Header

För oss är det en självklarhet att laga mat varje kväll, det är en självklarhet att lägga pengar på mat och att äta det vi vill.
Jag lever med mottot "Är det inte gott finns det ingen idé att äta".

Varje vecka letar jag efter intressanta recept att testa, skriver upp vad vi ska käka varje dag och gör veckohandling och lagar mat ihop. Det är otroligt mysigt och bra att göra så mycket som möjligt ihop.

Sen är det otroligt hur man utvecklar sin matlagning genom att flytta hemifrån, underbart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För två veckor sedan stod Gekås på schemat. Jag har lite hatkärlek till det stället och ger mig gärna inte dit för ofta. Men när man bor såpass nära och har långa listor på saker som går åt att köpa så är en utflykt alltid kul.

Väl hemma gick vi ner till gymmet och körde ett hårt pass, delvis ihop. Avslutade med tabata och lite upp-och-ner-på vända saker.

Xx

Likes

Comments

Sen var det även en gång en lördag med kvalsterallergi, träning, shopping, kick-boxning, städning och himla mysiga gäster framför Melodifestivalen!!

Sötaste snorungen ever <3!!!

Likes

Comments

Vissa dagar får man vara trött, right?

När jag är trött går jag antingen på överenergi eller är "döende". Oftast är jag en allt eller inget människa. That's how I work.

Men vad gör en inte glad om inte blommor och Tonys söta systerdotter Melissa.

Lite spegelshow och en Celsius innan jobbet?

Och en myskväll med min älskling.

Likes

Comments

Sötaste äpplena köpta på Frukt & Grönt!<3

Alla <3 Dag, för första gången med min bae! Förra året höll jag nämligen till i Nya Zeeland och han i luften påväg till Asien så då var det inte mycket att fira...


Men i år var vi tillsammans och hade det jätte mysigt. Jag har alltid älskat dessa speciella dagar. Jag älskar att fira, det kan vara allt från "Choklad dagen", "Påskafton", "farsdag" och så mycket mer. Även om jag och Tony är väldigt duktiga på att göra varje dag unik, rolig och speciell så är det kul att lyxa till det lite ändå på dessa dagar. Jag menar på Alla Hjärtans Dag är hela stan uppiffad! Hur mysigt?!


Hur gör man för att uppskatta sin älskade?

Min dag började hemma med att sätta upp massor av rosa lappar med texter till min sambo, samt en liten mini present på köksbordet. Väl i skolan på förmiddagen får jag ett sms och bild från min chef som skriver att jag fått blombud till jobbet!!
På jobbet öppnar jag världens finaste blommor som han skickat tillsammans med tryfflar (choklad = alla kvinnors kärlek). Fick även choklad av jobbet. Fina Vagabond!

Efter stängning sprang jag hem och tillsammans gick vi in till stan och åt massa god mat på en restaurang jag bokat en månad innan.

På hempromenaden köpte vi choklad som vi vräkte i oss tillsammans med en film och sambons öppnande av två kryddkarn han så länge velat ha.
Därefter somnade vi i soffan, vaknade 4.00 med nackspärr och make-up still on. Bedtime!<3

Detta var min alla hjärtans dag 2017 och den var fantastisk!

Min söta chef, vi satt och hade en utbildning om Snapchat<3

Sol och blå himmel denna dag också, vad mer kan man begära?!

Kärlek kärlek kärlek...

XX

Likes

Comments

Lördag morgon & träning, yes please!!För några veckor sedan ordnade Campus kärleksfest <3 då det några dagar senare var Alla Hjärtans Dag!


Jag stod för lite förfest för några klassisar, grymt kul! And not as propert as it looks!!

En del av alla GOOOSISAR,

XX

Likes

Comments

Städning och plock följt av roadtrip. Hamnade hemma hos Tonys föräldrar på fika och väl hemma körde vi parträning, det är både en utmaning och komiskt! <3

Likes

Comments

Fredag - rusch dag.

Seminarium på morgonen. Därefter DANS, woopa! Älskar att vara tillbaka, göra koreografier och kötta. Gänget är så duktiga och vi har verkligen roligt.
Perfekt avslut på veckan!

Efteråt var det snabbt hem för dusch, lunch och piff.
Work to do! Dock ganska farligt att jobba på en grym skobutik. Nya skor här!

Som ett avslut på dagen lagade vi vegetarisk och käkade mörk choklad. Kollade film och myste hemma. Perfekt fredag.


Lördagen bestod av Bodybalance, brunch, storrensning i våra förråd, tvättning och avslutningsvis Melodifestivalen. Så skönt att få saker gjort och så skönt att slappna av.

XX

Likes

Comments