View tracker

Hej darlings! Idag har jag bara jobbat lite och myst med min sjukfis som jag nu myser med till full frys. Imorgon blir det some work och gym 💪🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är andra advent och julbak stod på schemat!

Likes

Comments

View tracker

Igår bjöd min babe mig på mat och bio, hade en supermysig kväll. Såg Fantastiska vidunder och var man hittar dem, den var väldans bra!

Likes

Comments

Gooooood morning!
Nu har även lilla jag vaknat till liv. Idag ska jag försöka få lite jobb gjort sen ikväll ska jag på dejt med pojkvännen. I helgen väntar också massa mys som julmarknad och julbak, älskar december!

Xoxo

Likes

Comments

Vad köpte ni under Black Friday? Själv köpte jag ögonfransar + fick ett par av pojkvännen.

Likes

Comments

Idag har jag varit inne i stan och träffat min sjukgymnast. Simon var en ängel och körde mig dit, sen gick vi en runda inne på Rusta. Blev sen ett rump och benpass på gymmet med Kevs!
Ikväll har jag inte gjort mycket mer än att myst med Mini och Simon och nu ska vi krypa ner under täcket och sova. Längtar så mycket tills fredag för då ska vi på dejt! 😍
Godnatt hjärtan!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos Simons föräldrar och firat hans pappa och möjsat! Ikväll har jag haft lite utbildning och pillat på datorn som jag fick av Simon idag, Gud vad bra han är. Nu är jag fruktansvärt trött så snart dags for some sleep!
Tack för idag c ya later

Likes

Comments

Igår var jag på gymmet med Simon och Pontus, och fy i helvete vad det känns idag. Idag blir det lite jobb!

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson