är det äntligen dax för äggplock igen! Något nervös är ja men de kommer säkerligen gå bra! Var igår på ett äggultraljud för att se hur mina folliklar( Äggblåsor eller folliklar, är de påsliknande cellanhopningar i äggstockarna som innehåller var sin äggcell, och från vilka ägget släpps loss under ägglossningen) växt till sig efter ca 12dagars sprutande med ett follikelstimulerande medel som heter fostimon! De hade växt bra ja hade 12äggblåsor så får vi hoppas att de blir en massa bra ägg och att alla blir befruktade o att de blir en liten bebis av det! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Snart har de gått 7dagar sedan vi började vår resa på nytt! Halsbrännan och de magonda gör sig åter påmint om hur de var att ta hormon nedsättande spray för att minimera risken för ägglossning! Humöret  skall vi inte prata om bara! Är fullständigt rabiat emellanåt( stackars sambon)! Troligtvis kommer ja att börja med hormonsprutorna o de är 3st som skall tas! 3st sprutor 1gång om dagen tills mina äggblåsor e stora nog;) sen är de dags igen för den smärtsamma biten.. Äggplocket... De kommer gå bra.. Försöker intala mig det bara!! Inte tänka negativt utan bara positivt! De här är sista gången,för de kommer att lyckas!

Likes

Comments

Hämtade ut mina mediciner inför vår kommande ivf! o himmel säger jag bara!! sammanlagt har ja 40sprutor där ja skall ta 3st på en gång dagligen! 3sniff av en nässpray och efter äggplocket så har ja 3st tabletter som skall stoppas upp i muffen! De e galet ! Men de blir för en bra sak! Denna gång skall de gå vägen!

Likes

Comments

Då är de dax att skriva något igen! En väninna till mig skall få en liten! och ja tänkte ge mej på att sy ett babynest åt henne! Sagt o gjort ja köper tyg och grejer klipper ut och kommer tills de är dags att sy fast plattvadden som skall vara madrass och vad händer, jo maskinen går sönder. Så den får åka in på lagning innan jag kan sy klart! Som tur e skall hon inte ha förrens i februari;) Så de hinner bli klart!

Likes

Comments

Då är det dags för nya tag efter motgångarna på RMC.. Ser pengarna brinna upp😣 men de är värt varenda krona!

Likes

Comments

Fick för en liten stund sedan reda på att ja är klar för att jobba på Bruce Springsteen på Ullevi Lördag Söndag och Måndag!! Hur awsome är inte det! Har sedan några år tillbaka jobbat på olika konserter runt om i landet men även på Eurovision i danmark 2014! Det finns så många artister jag vill se o höra och Bruce är en av dem! yaaay!! Nu skall jag åka till Eslöv och hjälpa en vän att göra en krans till midsommar!

bild lånad av rollingstone.com

Likes

Comments

Himmel sådan bra serie! Började titta på den igår och efter 6 avsnitt är ja stuckt!

Dessa vyer, denna musik, helt underbart!!

"Claire Randall har en magisk gåva. Hon kan leva i olika århundraden. Född i England 1918 utbildar hon sig till sjuksköterska och tjänstgör vid Röda Korset under andra världskriget. När kriget är slut beger hon sig med sin man till Skottland. Den resan blir livsavgörande för Claire. I Graigh na Dun dras hon som ett viljelöst offer genom en häxring av stenformationer. Tidsresan har börjat. Året är nu 1743. Claire är en främling i en oförsonlig tid. Skottland kämpar för sin frihet mot den engelska kungamakten. Claire söker en fast punkt i tillvaron och finner den i James Frazer, en skotsk klanledare och frihetskämpe med ett pris på sitt huvud. Den virile och bildsköne James är oemotståndlig och Claire dras in i ett passionerat kärleksförhållande."

bild lånad från Google

Likes

Comments

Warcraft: The Beginning är en amerikansk fantasyfilm regisserad av Duncan Jones och skriven av Jones, Charles Leavitt och Chris Metzen. Den är baserad på datorspelsserien Warcraft och dess romaner som utspelar sig i världen Azeroth.

orcerna teleporteras av orc magikern Guldan till människornas Azeroth! Väl där genom att tillfångata människor och använda deras energi till att öppna en ny portal för att få de resterande orcerna till jorden kommer krigaren Lothar och magiker lärlingen Kadhgar till undsättning!

Filmen var bra dock tror jag att man måste vara insatt i warcraft spelen för att förstå alla namn och grejer. Men helt klart värd att se;)

Likes

Comments

ja vill bara skrika!! Allt gör bara så ont i mej.. när skall ja få vara lycklig när skall jag få känna ett liv röra sig i min mage!! Gaaaaahhhh

Likes

Comments

Vår resa började för 3år sedan. 1år efter att vi blev ett par kände vi att de var dax för att bilda en familj! Vi började på de vanliga Svensson sättet , men efter 2års försök kände vi att nä de går kanske inte så vi sökte till RMC (reproduktionsorganen centrum Malmö) hösten 2014! I början av 2015 så fick vi påbörja utredning jag fick kollat äggledare ,äggkvallitet osv, medans sambon gick till en urolog och kollade spermier osv. vi tog otaliga blodprover, men man hittade inget fel, dock ville man ändå testa att göra en IVF-behandling, vilket vi var berättigade att få göra så efter sommaren skulle det ske! Redan under sommaren fick jag påbörja en nedreglering av kroppens egna hormoner, sedan skulle jag tillsätta ett hormon som skulle stimulera äggproduktionen. Dagen för ägguttaget kom och helvete, de gjorde skit ont! Men ganska förståligt när de går in i slidan med en nål och suger ut äggvätskan/äggen! Den 1 omgången blev de inga ägg som blev befruktade! vår andra omgång var inte så omfattande utan de var en process med hormonstimulering bara! Tack o lov! Vid ägguttagningen fick vi 7 ägg och ett ägg klara sig! Detta fick vi insatt i början på februari! 7veckor senare så fick vi missfall. Men ganska snabbt kände vi att vi kör igång så fort vi kan! Samma procedur med stimulering och uttagningen genomgicks och denna gång fick vi två som de ville långtids odla i 5dagar. Och nu ligger den lille i min mage och gror. Har från och till en grym mensvärk och jag är smårädd att de ytterligare en gång skall skita sig. Men ja tänker positivt! Jag är gravid igen och denna gång vill lillen bo i magen;)

Likes

Comments