Livet, Mat

I torsdags jobbade jag i butiken i Göteborg (Vagabond), vilket alltid är lika roligt! För första gången stängde jag den även och det gick bättre än förväntat!

Efteråt tog jag vagnen och mötte upp fina fina Emma på Järntorget för middag som slutade på Tacos & Tequila. Vi satt på uteserveringen några timmar och tog därefter bussen hem till henne.

• Te, choklad och mys •


På morgonen bjöd Emma på mysfrukost med bananpannkakor, frukt, ägg och gott knäcke. Därefter åkte Emma till jobbet och jag vidare in till stan för att möta upp ett annat gäng mysiga tjejer. Fika, fika & fika.

Äntligen hade jag en ledig dag som man bara kunde ta precis som den kom. Sånna dagar får man verkligen ta vara på <3


XX

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet, Sötsaker

I söndags fick jag äntligen testa på att plocka jordgubbar. Planen var att åka till Varuborg och därefter fika på deras nyöppnade café men eftersom att jordgubbarna var slut där hade dem stängt självplocket... så vi åkte till Morup och där var vi inte ensamma. Jätte mycket bilar, folk och jordgubbar.
Sååå gott och mysigt!!!

Därefter åkte vi ändå till Varuborg och fikade. Jag åt jordgubbspaj och drack jordgubbssaft.
• DRÖM •

XX

Likes

Comments

Jobb, Mat

I förra veckan var det invigning i Gallerian och då stod jag ihop med tre andra tjejer och bjöd på cider och chips sponsrat av Coop. Galet vad mycket spännande människor det finns och hur otroligt olika man ser.

Efter jobb blev det AW med tjejerna på Vagabond. En AW som ledde till en utgång med drinkar och dans.

Likes

Comments

Livet, Mat

Hur gott är det inte att komma hem efter en lång jobbvecka, grilla hamburgare, käka på balkongen och därefter ta en promenad längst havet.

Jag älskar verkligen sommar och Varberg. Och självklart älskar jag min Bae<3

Likes

Comments