Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi megamuyyysssss

Likes

Comments

Igår var jag verkligen sååå trött. Bara vilade, städade, handlade, tog ett bad och vilade lite till. Däckade sen vid 10. Ikväll får jag äntligen träffa Hannah <3

Likes

Comments

Ledigheten är över och veckan har börjat. Får se om det blir något jobb idag, annars har jag massa städning på schemat. Igår var Ina och Moa över på en fika, så miiiis.

Likes

Comments

Igår kom äntligen denna vackra lilla dunboll hem till oss. Vi kände ju för att utöka vår familj lite. Precis som Mini är det en Teddy dvärgvädur. Mysigaste rasen.

Kommer självklart härifrån: http://violensteddys.weebly.com/

Likes

Comments

I saw that you were perfect, and so I loved you. Then I saw that you were not perfect and I loved you even more.

Likes

Comments

Erkänn att dessa var GOALS? Vill kramas med dom mer än att ha dom på. Lav them.

Likes

Comments

Men hej! Hur har er helg varit?
Min har varit toppen.
I fredags hade jag sovmorgon sen jobbade. Jag och Simon hämtade Alice och gymmade en sväng. Igår var Simon iväg och då passade jag på att städa och tvätta och vara två svängar bortom päronen och sen var det massa mys med Inis på kvällen. Var helt slut sen och däckade.
Idag ska vi städa litegrann och förmodligen gymma lite senare. Sen blir det ju bara söndagsmys. Vaknade vid halv 6, då var det dags för Alice morgonpromenad tyckte hon.
Imorgon är det ny vecka,
nya möjligheter.

När man är påväg att ta en selfie men Alice vill också vara med.

Likes

Comments

Hello beauty!
Idag har jag än sålänge bara legat och vilat och kollat på sagan om ringen. Jag har dragit på mig halsont, så te är min bästa vän just nu. Igår låg jag också och vilade mestadels av dagen, var verkligen helt slut. Idag har jag ett ärende jag behöver göra men sen kommer jag krypa ner under täcket igen. Det har legat och busat en förkylning ett tag, så det var väl väntat. Hoppas på att det känns bättre imorgon och så får ni ha en awesome måndag! 🙌🏼

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson