Allmänt/ min vardag

Hur var min lördag då kanske ni undrar? Eller inte. Oavsett vad så var den i alla fall på riktigt helt fantastisk. Den här lördagen kommer jag leva på länge. Den här lördagen vill jag minnas.

Det hela härliga började vid klockan 14 då vi hade bestämt träff utanför leklandet. Där inne spenderades någon timme på häng i bollhavet och åkandes nerför rutschkanorna som visade sig vara Liams favorit. Därefter styrde vi oss vidare till McDonald's för att fylla på energikontot som stod på noll. En halvtimmes promenad senare befann vi oss hemma hos Tina där hon lördagsfixade sig medans jag gjorde mitt bästa för att hålla Liams tempo. Han ville självklart visa upp sina favoritleksaker för mig och gärna allt på en gång. När klockan slog middag fortsatte jag och Tina vår kväll på O'learys där vi först beställde varsin drink/ vin som sedan blev till två och som avslutades med en oplanerad middag. Att den här lördagen blev en minnesvärd lördag handlar inte så mycket om vad vi har gjort utan vilken känsla den lämnade. Är otroligt tacksam över att jag har Tina som vän. Att klicka så bra som vi gör händer inte ofta när man har känt varandra under en så kort period. Sådant ska man hålla hårt i!

Precis som jag anade så hade jag det lite för bra för att komma ihåg att knäppa bilder emellanåt så inga bilder har jag att bjuda på. Tråkigt tycker jag. Inte tråkigt på så sätt att visuellt material till cyberspace uteblir. Utan tråkigt för att bilder är ett så enkelt sätt att minnas det fina man får vara med om i livet. Jag har lovat mig själv att bli bättre på att ta bilder. Inte bättre på det kunskaps relaterade utan bättre på att få till en regelbundenhet på mitt fotograferande. Dels för att bevara minnen som sagt men också för att värna vardagsglädjen. För att jag tror att om man dagligen eller i alla fall så ofta som möjligt dokumenterar sitt liv visuellt så möjliggör man ett positivare förhållningssätt till det man har. Och för att jag tror att det ger motivation till att skapa en härligare vardag och omgivning. Inte på ett krävande sätt där saker och ting ska vara och se ut på ett visst sätt. Utan för att medvetenheten kring det man har växer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt/ min vardag

Börjat lite lätt så här med en lista om hur min lördag kommer att se ut. Om det blir som tänkt så kommer det upp ett inlägg med bilder från dagen ikväll. Om inte så har jag haft det för kul för att ens tänka på att dokumentera mitt liv.

-Hur har natten varit?: Bra tror jag? När jag väl somnar så sover jag gott. Kommer aldrig heller ihåg vad jag drömmer så varje natt är den andra lik.

-Vad har du gjort under morgonen?: Sovit. Kan inte riktigt säga att jag har gjort något speciellt under morgonen då jag vaknade lagom till att klockan slog lunch. Sitter i skrivande stund och käkar frukost i form av äggmacka och kaffe.

-Vad ska du göra idag?: Tänkte börja dagen med en promenad för att väcka kroppen. Kanske städa lite?, behövs alltid. Dagens planer är att träffa min kompis Tina och hennes son Liam på leklandet Busiz och avsluta dagen med ett glas fyllt med något gott för att fira att jag och Tina är bäst och för att det är lördag och för att allt är möjligt.

-Vad ser du fram emot?: Att få träffa Tinas son Liam för första gången.

-Vilken typ av lördag kommer det att bli?: En trött sådan. Lär behov powernappa efter visiten på leklandet om jag ska orka med resten av dagen.

-Vad ska du ha på dig?: Blir troligtvis en bekväm topp med träningstights halva dagen som sedan byts ut mot något mer uppklätt.

-Vem/vilka ska du hänga med?: Min fina vän Tina och hennes son Liam.

-Vad ska du göra ikväll?: Dricka något gott och snacka skit och oskit med Tina.Likes

Comments

Allmänt/ min vardag

​Hur börjar man en blogg egentligen? 

Många frågor som snurrar. Frågor som; börjar man med att berätta vem man är direkt, eller är det roligare att lära känna personen bakom bloggen med tiden? Kommer jag att dela med mig om mina framsteg, baksteg och felsteg eller bara mina framsteg? Kommer jag dela med mig om allt eller bara det som är positivt och peppigt att läsa? Vad kommer att hända med mig och bloggen? Kommer jag att skriva inlägg dagligen? Kommer jag tröttna? Kommer jag växa som person och utvecklas i mitt skrivande? Kommer jag leverera tillräckligt med intressent material för att någon skulle vilja titta in här då och då? Om det nu ens är viktigt? Eller kommer jag vilja skriva bara för min egen skull? För att ha något att se tillbaka på. För att ha något som möjliggör kreativitet och vardagsglädje.

Många frågor. Frågor som i skrivande stund är svåra att svara på. Men jag hoppas på att det kommer bli bra och att det kommer resultera i något givande, både för mig och ni som väljer att titta in här. 

 

Likes

Comments