View tracker

Har något otroligt med skolångest just nu, de känns som om jag har miljontals saker att göra trots att jag faktiskt inte har det, tror det handlar om hur jag hanterar mitt skolarbete. Har lätt för att sätta allt för mycket press på mig själv. Jag sitter och skriver på en presentation om rymdteknik, ja rymdteknik, vad är de?- min första tanke. Men allt eftersom att jag har läst på mer har jag insett hur otroligt intressant det faktiskt är! Rymden är framtiden säger jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har strax skolfot och jag har absolut inte lust att ta något skolfoto, det blir alltid dåligt. Tror de är fler som känner som jag haha, brukar vara så. När jag kommer hem från skolan idag ska jag sova och sova. Somnade ett inatt lix. Men innan dess väntar flera timmars matteplugg, känns som jag inte gör annat. Hörs

Likes

Comments

View tracker

Jag idag, helsvarta kläder. Snodde mammas byxor och scarf hehe. Åkte till skolan tidigt idag för att plugga matte men jag kände mig lite febrig, svettades och mådde allmänt dåligt, så istället för att plugga har jag ställt mig ute och tar luft. Effektivt.

Likes

Comments

Hur snyggt? Är smått kär i alla dessa plagg, segt att det ska vara så himla dyrt med kläder. Sponsra mig? Hittade dessa plagg på wakakuu.com

Likes

Comments

Klockan bara springer iväg, skulle vilja sova nu och få lite sömn men det gick bara inte idag. När jag släckte lampan kändes det som att alla tankar kvävde mig och jag fick lite halvt panik. Det hela slutade med att jag tände igen och satte igång paddan. Förhoppningsvis mår jag bättre om en stund och kan försöka sova.

Likes

Comments

Jag har åkt så mycket tåg den senaste veckan och det känns som att jag har varit runt halva Sverige. Från längst nere i Skåne till Göteborg och Liseberg, men det har varit så mysigt, själv är jag ingen "karusell åkare" men jag hade de riktigt mysigt, dessutom blev de en hel del shopping, Love it.

Likes

Comments