Lite spontant och ogenomtänkt tog jag mig nu tiden att skapa min första blogg. Jag har alltid tyckt om att skriva, fota och läsa om andras vardag och har även kompisar omkring mig som driver bloggar så tänkte därför att jag kunde ge det ett försök. För er som inte känner mig blir detta ett inlägg där jag presenterar mig lite smått ;-)

Jag heter Josefin Olofsson, är 16 år och bor i Småland. Jag har gått min första termin på gymnasiet där jag till en början valde att gå en ekonomilinje men kände ganska snabbt att jag inte hittat helt rätt. Bytte då till estet dans och trivs nu som fisken i vattnet. På fritiden tycker jag om att hänga med kompisar och familjen. Har också ett stort intresse för träning och har sedan barnsben tränat gymnastik vilket är något jag verkligen brinner för. Som person skulle jag säga att jag är trevlig och i stort sett alltid glad. Jag är energisk, lojal och ambitiös. Bryr mig mycket om andra, ibland lite för mycket kanske.

Alltid lite klurigt att beskriva sig själv men jag hoppas ni fått en någorlunda bild av vem jag är. Hoppas ni hänger kvar och vill läsa vidare så får vi se vad det blir av denna blogg. Det får bära eller brista helt enkelt. Kram


Likes

Comments