Gormorgon, igår så hände det inte då mycket, jag var med killen och på kvällen fick jag prova en riktig gammelmerca. Roligt var det att prova på en gammal bil med bara 70 hästkrafter och pedal till handbroms, otroligt stor ratt och ingen varvtalsmätare.
Idag så vet jag inte riktig vad som händer, kanske känner för ett gympass, ska träffa killen också senare. Men nu så ska jag fixa frukost och duscha ❤️

Likes

Comments

Hello, igår så kom jag äntligen in på säsong 6 på vampire diaries, och min favorit sene är ju denna, Enzo bryr sig om Caroline ❤️
Iallafall så är det ju fredag! Äntligen, vi slutade vid 11:00 idag vilket kändes skönt efter all information från massa olika håll. Så snart ska jag in till stan och träffa killen och vi ska åka och handla lite gott tills ikväll ❤️

Likes

Comments

I tisdags så fick jag ett sms om att min väntan på min nya mobil va över, den hade anlänt till Telias butik. Jag skyndade mig snabbt ner och hämtade ut den, fixade abonnemang och allt. Så nu äntligen har jag min helt egna iPhone 7 Plus, den är otroligt snygg och tar mycket fina bilder, snabb och nya funktioner. Älskar den och ångrar inte att jag skaffade mig den❤️

Likes

Comments

Idag var en fin dag, jag började dagen 10:00 med Historia och kort därefter blev det lunch som var Gulasch soppa som var otroligt god. Vid 11:45 kom bussen som vi skulle ta till Sundsvall för ett studiebesök på Hospice, det var otroligt fint och alla var mycket trevliga.
Nu är vi påväg hem och det bästa är att bussen har Wi-fi, så vi fick låna det vilket känns otroligt skönt. ❤️

Likes

Comments

Hej, Idag så blev det en hel dag med mamsen i Sundsvall för lite shopping och en mycket god middag på Ikea. Vi gick en sväng inne på Ikea också och hittade ett och annat, jag hittade en kopp som passar perfekt till att dricka te i. Inne på Birsta så köpte jag inte så mycket, en mysig röd tjocktröja på HM som det var rea på, ett siden nattlinne, underkläder.

Imorgon så ska jag på gymmet och köra ett grymt pass, blir nog inte ben efter gårdagens benpass. Det kan nog bli rygg och mage, eventuell Cardio. Jag har gjort matlådor från kycklingsalladen vi åt igår så den blir att käka imorgon också, och om vi har tur så är den fräs till måndag också.

Nu sitter jag vid datan och tittar lite med mitt Womensbest teatox tea för kvällen, älskar verkligen att dricka deras te.

Likes

Comments

Hej på er, Idag så bestämde jag mig för att dra till gymmet och köra ett benpass och det blev ett grymt pass. Jag körde först 1 km PW som vanligt, och sedan så körde jag benböj, började från inga vikter upp till 30 kg. Kan säga att det kommer kännas imorgon vilket jag vill. Sedan så körde jag 1 annan ben maskin där man pressar upp bena, tar mest i låren, 45-55 kg och 15 kg ett ben i taget. Som avslutning så körde jag trappmaskinen, väldigt högintensiv cardio då jag ökade till nivå 20 i 15-30 sek ,4 runder.

Middagen idag blev Kycklingsallad vilket var mycket gott, jag åt dock inte brödet.. blev för mätt för den. Iallafall så gjorde jag två matlådor på detta som ska ätas 2 dagar framöver. Försöker verkligen att ta tag i vad jag äter. Känner mig också mycket gladare efter detta pass och denna sorts mat.

Min fina Pojkvän ❤

Likes

Comments

Gomorgon, har nyss klivit upp för dagen och ska börja min morgon med women's best toner,burner och slim body shake med vanilj. Till det ska jag nog ta en macka och women's best morning booster som ger en extra kick för dagen.

Likes

Comments

Godmorgon, idag tänkte jag först köra ett ryggpass vid 14:00 tiden, men nu känner jag att kroppen behöver vila speciellt efter gårdagens ben och magpass. Så jag blir det en lazy söndag med spel och senare under kvällen så ska vi dra till farmor.

Likes

Comments

Idag så körde jag ett stenhård benpass med först 2 km uppvärmning av intervaller. Det kändes bra med darrade ben efteråt och nu på kvällen känner jag värken i ben och rumpa.
Imorgon blir det nog ryggpass och cardio, men vill köra magen mer så klämmer in det också.
Min diet ska bli mer noggrannare och bra val i kosten, vill att allt ska gå bra nu.

Detta var gårdagens mat, sötsur sås med kött och ris. Det var otroligt gott tillsammans med rödbetor och morots bröd.

Idag blev familjen sugen på pizza, såklart på en lördag efter ett grymt benpass så ska man tjocka sig, det var det värt.

Likes

Comments

Vadå Fredag?

Det är Lördag

Supplements

Instagram@emelieolso