Har haft toppendagar tillsammans med familjen på Lalandia. Bad, god dricka, kräftskiva, spel, skratt och mycket mer.
Nu är vi hemma igen och det blir nu en massa gos med djuren, som jag saknat dom. 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår tog vi en tripp till Stockholm. Såg Amorphis, Breaking Benjamin och huvudnumret Volbeat. Var verkligen hur bra som helst!

Nu är det söndagsmys för hela slanten med denna vackra madonna.

Likes

Comments

Igår var vi i Ljungby och hämtade denna underbara lilla kille. 💕

Likes

Comments

Tänka sig, vi är inne på September redan. Tiden går tokfort. Redan imorgon ska vi hämta en ny liten lurvboll. Längtar ihjäl mig 💕

Igår gjorde jag och Simon något så sjukt som att sitta och äta tillsammans vid matbordet för första gången sen vi flyttade ihop. Var supermysigt, fast.. äta framför tvn for the win.

Alice har fått sig en egen liten säng. Klart vår bästa lilla madam ska ha det allra bästa.

Nu hoppas jag på att somna om snart, vaknade när Simon drog till jobbet vid fem. Kul ju.

Likes

Comments

10 dagar i Kroatien om ett år med familjen är bokat! ✌🏼

Likes

Comments

Tänkte dela med mig utav några av mina klipp från i Lördags. Herregud, blir helt pirrig i magen av att kolla på de, tänk att jag faktiskt va där. Det var värt vartenda krona, och vartenda minut. Stod på samma plats från klockan 5 tills Eminem hade spelat klart runt halv 12. Aldrig igen, men fyfan vad grymt det var. All ångest som jag kämpade med att trycka bort har dock kommit ikapp mig nu, men det var det värt. Jag är snart på benen igen. Det var det värsta men bästa jag någonsin gjort.

Vi kollade också på Korn & Major Lazer. Major Lazer var det sjukaste någonsin, verkade som att 99% av publiken tagit ecstasy. (Det hade dom iofs kanske gjort?)

Vill tacka min fina fiancé, som gjorde detta möjligt. Som tur var hittade vi ett safetystaket, killen stod med armarna runt om mig och var min egna mur. Tack vare honom kunde jag nästan tänka bort mig alla människor som stod och trängdes.

Tack för den här gången Marshall Mathers, Eminem, Slim Shady. Jag hoppas att vi ses igen.

Likes

Comments

  • vardag

Likes

Comments

Torsdag till fredag spenderade vi natten i London! Blev en liten tripp inne i London under fredagen innan vi sen tog tåget ut till Reading. Idag är det dags för, damdamdam... READING FESTIVAL

  • vardag

Likes

Comments

Men hej <3
Dagarna rullar på. Igår började jag faktiskt på flexvux, har börjat läsa Naturkunskap. Pluggar distans nu ett tag framåt, man måste börja någonstans!
När jag kom hem till Tyringe igen träffade jag bästis en sväng <3<3<3
Var dock tvungen att bege mig hemåt på tog för tidigt enligt mig. Alice skulle rastas. Tvätten skulle tvättas. & Det skulle pluggas.
Begav mig senare till gymmet. Tycker det är så tråkigt att min kropp och hjärna inte samarbetar. Jag vill så mycket medan kroppen bara säger stopp. Försöker träna upp mitt knä så att jag ska slippa få ont av träning. Vet inte heller om jag äter för dåligt eller om min kropp är så svag, men blir svimfärdig efter enligt mig på tok för lite träning.
MEN lite är bättre än ingenting.

Idag ska jag packa och plugga och tvätta och städa och sånt där. Föööör imorgon åker vi till England.

Puss <3

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson