Det var längesen jag körde en frågestund så vad hade ni sagt om det var dags nu? Tänkte svara i en video som jag gjort innan. Tänkte också att jag kanske kan få med mig Simon på't med! Kan ju försöka tvinga honom till det så de blir lite roligare ;) Jag öppnade upp min ask igen så ni kan ställa era frågor där eller här i en kommentar. Så kommer den upp om några dagar, I'll let you know! 


PUSS sålänge 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Simon hem till Dennis och Cajsa i Helsingborg och kollade deras nya lägenhet. Om man själv blir taggad på att flytta? JA.
I lördags var vi sen på kalas hos mormor och morfar för att fira fina morfar.

Har haft en mysig helg och nu är jag helt slut. Men idag blir det gymmet med Kevin och Simon! Now naptime.

Likes

Comments

Hej vänner!

Nu är det såhär att jag ska börja sälja grejer från Forever Living. Mer om det senare! 

Nu undrar jag om det är någon här som skulle vilja prova C9? Till ett billigare pris, där mitt enda krav är att få höra vad ni tycker om det och hur det har gått. Hör isåfall av er till mig, om ni har frågor, och så kan vi diskutera priset. 

"Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!

Med CHANGE 9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. C9 är grunden i Forever F.I.T.-programmet och kommer att placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa och bygga ditt nya, slankare jag."

Vill ni ha mer information om C9 så finns det en grupp på facebook ni kan kolla in!

Likes

Comments

Kevin tvingade med mig till gymmet igår trots all min huvudvärk. Efter det hade vi mys framför film.
Idag är jag helt jävla slut men har städat hos kaninen och lite på rummet och fått i mig lite soppa.
Vad hittar ni på idag? 😘

Likes

Comments

Fick en ny fin filatröja idag av Simon som jag velat ha så länge. Är arg på honom över det samtidigt som jag är så glad och tacksam. Känner mig så bortskämd.

Jag älskar dig Simon, tack för allt du gör för mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var jag på ett möte i stan sen kom Simon efter jobbet och så drog vi in på systemet. När vi kom till Tyringe igen så åkte vi inom förmedlingscentralen så jag kunde köpa lite grejs till halloweensminkningar som jag tänkte prova. Jag har också hunnit med en liten mininap tillsammans med minikanini och så har vi varit en snabbis hemma hos Simon.
Senare på kvällen åkte vi också en sväng hem till Ina och Moa, saknat dom sååååå. Var tvungen att ge min fina Ina en present, tjejen blir ju 18!
Nu ska vi sova, imorgon är det parteeey.

Likes

Comments

Instagram @jjosefineolsson