Jag lyckades sova till tolv idag. Sov alltså tolv timmar. Har inte hänt på flera månader så kändes verkligen helt amazing. Sen har vi varit hemma hos mina föräldrar en sväng och rastat alla djuren. Så möjs. Ikväll är Thelma och Jenna här, har klippt och färgat Jennas hår och ikväll blir det filmmys.
Igår var vi och såg Jenna och Kevins dansshow, det var ju bara sååååå bra!!! Så sjukt grymma dom båda är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad har ni gjort i helgen?
I fredags åkte jag och Simon med familjen till husvagnen i Råbocka. I lördags var det sååååå fint väder så var så härligt att vara där då. Vi fick dock åka hem alldeles för tidigt då jag skulle jobba kväll.
Idag har vi varit i Helsingborg och firat Simons bror, massssa mys. Har också lyckats pricka in lite övningskörning. Nu ser jag knappt bokstäverna på paddan längre. Trööööötöött. Imorgon är de ny vecka, nya möjligheter.

Inte bara jag som är trött.
Natti ❣️

Likes

Comments

Idag har vi varit på Ikea och handlat lite, bland annat ramar till våra posters från Desenio.se, så nu har vi ÄNTLIGEN fått dom på plats. Desenio har verkligen alla möjliga posters, såå mycket fint.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja vad har hänt denna veckan? Jag har legat sjuk. Har en förkylning som aldrig ger med sig. Pappa har fyllt år. Alice har varit här. Och så har vi ätit middag hos Simons föräldrar. Mycket mer har veckan inte bjudit på. Försöker vila upp mig och bli helt frisk.
Hoppas att ni mår bra 💋💋💋 Vad händer i helgen?

Likes

Comments

Igår hade vi megamuyyysssss

Likes

Comments

Igår var jag verkligen sååå trött. Bara vilade, städade, handlade, tog ett bad och vilade lite till. Däckade sen vid 10. Ikväll får jag äntligen träffa Hannah <3

Likes

Comments

Ledigheten är över och veckan har börjat. Får se om det blir något jobb idag, annars har jag massa städning på schemat. Igår var Ina och Moa över på en fika, så miiiis.

Likes

Comments

Instagram@jjosefineolsson