Gårdagen måste jag säga gick riktigt bra, våran lilla Zimba skötte sig bra i bilen till Sundsvall. Kanske en aning smått förvirrad vart han är någonstans, jag förstår han fullt ut.

Igår var det ett riktigt typiskt höstväder, då det regnar hela tiden och du kan krypa ner i tjocka stickade tröjor utan att svettas. Jag älskar hösten, tycker den är så himla mysig.

Vad händer idag då? Det slog mig inte förrens imorse att det är faktiskt fredagen den 13:e idag. Tror ni på den otursdagen? Jag hade iallafall en kompis som skrev till mig imorse och tyckte jag kunde hålla mig inne idag då hon tycker jag är lite otursdrabbad. Får se hur det blir med det.

Det blir nog inte så mycket spännande idag under dagen, förutom kanske en del pluggande. Ikväll däremot ska jag och Daniel följa med hans mamma på hockey. Det blir lite spännande, har aldrig varit på en hockeymatch.

Är inte riktigt någon sportintresserad person, men jag kan tänka mig att det är en upplevelse bara att få vara där också.

Likes

Comments

Hejsan hejsan, hoppas alla mår bra idag på denna "lillördag". Själv känner jag mig lite halvt borta och har av någon anledning haft måndag nu i två dagar. Känns som om de senaste dagarna inte riktigt har ägt rum. Sjukt svårt fokus till skolarbetet har jag också haft.

Men men, så kan det vara ibland. Imorgon blir det en tripp till Sundsvall efter mina föreläsningar för att hälsa på Daniels familj och kompisar som bor där. Det ska bli otroligt spännande och se hur det ska gå att ta med våran 13 veckors gamla kattunge. Samt vad Daniels familj kommer tycka om våran lilla Zimba som dem inte fått träffa ännu.

När det gäller skolfokuset får jag ta och skärpa mig lite, är bara inne på min andra kurs och är redan helt slut. Förstår inte hur flera i mitt program lyckas jobba, plugga och ha barn samtidigt. Stor guldstjärna till dem.

Likes

Comments

Vem är då jag för spännande person? Förmodligen lär ni er ganska mycket bara av att läsa lite i bloggen, men för sakens skull drar jag lite kortfattat om mig själv.

Jag är en norrländsk tjej på snart 20 år som pluggar första året på risk och krishanteringsprogrammet. Jag har ganska nyligen flyttat in med min kille Daniel och för bara fem dagar sedan skaffade vi oss en kattunge som vi döpt till Zimba. Utöver våran fina katt så har jag också en leopardgecko som heter Kajsa. 

För övrigt är jag en väldigt spontan, självständig och glad tjej. Har aldrig livet planerat i förväg, utan tar lite som allt kommer. Vilket därefter kan bli väldigt intressant. 

Viktiga personer i mitt liv är självklart min familj, mina husdjur, min sambo men också min bästa vän My. Hon bor tyvärr en bra bit ifrån mig, och jag saknar henne otroligt. Hon är den absolut tuffaste människan jag känner med några otroliga livserfarenheter hon har som den äventyrsguide hon är. 

Lite hårdraget, men förhoppningsvis sammanfattar det ganska bra vem jag är. 


Likes

Comments