​Halloj,,

Jag har nu varit hos värdfamiljen i två dagar och jag älskar dom. Jag älskar älskar älskar dom verkligen. Jag bor ju som sagt hos ett äldre par men de har en stor fet släkt som alltid är här och som vi brukar vara med. Idag åkte vi till en vattenpark, jag är inte jätteförtjust i att bada om jag ska vara ärlig... Men det var roligt ändå, det var ca 45 grader varmt vilket var det varmaste som de har haft i hela sommaren. Alla små barn älskade det så det var bra!

Vid ungefär 18 åkte vi till skolan för att gå på ett möte som alla nya i skolan skulle gå på. Det var jag och alla 13 åringar där :-) Vi fick se skolan vilka klassrum jag ska ha, säga hej till lärarna osv. Efter mötet gick vi och köpte mat på ett ställe med min värdfamilj, Deras barnbarn var där med några kompisar så jag satt med dom som var super snälla. Jag åkte senare hem med barnbarnet. 


Nu är klockan ungefär halv 12 på natten och jag försöker tvinga mig själv att vara uppe i och med jetleggen. KSaknar min mamma mycket... Hörs imorgon kramis

Likes

Comments