Precis hemkommen från lite lördagsjobb. Simon är såååå tråkig och bara spelar. Så what to do med resten av kvällen?
Vad har ni gjort ikväll?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej pinglor! Jag ska visa hur det ser ut inne i mitt huvud just nu:

Jag vet typ inte om jag ska skratta eller gråta. Än är det gott om tid kvar men tiden går så fort. Jag vet inte alls hur jag vill ha det känns det som and that panics me a bit. 😅
Idag är jag faktiskt ledig. Har dock fått storstäda hos kaninerna då det visst skett en liten olycka där och det såg ut som att det varit en explosion. Nu har jag äntligen kunnat slänga mig i soffan. Ska få i mig något litet att äta innan det är dags att ta ut hunden. Ikväll blir det gymmmmmm.

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Igår hade jag en mysdag med Kevs efter att han sovit hos mig. Jag gick sen och tränade med lillasyster. Gjorde det lite mysigt där hemma för Simon skulle ju äntligen komma hem från Gävle då klockan 23. Så blev det ju inte. Han var inte hemma förrän klockan 6 imorse. Blev en timmes mysmorgon tillsammans, saknat honom sååååå, men mysmorgonen förstördes strax efter sju då jag blev inringd till jobb.
Så workday idag innan en fredagsmyskväll. Dock en lång jobbedag imorgon med. Men det ska nog gå!
Ha en underbar fredag

Likes

Comments

Ja visst är dom snygga?

Likes

Comments

Igår firade vi Halloweeeeen här hemma! Var mycket skoj och idag är jag helt slut. Dags för lite frukost nu sen städa undan. Idag ska jag och Simon mysa massor för imorgon åker han till sin skola i Gävle. 💔

Likes

Comments

På vår lediga söndag var vi iväg på Rusta och Lidl. Simon köpte en juldinosauriebelysning som jag nu kommer få hitta en plats att gömma den på. Men vad gör de?
Vi hjälpte sen Carina att hämta lite möbler.

Småskitarna fick komma ut i den blåsiga kylan en liten sväng när vi var hos mamma och pappa för att snylta kvällsmat. Dom var nöjda medan jag och Simon mest ville gå in.

Nu är klockan strax efter sju och jag ska alldeles strax bege mig iväg till jobbet. Härliga måndag.

Likes

Comments

Hello hjärtan.
Igår hade jag en bra dag. Jag var ute och gick promenad med Alice. Fick fika hos Carina & åt thaimat hemma hos Simons farmor.

Idag ska vi iväg på kalas för finaste morfar.
Ha en fin lördag 💋💋

Likes

Comments

Jag är ingen crazy catlady, jag är crazy bunnylady.

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson