Hej hjärtan.
Igår hade jag och Simon en sån myskväll. Vi passade hundarna och fick därför bli hemma, vilket inte gjorde något. Under dagen gick vi en sväng med Jenna och dawgsen till en äng och släppte dom. Sen tog jag och Simon ett varmt och mysigt bad tillsammans. Vi beställde mat och hade mys framför tvn.
Nu sitter jag med mitt morgonkaffe och myser med Keso. Idag blir det kanske ett lätt pass på gymmet och senare ikväll utbildning med forever.

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg i Hässleholm. Först ett möte på psykiatrin sen övningskört. Simon hämtade mig i stan och jag bjöd på pastavagnen. Möjjjsjjssss. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Fick en fin ros av min fina pojke igår.

Likes

Comments

Idag är det kärlekens dag, och jag är så glad över att få spendera denna dag med han jag älskar mest. Han som gör allt för att jag ska ha det så bra som det bara går. Det finns så många dagar jag känner att jag inte förtjänar honom. Att jag inte är tillräckligt bra för honom. För det finns verkligen ingen som honom. Mitt liv tog en stor vändning när det blev vi. Han för fram dom bästa sidorna ur mig.
Jag älskar dig Simon denna dagen och alla andra dagar.

Ikväll ska vi på bio och se fifty shades darker, har väntat på denna dagen i två åååår!!!!!

Likes

Comments

Hello darlings. Idag har jag gjort smycken och vi har packat en del av Simons kläder till flytten. Annars har vi myst framför Sons of Anarchy och sen ätit mat och spelat spel hemma hos Simons föräldrar. Supermysigt och supergott!
Nu ska vi bädda ner oss med glass och chips framför sons sen somna i tid. Jag har ju dragit på mig en förkylning så är helt slut och mår bajs.
Hoppas ni har en fin helg, puuuusssss!

Likes

Comments

Blev visst ett bra pass igår trots allt! Längesen jag tränade tillsammans med Kevin så det var jätteroligt. Idag är mina planer att planera och packa inför flytten, sen ikväll vet jag inte vad som händer. Så skönt med fredag.

Likes

Comments

Hej hjärtan.
Igår var en fruktansvärt dålig dag. Mådde superkonstigt och var inte alls på g. Skippade gymmet och på kvällen fick Simon köpa glass till mig vilket var väldigt gott hihi.
Får se om det blir gymmet ikväll eller inte, tror min kropp behöver vila, är helt slut. Vill dock röra lite på fläsket! We'll see.

Likes

Comments

Hej hjärtan. Igår jobbade jag sen vilade och sen drog till gymmet för att köra lite ben. På kvällen hade jag bara mys med Simon.
Gick upp tidigt idag och jobbade! Nu väntar jag bara på att Simon ska komma hem och ikväll ska vi köra rygg sen är det myskväll. Har inte mycket mer att dela med mig av, är trött men det får gå!

Likes

Comments

Hello loved ones!
Igår var jag och Ina hemma hos Carina, var sååå mysigt. Saknat dom.
Nu har jag precis sorterat en massa smågrejer och känner att jag behöver en liten(lång) powernap. Så om Simon faktiskt kan vara hyfsat tyst när han spelar dator så säger jag godnatt en sväng 😘

Likes

Comments

Igår körde vi ett bra ryggpass, drog även in lite mage i de hela! Var helt slut efter att ha jobbat från sju till halv fyra, men no excuses. Känns väldans bra idag.
Nu sitter jag på jobb och ikväll blir det gym.
Xoxo

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson