View tracker

Äntligen kom dagen då vi fick se om där var ett barn lr ej! Och visst var där ett litet hjärta som ticka. Nu vågar jag tro på det mer o kan slappna av i kroppen! Oron är ju dock inte riktigt över, men oron att de inte skulle ta fanns! Och släpptes ruskigt fort när vi fick se dej lilla pyre! Att man kan älska något så litet så oerhört mkt redan trodde ja inte fanns på världskartan. Nu skall ja titta på de lilla pyret o bara njuta ännumer på att ja skall bli mamma;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ringde kliniken imorse och fick tid för att se den lilla i december! Först då tror jag det blir mer verklighet att vi verkligen skall bli föräldrar! Det är och har varit bådas dröm sedan vi blev ihop för snart 5år sedan❤

Min sambo går runt hemma o säger till magen "min bebis" och ja tittar på honom och säger vår bebis älskling. men han envisas om att de e hans bebis;) Hallen är snart klar, och vi skall strax börja göra vid gästrummet så de kan bli ett kommande rum till den lilla! Tror jag skall ha neutrala färger! Finns så mycket fint men ack så dyrt! Men har en ganska bra bild hur ja vill ha det😀

Likes

Comments

View tracker

De har hänt!! Äntligen efter alla dessa år har vi fått ett plus! Idag på farsdag fick vi vårt plus! Lyckan är så stor,även om ja har sjukt svårt att smälta att jag faktiskt skall bli mamma. Första känslan blev stört/hysteriskt gråt! Imorgon skall jag ringa till kliniken och berätta vårt plus!

Himmel ja skall få bli MAMMA!!

Likes

Comments

De ligger 2st embryo i min mage och gror! Nu går vi mest o väntar på att få ta vårt test.. Så nervpirrande🙁 Mina tankar denna gång är att de ska gå vägen för barn kommer vi få! De tog mej drygt 4 dagar efter äggplocket att bli normal igen.. De gjorde sjukt ont och ja blödde ganska kraftigt under tiden de sög ut äggen. o jag var totalt hög på alla mediciner och smärtstillande. Efter plocket fick vi vänta ca 1timme så de kunde se att ja mådde bra. Sen fick jag åka hem o sov typ från 14 till kl va 20. Min  älskling har varit en ängel som pysslat om mig massa! Nu är han mest nojji över att ja inte tar hand om mig och piff o puff (vi kalla embryona det) förbjuder mig att dricka både de ena o de andra samt göra så , ha inte för tighta byxor osv. Ligg inte på mage när du sover mm. Han är bara för söt!

Likes

Comments

är det äntligen dax för äggplock igen! Något nervös är ja men de kommer säkerligen gå bra! Var igår på ett äggultraljud för att se hur mina folliklar( Äggblåsor eller folliklar, är de påsliknande cellanhopningar i äggstockarna som innehåller var sin äggcell, och från vilka ägget släpps loss under ägglossningen) växt till sig efter ca 12dagars sprutande med ett follikelstimulerande medel som heter fostimon! De hade växt bra ja hade 12äggblåsor så får vi hoppas att de blir en massa bra ägg och att alla blir befruktade o att de blir en liten bebis av det! 

Likes

Comments

Snart har de gått 7dagar sedan vi började vår resa på nytt! Halsbrännan och de magonda gör sig åter påmint om hur de var att ta hormon nedsättande spray för att minimera risken för ägglossning! Humöret  skall vi inte prata om bara! Är fullständigt rabiat emellanåt( stackars sambon)! Troligtvis kommer ja att börja med hormonsprutorna o de är 3st som skall tas! 3st sprutor 1gång om dagen tills mina äggblåsor e stora nog;) sen är de dags igen för den smärtsamma biten.. Äggplocket... De kommer gå bra.. Försöker intala mig det bara!! Inte tänka negativt utan bara positivt! De här är sista gången,för de kommer att lyckas!

Likes

Comments

Hämtade ut mina mediciner inför vår kommande ivf! o himmel säger jag bara!! sammanlagt har ja 40sprutor där ja skall ta 3st på en gång dagligen! 3sniff av en nässpray och efter äggplocket så har ja 3st tabletter som skall stoppas upp i muffen! De e galet ! Men de blir för en bra sak! Denna gång skall de gå vägen!

Likes

Comments

Då är de dax att skriva något igen! En väninna till mig skall få en liten! och ja tänkte ge mej på att sy ett babynest åt henne! Sagt o gjort ja köper tyg och grejer klipper ut och kommer tills de är dags att sy fast plattvadden som skall vara madrass och vad händer, jo maskinen går sönder. Så den får åka in på lagning innan jag kan sy klart! Som tur e skall hon inte ha förrens i februari;) Så de hinner bli klart!

Likes

Comments

Då är det dags för nya tag efter motgångarna på RMC.. Ser pengarna brinna upp😣 men de är värt varenda krona!

Likes

Comments

Fick för en liten stund sedan reda på att ja är klar för att jobba på Bruce Springsteen på Ullevi Lördag Söndag och Måndag!! Hur awsome är inte det! Har sedan några år tillbaka jobbat på olika konserter runt om i landet men även på Eurovision i danmark 2014! Det finns så många artister jag vill se o höra och Bruce är en av dem! yaaay!! Nu skall jag åka till Eslöv och hjälpa en vän att göra en krans till midsommar!

bild lånad av rollingstone.com

Likes

Comments