, älskar!!!!! Lyssnar ärligt talat inte på något annat atm haha

Likes

Comments

PUMA FENTY CREEPERS
by ​Rihanna

Har länge velat ha skorna som Rihanna har designat för Puma, men tyvärr är de väldigt svåra att få tag på.. men har kollat runt lite och upptäckt att Nelly har liknande skor fast till ett mycket billigare pris, och det finns både svarta och beiga. Så snygga!!! Är så sugen på att klicka hem ett par!!


Beiga: HÄR / Svarta: HÄR

Likes

Comments

Finns inget jag älskar så mycket som cotton candy skies!!! det är så fint! kan inte få nog av det

Tog dessa bilderna utanför mitt fönster, hela himlen blev ett stort hav av lila och rosa färger, tänk så fint. Och tänk vad fint att vara vid liv under tillfällen som dessa.

älskar älskar älskar

Likes

Comments

När jag var i Stockholm i Juni så fick jag med mig denna masken från Lush hem, "Mask of Magnaminty" och jag ääälskar den!! Har använt den några gånger nu och jag har redan märkt av förbättringar i mitt ansikte.
Rekommenderar verkligen er att testa den!!

När man applicerar masken i ansiktet ska man helst undvika ögonen och låta det verka i ca 5-10 minuter och sedan ska man tvätta bort den med ljummet vatten. Masken kan användas både i ansiktet och på ryggen.

"Masken gör sitt yttersta för att bekämpa utbrott av blemmor och kvisslor och gör din hud strålande igen."


Den finns att köpa HÄR

Likes

Comments