Header
View tracker
View tracker
View tracker

Nu har jag äntligen köpt mig en riktig mobil igen och jag är super nöjd. Fick hem min guldiga Iphone 7 på posten och den är faktiskt bra! Kameran är bra vilket betyder att jag äntligen kan börja blogga på riktigt igen. Woopa!
Hur gulligt var inte detta?

OBS!
Kolla skillnaden på kvalitén på bilderna nu framöver...

Nu har jag verkligen fullt upp med jobb, skola och jobb med WEST. På lördag ska vi ha den årliga vintersittningen och ingen mindre än jag och en till tjej i klassen ska vara konferencierer. Manus är skrivet, band och underhållning klart. Nu gäller det att få i ordning på en outfit?!

Igår efter skolan fick jag besök av två godingar innan vi åkte på PechaKucha Night vilket är som en otroligt mysig plats där man har olika talare som pratade om olika ämnen. De visar 20 bilder vardera 20 sekunder och har alltså därav 6 minuter på sig att förmedla, mysigt, spännande och gott! Vi bjöds ju såklart på godheter...

Fina underbara Amanda var en av talarna och pratade lite historisk bakom hennes tavlor. Hon är ju helt fantastiskt duktig!!

Tavlan jag köpt av Amanda <3

Likes

Comments

Igår (lördag) åkte jag "hem" till Kinna och Fanny för en myskväll. Vilket är sååå uppskattat! Vi köpte hämtmat; japanskt wok & sushi <3

Sen satt vi och tjata hela kvällen, jag fick även ett ryck och beställde ny mobil med tillbehör. Glömde helt av att ta bilder.

Vid midnatt kom Axel lite dragen hem och började servera drinkar, så gott!


En liten snapshot på Axel och hans läckra bilder!

Likes

Comments

Oj!!

En helg fullt av bil, shopping, nära och kära, mys och spännande!! <3


Fredag: träning, möte, lunch och firmafest med Vagabond. Dröm-GO mat och jätte trevligt!


Lördag: shopping på Fritsla Tyglager, lunch hos pappa, shopping på Jeansson, DANSUPPVISNING på Danskompaniet följt av mamma-mys i Borås med övernattning.

Söndag: IKEA --> julmys i Tvååker och till sist pynt kväll!!

WOOOPA! Första advent, så mysigt!!

Likes

Comments

Vi har börjat komma in i en rutin med Boxcross-pass varje lördagmorgon nu och det är så jobbigt, svettigt och härligt! Skönt att slå och sparka, speciellt när man har PMS.

Efteråt gjorde vi Tonys favorit "English breakfast" och det är ju faktiskt himla gott, inget man äter varje dag dock ;)


Sen blev det badminton med Therese & Marcus, så kul!

Likes

Comments