Så lyxigt & snyggt med ett mörkare kök. Om jag skulle bestämma ska det vara mer i den lantliga stilen, med en köksö om så skulle få plats. Alltså lite mer i stilen som på den första bilden, med en ljus skiva till och guldiga handtag som sista bilden.

Likes

Comments

En lördagkväll framför Harry Potter på tv:n och här sitter jag samtidigt och startar en blogg, för mig själv. En blogg för mig själv, åt mig själv. Mitt absoluta drömjobb är inredare, att styla hem eller allt där emellan. Har så mycket idéer på hur jag vill ha allt i mitt framtida hus, vilket område jag vill bo och så vidare, och så vidare. Det bilden visar är på ett ungefär ett rum jag vill ska finnas i mitt drömhus, och mitt störta problem är nog kanske att jag endast äger EN bok. Glöm mig, av Alexander Schulman. Samt att böcker inte är något intresse. Men år lär det ta innan man får vara med och göra om sitt första riktiga hus, så böcker kanske hinner bli ett intresse, och böcker hinna inköpas. Men i detta rum vill jag att det ska finnas en eller två soffor, kanske någon fåtölj. Massa sällskapsspel, en stilren högtalare, och framförallt ingen TV. Ett rum att umgås eller att bara koppla av i. Skulle till och med vilja önska detta rum mobilfritt, ja här ska man liksom umgås och se varandra.

Okej, jag vet att det kommer hända sååå mycket inom trender och så vidare tills jag, om jag, får sätta mina fingrar på ett sådant rum. Men jag gillar att fantisera och skapa bilder om hur jag vill ha det.

Likes

Comments