I morse sa min sambo att han tyckte att ja va stor och undrad3 har mkt mer ja skulle växa! Sedan gjorde han som vanligt böjde sej ner o pussa på magen och sa min bebis:) De gör mej så varm o ja älskar det! Fast ja tror de e mer luft i tarmar o grejer! Men de är lite mysigt nu, känner mej betydligt lugnare o framförallt tryggare!

Snart åker vi till Sri Lanka och de skall bli så skönt o härligt att få ett par veckors semester och kunna njuta med vänner och av varandra innan man blir allt för otymplig och behöver en truck för att komma fram;)

Likes

Comments

Lilla bönan är idag 13v (12+1) och den där tröttheten gör sig ständigt påmind! Kvittar om ja gör  något lr ej ja kan somna på studs om jag hade tillåtit mig det;)
Får i mig vatten o järn precis så mkt som ja behöver men de känns ändå inte som de är nog?! Några tips?? Får ja chansen att vila så gör ja de o då sover ja en timme lr två. Men inte blir ja piggare för de! Nu i veckan åker vi med ett par vänner ner ca 14dagar till Sri Lanka för att gå på bröllop och njuta lite! Allt är fixat i packning och dyligt! Något som förbryllar min sambo är att ja inte fick vaccinera mig med twinrix. Fråga barnmorska, vaccinationscentralen och vårdcentralen och alla sa blankt nej till det.. Vet att man inte får ta influensa vaccin före v16 men de blir i februari och då är de väl knappast nån influensa!

Har införskaffat lite finkläder till vår böna oavsett om de blir en pojke lr flicka så kommer den få använda de himmelsblå färgerna!

Likes

Comments

De känns mest som ja inbillar mig men de kan ju oxå vara något som hjälper mig mot illamåendet?! Har gått in i v 11 och börjar nu bli lite känslig mot lukter. Ja kräks inte o mår ja illa stoppar ja bara en salt apa i munnen och vips e de borta? Är detta normalt, ja vet inte riktigt hur man skall må iom detta är min första graviditet som ja gått långt i. Har inga direkta cravings mer än mot äpple med kanel och socker! Kaffe tycker ja smakar ren o skär lök, te dricker ja inte så mitt vatten intag har ökat. Men men snart jul och vi vet fortfarande inte hur vi ska göra. De skönaste hade varit  att bara vara hemma o äta tacos 😚

Likes

Comments

Äntligen kom dagen då vi fick se om där var ett barn lr ej! Och visst var där ett litet hjärta som ticka. Nu vågar jag tro på det mer o kan slappna av i kroppen! Oron är ju dock inte riktigt över, men oron att de inte skulle ta fanns! Och släpptes ruskigt fort när vi fick se dej lilla pyre! Att man kan älska något så litet så oerhört mkt redan trodde ja inte fanns på världskartan. Nu skall ja titta på de lilla pyret o bara njuta ännumer på att ja skall bli mamma;)

Likes

Comments

Ringde kliniken imorse och fick tid för att se den lilla i december! Först då tror jag det blir mer verklighet att vi verkligen skall bli föräldrar! Det är och har varit bådas dröm sedan vi blev ihop för snart 5år sedan❤

Min sambo går runt hemma o säger till magen "min bebis" och ja tittar på honom och säger vår bebis älskling. men han envisas om att de e hans bebis;) Hallen är snart klar, och vi skall strax börja göra vid gästrummet så de kan bli ett kommande rum till den lilla! Tror jag skall ha neutrala färger! Finns så mycket fint men ack så dyrt! Men har en ganska bra bild hur ja vill ha det😀

Likes

Comments

De har hänt!! Äntligen efter alla dessa år har vi fått ett plus! Idag på farsdag fick vi vårt plus! Lyckan är så stor,även om ja har sjukt svårt att smälta att jag faktiskt skall bli mamma. Första känslan blev stört/hysteriskt gråt! Imorgon skall jag ringa till kliniken och berätta vårt plus!

Himmel ja skall få bli MAMMA!!

Likes

Comments

De ligger 2st embryo i min mage och gror! Nu går vi mest o väntar på att få ta vårt test.. Så nervpirrande🙁 Mina tankar denna gång är att de ska gå vägen för barn kommer vi få! De tog mej drygt 4 dagar efter äggplocket att bli normal igen.. De gjorde sjukt ont och ja blödde ganska kraftigt under tiden de sög ut äggen. o jag var totalt hög på alla mediciner och smärtstillande. Efter plocket fick vi vänta ca 1timme så de kunde se att ja mådde bra. Sen fick jag åka hem o sov typ från 14 till kl va 20. Min  älskling har varit en ängel som pysslat om mig massa! Nu är han mest nojji över att ja inte tar hand om mig och piff o puff (vi kalla embryona det) förbjuder mig att dricka både de ena o de andra samt göra så , ha inte för tighta byxor osv. Ligg inte på mage när du sover mm. Han är bara för söt!

Likes

Comments

är det äntligen dax för äggplock igen! Något nervös är ja men de kommer säkerligen gå bra! Var igår på ett äggultraljud för att se hur mina folliklar( Äggblåsor eller folliklar, är de påsliknande cellanhopningar i äggstockarna som innehåller var sin äggcell, och från vilka ägget släpps loss under ägglossningen) växt till sig efter ca 12dagars sprutande med ett follikelstimulerande medel som heter fostimon! De hade växt bra ja hade 12äggblåsor så får vi hoppas att de blir en massa bra ägg och att alla blir befruktade o att de blir en liten bebis av det! 

Likes

Comments

Snart har de gått 7dagar sedan vi började vår resa på nytt! Halsbrännan och de magonda gör sig åter påmint om hur de var att ta hormon nedsättande spray för att minimera risken för ägglossning! Humöret  skall vi inte prata om bara! Är fullständigt rabiat emellanåt( stackars sambon)! Troligtvis kommer ja att börja med hormonsprutorna o de är 3st som skall tas! 3st sprutor 1gång om dagen tills mina äggblåsor e stora nog;) sen är de dags igen för den smärtsamma biten.. Äggplocket... De kommer gå bra.. Försöker intala mig det bara!! Inte tänka negativt utan bara positivt! De här är sista gången,för de kommer att lyckas!

Likes

Comments

Hämtade ut mina mediciner inför vår kommande ivf! o himmel säger jag bara!! sammanlagt har ja 40sprutor där ja skall ta 3st på en gång dagligen! 3sniff av en nässpray och efter äggplocket så har ja 3st tabletter som skall stoppas upp i muffen! De e galet ! Men de blir för en bra sak! Denna gång skall de gå vägen!

Likes

Comments