Just nu njuter jag verkligen av varje sekund av livet. Jag har otroligt mycket tid med mina barn. Har haft Mio hemma från förskolan i fyra veckor nu och den lilla människan är ju fullkomligt underbar att umgås med. Han är klok, rolig, omtänksam och helt underbar att bara umgås med. Han har verkligen blivit en liten pojke som jag är så stolt över. Hollie har börjat sova hela nätterna från 18-5.45 varje natt. Jobbet utvecklar mig och ger mig massor med energi. Älskar att jag kan kombinera min mammaledighet med jobb för att kunna dra ut på de lääänge. Träningen rullar på bra och är kul. Dieter rullar också på dom den ska. Jag har världens underbaraste sambo och dessutom har våren börjat visa sig.

Hoppas att ni också mår bra och kan njuta av livet som pågår nu :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill dela med mig av kanske världens bästa mellanmål, Bananpannkakor. Slängde ihop ett gäng till Jonas i morse. Vi hade 3 bruna bananer som jag helst inte ville slänga så perfekt att kunna göra nåt med dom eftersom de inte är supergott att äta som dom är när dom är övermogna.

Du behöver
3 bananer
3 ägg
1,5 dl havregryn


Mosa bananerna, blanda i ägg och havregryn och vispa till en smet. Salta lite och stek som små plättar. Servera med vaniljkvarg och bär. Magiskt gott. Perfekt även för mindre barn då de lätt smälter i munnen. Hollie fick till mellis med lite katrinplommon puré till också, nöjd tjej kan jag tala om.

Likes

Comments

Precis landat i soffan efter en dag i Sthlm på ledarskapsutbildning. Energigivande men samtidigt är jag så otroligt trött i huvudet just nu.

Vi pratade lite om mål. Att sätta mål känns så otroligt viktigt för mig och jag jobbar mycket med det i min vardag. Mål med träning, jobb, fritid, relationer ja allt... Målbild är mitt fokus och ett konkret mål skapar riktigt och väg. När man vacklar hjälper det med målbilden, se det framför sig och känna känslan av att uppnå målet .

Hur jobbar du med målsättning ?

Likes

Comments

Nu är det bokat, vi drar till Samos hela familjen i slutet på augusti. Behöver jag säga att jag längtar? !!!

Likes

Comments

Ok vikt i morse och jag ligger stadigt där jag ska. Tre chins klarade jag idag också och formen känns bra. Känner mig stark och sakta men säkert närmar jag mig mitt mål.

Kikade better Bodies challenge idag på livestream och oj vilka tjejer. Sån fysik, de ligger många timmars jobb bakom dom kropparna. En tjej från mitt gym kammade hem seger i sin klass och ja hon va superfin.

Likes

Comments

Har jag berättat att jag älskar fredagar. Så skönt att vakna upp och ha helgen bakom hörnet. Idag är det dags att dra en omgång ben och mage på gymmet och sen måste jag storhandla, vårt kylskåp ekar tomt 😱

Jag som alltid ogillat att storhandla börjar hitta charmen i det hela.

Undra va man ska hitta på för god mat i morgon?!

Funderar på att baka dom här godingarna i helgen i alla fall

Likes

Comments

Riktigt frusen är jag, kall jämt och har svårt att få upp värme. Har alltid varit så. Ett knep är ullstrumpor. Riktigt tjocka och höga ska dom va, hjälper att hålla temperaturen uppe. Ibland sover jag till och med i dem ✌🏼️😝

Likes

Comments

Här hemma fortsätter sjukstugan. Mio har närmre 40c feber och har bara hängt i soffan idag. Lilla hjärtat. Säkert influensan med ont i kroppen och så.

Annars har vi bokat en resa idag och det känns helt makalöst bra. Jag älskar att resa och nu har jag inte gjort de sen innan Mio. Visserligen en all inclusive resa med Bamseklubben men bara att få komma iväg och njuta av värme, ledighet och att unna varandra tid. Behöver jag ens säga att jag längtar?

31 aug drar vi i TVÅ veckor 🙌🏻

Likes

Comments

1. Att få inta någon slags mat i tystnad. Eller åtminstone inte ha en skrikande unge någonstans i huset som vill ha uppmärksamhet. Att få sitta ner samtidigt är ju inte helt fel men de kanske är lite väl orealistiskt tänkt

2. Att få bajsa utan att någon har dansuppvisning inne i badrummet

3. Att få välja själv när man ska kliva upp på morgonen. Oh lord när va de sist? Hmm måste bli en sisådär 4 år sen

4. Att inte behöva dela med sig av halva sin macka, sista yoghurten, eller bli snyltad på den allra sista, absolut godaste godisen man sparat till sist

5. Att någon kväll (i alla fall en gång om året) orka vara uppe efter att barnen somnat...

Likes

Comments

Vi fortsätter sjukstuga här hemma. Mio hade jobbig hosta som övergick i feber och hängig kille igår. Han fick ju vara frisk i en vecka i alla fall... Lika bra att vi är hemma med tanke på att det går magsjuka på förskolan.

Känner mig inte hundra jag heller men jag brände av ett lättare benpass igår ändå. Då slog sett mig hur mycket jag ogillar utfallssteg. Haha tycker de är vidriga. De känns ju väldigt synd att jag känner så med tanke på hur bra det är. Hade ju varit gött om jag älskade det istället

Likes

Comments